dobiBocii spun lucruri trasnite

In jos

dobiBocii spun lucruri trasnite  Empty dobiBocii spun lucruri trasnite

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Joi Feb 24, 2011 9:42 am

In ce-l priveste pre dEbil Bociiu care editeaza fraze intregi (ca sa o citam pe EBA) nu e cazu sa ne complicam . Ca acest aviara gripa habar nu are ce vorbeste. Ca o fi complet detracat mintal ori doar ramas la varsta intervievatilor de pe RRA 7:40 el traieste intr-o lume paralela ori pur si simplu nu poate face legatura (corespondenta ptr teleptuali) intre notiune, denumirea notiunii si realitatea ce se vrea descrisa de notiune (adica ca, asa : el sustine ca nominalia sunt realia insa incurca nitel notiunea si vrea sa mulga tzapu), Nu cr5edeti ? Pai nu a pus el tara pe un “stabiliment” ? In ce limab vorbi el ? Romana – nu! Engleza? Aviara gripa este sumumu lui in engleza ! Franceza ? Exclus établissement inseamna institutie !
Insa mai sunt si ceilati – d’alde blonda Vacs ot Bihor-Cacademiei , Teodor Smirna si naiba cati altii fideli evangheliei dupa Misses! Si astia is atinsi de delirul creatiei , ptr ei saritu calului si peste casa este normalu’ (poate mostenit din familie) .
Asa ca acu avem o intreaga polologhie ca cum o sa creasca nivelul angajarilor fiindca se va putea concedia mai usor ! Insa de fapt se anunta concedieri .. asta este adevarul.
Acestia ca si Boc s-ar prea putea sa nu minta. Ei nu sunt capabili sa inteleaga micile diferente intre fantezie si realitate .. si sunt ferm convinsi de “adevarul” lro sau ca macar noi suntem obligati sa ii “credem” superiroi intelectual si ca ar stii ce cer /fac.
Unicu adevar este ca acestia luptand cu “socialismul” , “comunismul” , “asistatii” in numele “competitiei” si “meritocratiei” si in numele inexistentei lor “inteligente” ne cer sa ii asistam – lefuri bune , pozitii bune , samd .
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum