Insa si slugile proaste pot sa produca necazuri stapanilor lor

In jos

Insa si slugile proaste pot sa produca necazuri stapanilor lor  Empty Insa si slugile proaste pot sa produca necazuri stapanilor lor

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Sam Noi 13, 2010 11:39 am

Slugile proaste care ne conduc au fost bune in 2009. Sa ne bage in bucluc . Insa acum cand cacatu ne ajunge pe la gura , aceste slugi proaste devin neproductive ptr stapanii lor .
Din Gandul http://www.gandul.info/news/cum-vrea-banca-mondiala-sa-schimbe-romania-concluziile-unui-raport-secret-exclusiv-7709756Banca Mondială desfiinţează în ultimul raport România, ţara cu un buget făcut după ureche, direcţionat politic, şi cu un Minister de Finanţe cu mai mulţi angajaţi decât în Anglia.
Bugetul de stat: nerealist şi supraestimat


• Bugetul României duce lipsă de credibilitate, fapt care afectează disciplina fiscală. Potrivit BM, "bugetul aprobat nu este un document credibil".
• Bugetul e bazat pe venituri nerealiste, supraestimate pentru a justifica nişte cheltuieli mari, spun experţii BM.
• Suplimentările bugetare sunt create din cauza adoptării unor legi aprobate în afara bugetului cărora li se dă o atenţie insuficientă în ceea ce priveşte impactul bugetar. Exemplele date în raport sunt eventuale majorări de pensii şi salarii.
• "Supraestimarea veniturilor a fost motiv pentru a permite, la presiunile politice, creşteri artificiale în avelopa de resurse disponibilă", se arată în documentul obţinut de gândul .
• "Actualul buget al ţării, cum este el realizat, deviază semnificativ de la bugetul iniţial."
• Din cauza lipsei de credibilitate a bugetului de stat, nu există transparenţă şi predictibilitate, iar dezechilibrele fiscale şi bugetare au crescut, atrage atenţia Banca Mondială.
• Potrivit experţilor instituţiei internaţionale, în prezent, actualul buget al ţării este focusat pe cheltuielile fixe, fără o prioritizare a costurilor.


Deci bujetu lu Statu Roman (azi inlocuit prin Satrapia Romania s.a.) s-a bazat pe parca , daca , poate si ar fi bine sa nu fie rau completate cu are balta peste !. Aici stau asigurarile inepte ale Josniceiei Sale bashistaneze ca iesim din criza …. Aici stau si cheltuielile nerusinate ale babuinilor ce ne conduc .
Aici sta si modul in care in 2009 a fost acordata “pensia minima garantata”* de catre preaumil Boc ca sa se realeaga Babuinu Nationale.
Si aceasta este si explicatia primului imprumut de la FMI – si culanta FMI ului !
Nite milogi incapabili sa citeasca niste materiale si care au respins adevarul neplacut ca PIB ul s-a contractat cu 25 %. SI ca atare au benkentuit cu spor si zor pe baza unui buget masluit , pe baza unor venituri ce urmau sa intre pe baza pricipiului “pica para malaiaiata in gura lu pedeleatza” ca asa cum se stie , Dumnezeu baga in straita , nu ?
Fara amabilitate ce zice mai sus BMI arata ca in cel mai bun caz au fost niste nemernici si dobitoci. De fapat au fost hoti ! Hoti de la Codul Penal nu ‘oti.
De fapt indivizii astia is incapabili sa vaza dincolo de visurile lor roz chilotiu: ailalti au chletuit in chermeze – acu e randul nostru (al lor al pedelacheiilor fomisti). Si ii dau in continuare cu masinile electrice cand alternativa ecologica preferata este caruta cu cai ori caurucioru cu magar .
Insa asa dobiBoci nu pot asigura plata serviciului datoriei externe.
Iar stapanii acestor mizerabili s-ar putea sa considere ca prostii trebuie sa plece .. Nu m-as mira sa ofere si niste dovezi. Penale .

* “pensia minima garantata” este de fapt asistenta sociala. Si parca cam deturnare de fonduri. Slugile proaste si hoate au intrat in banii casei de penzii si au furat banii din cotizatii ca sa se aleaga Vacselu . Acum guita ca “principiul contributivitatii” pe care ei au fost primii sa-l incalece cu voisie si fiindca le-a placut se mai pregatesc sa dea un tun la casa de pensii “scapand” de pensiile militare care ar trebui sa aiba foaie separata in capitolul buget MapN . Si apoi sa reduca totul la “pensia minima garantata” ca nu sunt bani. Si pe baza “pensiei minime garantate” – care asitenta sociala iaste ! – toti pensionarii sunt varsati la capitolul asistati sociali.
Insa dupa cate stiu joaca asta cu fondurile cheltuite in afara destinatiei lor are asa un iz simpatic de puscarie !!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum