Colaborationisti compradori cauta urgent ocupant strain!!!

In jos

Colaborationisti compradori cauta urgent ocupant strain!!! Empty Colaborationisti compradori cauta urgent ocupant strain!!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Joi Oct 21, 2010 8:49 am

Tova Alinutza Pipidi mungeste in Bacania Libera Intrarea României în Uniunea Europeană a fost tot timpul concepută de oameni ca mine ca o formă de ocupaţie străină, deşi, desigur, nu am spus asta în fiecare zi şi la fiecare oră . Ceva mai sus comite fraza : Din păcate nu avem un ocupant străin, precum Kosovo, unde cinci miniştri au fost umflaţi pentru corupţie de forţa de poliţie internaţională anul trecut, sau ca Germania de Est,. Am unele dubii ca dl Capatana de Varza Unificatoru ar accepta sa fie tratat ca “ocupant strain”.
Insa zisa Alinutza are meritele sale – si anume ca isi asuma si exiba infamia in mod public . Asta este de fapt modul de gandire dominant al “intelctualitatii” romanesti recepte , aia care basheste bine si decade pana la babuinisn (nuit pudic basescianism).
De fapt este prelungirea unor vorbe proaste de dinainte de 89 “ungurii au zahar si trupe de ocupatie , cehii au si ulei si zahar si trupe de ocupatie, polonezii au ulei si trupe de ocupatie , noi de ce nu avem zaghar si ulei ?”. Si explicatia esecului crunt pe care Romania il suporta ori de cate ori simtatizantii cercurilor astea teleptuale ajung ;a guvernare (prin frauda morala).
Fiindcva p[olitica lor este una de ocupatie fara ocupant! Si ptr asta ei amusina 360 de grade doar doar or gasi un ocupant . Si ptr asta ei distrug viata economica a Romaniei.
Si asta o au in sange , mostenirea parintilor lor care s-au ajuns pe baza unei ocupatii straine !
Si mai cupleaza la asta si adanca imbecilitate a intelectualitatii romane : introducerea pieţei libere nu aduce de la sine o organizare socială de tip modern, adică o guvernare imparţială, un stat de drept, un sector public guvernat de o abordare impersonală, şi nu de cumetrii etc. Mare eroare am făcut să credem că din prima emană a doua, că e destul să liberalizezi preţuri şi să privatizezi întreprinder. Aici gasi si alte explicatii .. cum se face ca la noi s-a lansat cu mare tamatam contractui de 200 de zile din Romania desi in Rusia cele 500 de zile esuasera in fraudatizare. Modul in care Rusia si-a facut de cap in Transnistria in adanca tacere intelegatoare a mass mediei – pai daca ai “nostrii” care erau corespondentii de presa ai medeiei occidentale lupatu cu comunistu Iliescu si admirau pe democratu Eltin ce sa mai vrem ? Si esecul – liberalizarea preturilor nu este decat o parte din ce ar presupune reforma trecerii de la proprietatea de stata la cea privata , si anume cea finala . Insa e prea mult sa le ceri unor minus habet a caror unic merit este ca sunt copii si invataceii ocupantilor stalinisti !!
Si cu nerusinarea specifica acestei categorii jigodioase aceasta stea fondatoare de Societate cAcademica antiRomana are asa un vos solutie :Exasperarea publică e aşa de mare, că lumea ar fi fericită să fim conduşi din afară; dacă ar face CEDO un cartel cu investitorii străini şi Comisia de la Bruxelles, românii i-ar vota pe loc. De un' se vede ca definiata ei de roman este cea a activistilor stalinisti ai anilor 50 .

PS. Sunt curios cate scrisori din astea veniti sa ne salvati a primit Balsoi Tankist tov Leonea Brejnev .....
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum