Adevarul este ca actuala conducere a Romaniei uraste poporul roman

In jos

Adevarul este ca actuala conducere a Romaniei uraste poporul roman  Empty Adevarul este ca actuala conducere a Romaniei uraste poporul roman

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Sam Dec 04, 2010 1:23 pm

Ca altfel “performantele” astea is greu explicabile – tampenia pura nu ar fi suficienta !!
Si mai sunt si “perpectivele” ceva mai intunecoase ca iadul ..
Suntem condusi de o gasca de impotenti intelctuali, in-culta , agresiva ce si-a gasit expresia intr-o anume pagina a lu Scatapievici in care chiar asa scria ala: urasc acest popor
Ne urasc in numele “anticomunismului” uitand ca daca ar fi fost pre bune Tismanetzchi Ciungu si Patapievici trebuiau sa impartaseasca soarta Capitanului (imi pare rau ca nu au impartasit-o !). Ne urasc fiindca de fapt ne percep ca dusmani ai bunastarii lor care ar fi urmarea “meritelor” lor. De fapt cu exceptia – notabila de altfel a lu Traian cel Rau- ei nu au insemnat nimic pe plan profesional . “Realizarile” lor tin de “politica” adica ca au stiut ce sa pupe si a cui sa pupe . Ura lor este expresia frustarilor si complexelor (complexurilor dupa yeleptuala EBA !) ce ii macina . Idealurile lor este* accederea la buget !
Ne urasc – sau asa cred ei – fiindca nu suntem cehi, germani, polonezi ori unguri care traiesc mai binisor fiindca deh sunt catolici si anticomunisti (da nu stiu ca in 1918 Ungaria era al doilea stat sovietic si habar nu au de lovitura de la Praga !).
Ne urasc fiindca sunt si parveniti si inculti (toti ! fara exceptie fiindca a fi cult inseamna in I ul rand sa apartii unei culturi !) fiindca in primul rand ei nu corespund fumurilor afisate !
Ne urasc fiindca fiind inculti sunt si lipsiti de identitate (alta decat cea data de posesia de bunuri). Si din aceasta lipsa de indentitate ei preiau partial identitatea altora.
Ne urasc fiindca modelul lor este unul alogen . Este ura lu Patapievici preluata de toti promovatii socialsimului .. este ura colonialistului alogen care doreste sa exploateze poporul colonizat . Aceasta este identitatea care o preiau … ura fanariotului fata de ruman, ura compradorului fata de culi, ura unui criollios fata de indianu maya ,,, ura lu Paturica fata de tat’su .
Si din cauza aceasta ei accpeta orice sugestie din strainatate.
Corectie – orice sugestie ce ascunde o dorinta de eploatare a resurselor noastre ,,,,
Daca o sa va mai vina chefu sa ziceti de societati cosmopolite aminti-va-ti ca de fapt cei care ne conduc nu sunt romani …. ei se doresc a fi orice altceva !

*dorit . In ton cu omanii care nu dopresc sa vorbesc cu ei …
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum