Cum gandesc portocalele

In jos

Cum gandesc portocalele Empty Cum gandesc portocalele

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Mier Sept 29, 2010 7:44 am

Omului I-a fost dat cuvantul ca sa-si ascunda gandul

Am invatat de ceva vree ca decat sa asculti ce zice omul mai bine vezi ce face. Si auxiliar ce acuze aduce – acuza fiind de multe ori exprimarea unor fantasme personale. Acu cand un intelectual de marca se portocaliza crez ca este momentul sa dau un pic de atentie “ideologiei” ce anima putoarea care face un pas inainte (fiind pe marginea prapastiei).

1) Guvernele anterioare au papat banii pe “chermeze” . S-au distrat si “noi” (adica gubernu basesc bocciu) trebe sa platim !!!
2) S-au dat mite electorale , tot boboru s-a distrat de minune a papat banii si acum “noi” trebuie sa suportam consecintele! (ma rog cum o fio fost cu 2009 mister. Pesemne Realesu a fost votata fiindca nu dadea mite, nu?)
3) “noi” am fost alungati de la guvernare in mod odios si ticalos prin tradare desi boboru votase cu noi !!
4) Au fost nerecunoscatori PeNaLii desi Alesu “nostru” I-a adus la guvernare!
5) “noi” nu suntem raspunzatori ptr criza !! (perfect de acord !) De ce sa suportam “noi” consecintele ei ?
6) Acum este randul nostru !!!
7) Este dreptul nostru sa ne ingrasam in posturi babane, case ADPS , huzmeturi si sa ne tinem de chermeze !! Ca si ei s-au distrat bine ! Ce daca este criza? De ce sa fim noi persecutati DIN NOU ?
Cool Ei, voi , sunteti idioti “noi” suntem destepti, va putem spune orice !
9) Noi suntem cei mai buni, fiindca pana la “noi” au fost promovate doar non valorile ! Deci daca “noi” nu am fost promovati inseamna ca suntem niste … valori !
10) Ceilalti sunt niste frustati, invidiosi , s-au ingrasat din banul public si ne-au lasat noua prea putin ! Deci avem tot derptul sa dam dracului ciurda de babe asistate! Si-au trait traiul , si-au mancat malaiul acum este randul NOSTRU!
11) Frustatii aia ne dusmanesc fiindca pct 9 !
12) Este randul nostru orice ati zice frustatilor ! Randul nostru la chermeze, fiunctii si contracte , ciocu mic banda de hoti frustati !!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum