Staulul minimal incepe cu un Presedinte Maximal !!!

In jos

Staulul minimal incepe cu un Presedinte Maximal !!! Empty Staulul minimal incepe cu un Presedinte Maximal !!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Joi Ian 13, 2011 7:49 pm

Onor Presedintele Romaniei – ala care nu vorbeste cu steagu tarii pe fundal – a dat din nou lectii la urmasiii sai gaozari .
Ca Statu trebe sa fie mai suplu . Ca Statu social nu mai poate exista. Ca modelu european este anacronic . Ca trebuie sa punem osu la treaba nu sa stam cu mana intinsa. Samd cestii din astea menite a gadila placut urechile belitei teleptuale lbertariana si abonata la functii bugetate .
Insa asa ca o observatie cam multi dintre libertarienii astia is aliniati la fundu babuinului alfa. As zice ca neintplator.
Fiindca asa cum reafirm Statul este reflexia compelexitatii Societatii pe care se bazeaza. La Societate simpla , un Stat simplu chiar (sub)minimal precum ala a lu Arpad ori Menumorut . O societate complexa are o multitudine de interese , de fandacsii de idi care trebuiesc puse in allicare si deci Statu devine si el complex.
Bun ! Avem un stat complex , adica nemimal , expresie a unei societati mai diversificate. Il vrem minimal . Cum reusim ?
Simplificand . Facand apel la Imparatu Ros si alte reprezentari din astea .La dracu cu cutume parlamentare ! La dracu cu Parlamentu ! Partidele (ca tot zicea Ilici ca e depasite ! La naiba si cu el ca le-a dat voie sa fonctioneze de parca nu ajungea GDS ul si Bacania Libertina!!). Un Conductoar ajunge ptr un Popor si o Tara dupa cum zis-a Adolf : Ein Fuher , ein Wulg , ein Reich !! caci Presedintele Ales* este iecspresia subconstientului unui Wulg !
Ca ma rog aceeasi iecspresie a subconstientului zice ca scoala trebe sa inceteze sa mai scoata filozofi ca e nevoie de chelneri (si se pare ca si der palmasi!) este normalul. Fiindca daca simplificam Statul , trebe sa simplificam Societatea – ce pe vremea cand Palton peripatiza despre Atlantida (auzi ba da ce este asta scenarist la Holywood?!) erau si ingineri si juristi si eletronisti ? Ajung palmasii, oierii si chelnerii ! Daca avem nevoie de mai mult aducem din Kenia hahaha !!
D’aia Presedintele Maximal , adica Seful dupa Avramescu ( ofi nepotu Elocicai ?) oei Pleasca dupa junele Paleologu , este o preconditie necesara a devenirii Statului Minimal in staul social .(STAUL nu este o greseala !)

Staulul minimal incepe cu un Presedinte Maximal !!! Thumb612x042041968884ba

· ii cam tot dau unii ca Presedintele a fost Ales (de parca Parlamemtu nu !) si de parca precedentii 2 Esti nu ar fi fost alesi si ei , incat ma intreb daca in mintea cea creata a intelctipupinbasistilor nu s-a facut tranzitia de la vox populi la Deo gratia si deci Ales are o conatatie sacrala in mintea ICRistilor .
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum