Vantu arestat prea la fix

In jos

Vantu arestat prea la fix Empty Vantu arestat prea la fix

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Sept 10, 2010 2:24 pm

De ieri toaNta lumea sta sa dicute despre SOV .
Ma rog tipu e antipatic si antirabic. Plus pagubitii de la FMI . Plus ca este delapidator dovedit (pe vremea cand procuratura isi facea treaba , adica vremea RSR). Plus ca este bogat in mod suspect intr-o tara bantuita de criza. Plus ca …
Insa de ce ieri si nu ?!
Pai ca sa se mascheze doua uriase succesuri ale politicii externe …

In primul rand la Chisinau sfaturile specialistilor agreati de ba’securitatea sa au dus (din nou!) la un fiasco total (ma rog .. nici precedentii nu au fost mai breji pe relatia asta). Sa zic asa visul lu Basel de a deveni Trajanus Magnus Restitutor Patriae a intrat la apa .

Si inca una si mai buna !! palavramentu errorpean , ala unde este fi EBA parlamentara , a cam dat peste nas Frantei in privinta expulzarilor de tigani considerand ca “expulzarile in masa si colectarea datelor biometrice sunt ilegale.” Sinistru francez de externe veni la Bucuresti sa discute situatia. Si ce citim in bulina ofticoasa , oficiosul portocaliu ?
Franţa se impune în dosarul romilor
Sinistrul Baconschi declara :” "Nu citim rezoluţia ca pe o mână de ajutor dată României. Sunt de acord că polemicile ideologice nu trebuie încurajate” facandu-se ecoul secretarul de stat francez pentru afaceri europene, Pierre Lellouche, care a criticat votul dat de Parlamentul European (PE), "sub presiunea ideologică". Ma rog acelasi louche mec accepta ca intre tigani si Schengen "nu există o legătură juridică între cele două chestiuni" desi el cerea ca Romania sa nu intre in zona Schengen …si “uita” cu amablitate ca hotararea data "sub presiunea ideologică" zice ca “ca situatia populatiei de etnie roma nu poate afecta aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, precum si drepturile cetatenilor acestor state.”
Cica ca cum “Discuţia de ieri s-a încheiat cu un acord ce conţine angajamentele României. Bucureştiul va trimite în Franţa încă 10 poliţişti, iar cooperarea se va întări prin schimbul de magistraţi de legătură. "România va adopta până la sfârşitul anului un plan de incluziune pentru minoritatea romă". "Franţa este dispusă să sprijine România punându-şi expertiza la dispoziţie", iar ambele ţări vor acţiona în UE pentru a facilita obţinerea finanţărilor necesare, spune documentul.”Adica mai pe sleau , sinistru “roman” de interne intoarce si celalat obraz (se pare ca a facut teologia) desi are in spate o rezolutie a PE ! (oare cu or fi votatara europarlamentarii PDL de la PE ?) si se arata de acord sa isi asume obligatii pe care stie ca nu le poate onora !! (fiindca nu se poate onora cestia cu integrarea tiganilor!). Si plin de recunostinta accepta sprijinul expertizi frantuzesti ! care expertiza ? ia vedeti aici http://www.google.com/search?source=ig&hl=ro&rlz=1G1GGLQ_RORO366&=&q=saint+aignan+18+juillet&btnG=C%C4%83utare+Google&aq=2&aqi=g3&aql=&oq=saint+aig&gs_rfai=
Sau cumva expulzarile ? Unde sa-I expulzam ? In Transnitria ? Asta este experienta franceza ! http://www.20minutes.fr/article/586473/Societe-Un-local-municipal-de-Grenoble-incendie.php
Si asta in numele identitatii ideologice dintre Sarcopitecu lor si Babuinu alfa de la 3Coceni. Adica Sarcopitecu se va convorbi azi (telefonic) cu Babuinu sef al Babuistanului Bashesc care ne va apara interesele “ oui mon President ! Comme vous dites mon President!!”
Uite d’asta fu arestat acum SOV .
Insa ce uita expertii bashistanezi este ca Sarcomu a acuzat Romania ca a primit vreo 4 miliarde de euro de la UE ptr a "integra" tiganii. Pe unele forumuri hexagonale cifra a ajusn la 20 miliarde ori 59(59 ipreuna cu Bulgaria). Ori intrebarea ude sunt fondurile are un raspuns implicit - delapidate de politcienii corupti romani ! Delapidate de presedintele roman !! Asta ica nu se scrie .. insa fiti linsiti chauvin este cuvant neaos francez !
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum