Vreau o tara ca afara

In jos

Vreau o tara ca afara  Empty Vreau o tara ca afara

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Sam Feb 26, 2011 3:49 pm

ete scartz Margilolindo esti sigura fa ?! Adica cu hirsutu’ asta de canta prezidel …

si lipsa de bun simt merge mai departe – auzi sa ceara viza aia din State ! Si sa zbpara porcii si sa nu aiba slana colesterol nu vrea ?!
Hazul de pe lume este ca tot dorind “ca afara” am facut o Romanie cu o economoie bazata pe cele mai noiii teorii la moda .
Adica o economie bazata pe .. servicii.
O economie de import . In care importam si chilotii si usturoiul sau mararu si progame de calculator si carbune si electronica si unii vor sa importam si vamesi (cu Pambucian am fost coleg. Baiat cumsecade daca intelegeti .. restrictia/limita). O economie pentru straini . Ca sa se imbogateasca ei p Theordora v-ar putea spue mai mult. Cum a demolat-o Base spre folosu’ capitaluui strain. Ma rog am si io o mica oftica- la capatul lu’ 41 de la casa Scanteii erau niste locante .. ieftine , insa le-a demolat Baselu si au ramas doar cele scumpe asa ca ori apa de la tasnitoare ori numa o cinzeaca . Alo coconetu’ nu te indigna e vorba de servicii ! De vrei sa te indignezi v rubrica dans la bara si “reificare femeii”.
O economie de servicii in care “serviciile” au “pa de trei” mai multi ofiteri decat Secu in 88.
O economie capitalista , liberala , de dreapta (care soro ? Stangistii astia internationalisti care se oripileaza cand auz de “Patrie, Familie , Munca” ?) in care cresc angajatii bujetari ? Ca scuze si birocratie este un .. serviciu ! (ca si frizerii, scoala sau dansatu la bara ).
Avem o economie dupa model reaganinan .. monetarista. Inflatia creste si leul nu se depreciaza -numa viata majoritatii.
Una care importa marar din Austria (1998-99!) si lasa nu stiu cate milioane de hectare necultivate. Cu internationalisti de dreapta care au cerut ca producatorul roman sa nu fie sprijinit de statu roman ca sa impote din alte tari (care isis spijina producatorii) si acu cer (internationalistii) sa fie pedepsit puturosul de producator roman. Urmatoarea etapa va fi sa favorizam cumpararea pamantlui romenesc de statini (cetateni) si apoi sa ii sprijinim pe noii propretari ca asa e si afara !
D’aia zic : ete scartz Margilolindo esti sigura fa ?!
Apropos recunsoc viciu meu fundamental . Is schizoid . Cand ma uit in buznar is de stanga ca in rest … sunt ptr “Patrie, Familie , Munca” si “Neam. Tara si Drapel”. Ca cum zicea conu Iancu ot Haimanale :romanu la 2o de anui e rivolutioner, la 30 e liberla si la 40 e consrvator. Am 58 impliniti …
Asa ca decat cu asa "dreapta" de sorginte scpala de la Frankfurt prefer sa zic :
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum