16 decembre 2010 AD Romania tara din Uniunea Europeana

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect

In jos

16 decembre 2010 AD Romania tara din Uniunea Europeana

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Joi Dec 16, 2010 7:52 pm

Un copil din judetu Vaslui a ajuns la scoala cu picioarele degerate . Era ger – se pare ca minus 15 grade .Avea de strabatut – pe jos 4 kilometri (parca nu asa de mult … da suficient) . Insa nu avea ciorapi .
Morala –I imorala : decat in UE mai bine in Africa !!!
Daca copilu este cumva “rom” adica tigan poate va fi tinut minte ca deh romanii discrimineaza tiganii . Daca este cumva roman – atata paguba .

Premierul Romaniei si-a luat un Ipad. Zice ca “tot romanu”. Am cautat nitel pe Google. Este unu (Ipad) si la 1814.27 RON. Leafa medie din Romania este parca de vreo 1650 lei. Sau era prin iunie inainte de scaderi
Eu personal nu imi permit asa o jucarie… Deci nu sunt roman . Nici copilu ala . Si cred ca majoritatea cetatenilor din aceasta tara nu sunt romani conform specificatiei boccii .
Morala imorala : “romanii” ii discrimineaza pe majoritatea cetatenilor Romaniei.

Presedintele da un interviu – 2010 a fost un an .. perfect ! Numa popozitia re interesul sa ne bage intr-un derapaj ca cei 3 moguli de la rsarit sa poa fura bine , din nou . Deci faptul ca in scoli din Romania copii ingheata in timpu procesului .. nu nu de congerlare ci de invatamant (cu dardaiala si coditii inumane) este perfect normal si dezirabil. Presedintele isi face datoria daca copii –si numai copii - ingheata !!!
Morala imorala : mai bine in Congo!
Ca in Congo chiar daca sefii is cam aia den Bucale , macar clima e mai buna !!!!
Sa muriti bine asistatilor!


avatar
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 889
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 65
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect
 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum