Ordo ab Chao ... Ni se pregateste ceva ...

In jos

Ordo ab Chao ... Ni se pregateste ceva ... Empty Ordo ab Chao ... Ni se pregateste ceva ...

Mesaj  gili la data de Mier Sept 29, 2010 7:21 pm

„Ordo ab Chao” ... „La ordine plecind de la haos” este de fapt o doctrină secretă a masoneriei pornind de la ideea ca izbucnirea unei crize duce la apariţia unei sanse de a gasi o solutie . Iata de ce membrii discretei societati , fac tot posibilul a provoca haosul, în scopul de a genera frustrare , supărare si revolta din partea oamenilor, profitînd astfel de dorinţa oamenilor de a trăi în ordine .
Daca aruncam o privire in trecutul postdecembrist al venerabilului nostru prezident putem constata ca domnia sa a provocat pe oriunde a trecut numai si numai scandal ,fiind un fel de „Gica contra” la superlativ .
Pe oriunde atrecut sau trece , domnia sa lasa in urma o harababura de nedescris reusind performanta sa se pune contra cu toti si toate pe care le-a gasit in calea sa.
A zburatacit flota , l-a zburatacit pe Ciorbea , a zburatacit pe Roman , a intors cu curul in sus intregul Bucuresti fara de vreun folos alergind cateii vagabonzi sichioscarii , s-a certat cu Tariceanu , a pus pe chituci alianta DA , a tradat Internationala Socialista , s-a certat cu toate paridele , cu toate sindicatele, cu intelectualii , cu societatea civila , cu PD-ul chiar , a pus pe chituci intreaga tara , a pus in disolutie totala statul clamind necesitatea unei noi Constitutii , unui nou stat bazat numai pe reguli de dinsul stiute ...
Si haosul continua sa se adinceasca ...
7 octombriese anunta o zi extrem de interesanta ...
Sunt pregatite mari manifestatii de strada ale sindicatelor si nu numai .
Curios , CCRamina decizia privind pensiile pe ... 6 octombrie .
Si mai curios , Baselu al nostru aduna CSAT-ul la Cotroceni exact pe date de ... Ei bine , exact pe data de 7 octombrie , adica atunci cind manifestantii vor fi lapoarta Cotrocenilor...
Ordo ab Chao... Vi se pare cunoscut ?...
Ba’selu a devenit membru al ... discretei societati inca de pe vremea cind pastorea destinele Bucurestilor fiind initiat in loja lui Florea Bragadiru ca novice .Evident ca excelenta sa detine astazi un grad mult mai mare si pesemne este venerabilul unei loji cu mult mai importante .
Ni sepregateste ceva ...

gili

Mesaje : 66
Data de inscriere : 14/04/2010

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum