Dupa 21 de ani de la rasturnarea regimului si 20 de tipat ca avem nevoie de “reforma morala”

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect

In jos

Dupa 21 de ani de la  rasturnarea regimului si 20 de tipat ca avem nevoie de “reforma morala” Empty Dupa 21 de ani de la rasturnarea regimului si 20 de tipat ca avem nevoie de “reforma morala”

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Sam Dec 18, 2010 12:01 pm

Observ ca ne-am pocit dpv moral. Suntem plini de dezgust fata de noi insine , dam dovada de o crancena autofobie si ne complacem intr-o mocirla morala .
Sa observ ca “inainte” militia avea ceva dificultati cu recrutarea viitorilor ei ofiteri . Nu prea se inghesuia nimeni . Azi tineretu se inghesuie la (c) “Academiile” de Pulan .
Fii de “crestin-democrati” se pisa pe troite in numele lu Satan. Copii de bani gata sunt geniali – de ex junele Hororiu Prigoana . Diversi sefi politici imita pre Ceausescu si famelia lui si se formeaza o noua casta adminstrativ-politica .
In numele .. ..a nu stiu ce insi care dispretuiesc poporul roman se dau “prooccidentali” intr-un mod penibil . In gnl se dau drept germanofili – da in gnl nu stiu o vorba nemteasca – si vaz in Jemanika icoana sperantelor lor . Cautai o covesrstie depsre masini (cewstiune ce ar trebui sa fie complet neutra politic) si vezi gasi inevitabilii nemtzofili care arunca inective fara numar asupra oricui care indeazneste sa nu isi cumpere o masina germana fie ea si virte Hand .
Si acu mai apre o noua specie urata – unii “romani de nicaieri” “europeni” care folosesc cu mare placere acronimu PIGS , fiindca surpriza ei gandesc de pe pozitii “nemtzofile” si ptr ei Europa inseama Germania si Sua . Si de la inaltimea sentimentelor lor “progermane” ei destesta sarantocii puturosi precum Grecia, Portugalia , Spania si Italia. Insa m-ar mira ca unii dintre ei sa dea cu mopu prin Grecia .
Ca sa zic asa 20 de ani de lupta ptr reforma morala se termina intr-o mlastina amorala .

Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 910
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect
 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum