Noi nu suntem japonezi

In jos

Noi nu suntem japonezi  Empty Noi nu suntem japonezi

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Mar 18, 2011 7:47 pm

Se aude cam peste tot .
Se face comparatia intre operatorii centralei nucleare care au ramas in post (si vor muri iradiati). Cu disciplina de care dau dovada japonezii .
Ma rog nu prea se zice daca si scumpii nostri conducatori sunt in stare sa se ridice la standardelele japoneze . Pardon daca imi aduc aminte de indundatiile din ultimii ani apai nu suntem nici la satandardele din timpu’ lu’ Tzapu’ Emil sa nu mai zic alea din RSR! (aoleo ! ca dupa inundatiile din 1970 Ceasca se facuse rau de tot in cestii din astea ). Ca asa e la noi – noi ptr ei si ei numa ptr ei .
Insa voi a zice altaceva. De unde vreti voi spirit de sacrifitz intr-o tara unde profitoru; nerusinat este model de viata ?
Pai sa te tot sacrifici …. La noi.
Tocmai am taiat pensiile militarilor. Puturosii aia nu au contribuit! Au primit prea mult!
Ba mi se pare ca au fost taiati de la bani si vreo 2 veterani de razboi (vina lor ! cine i-a pus sa traiasca atat de mult?)
S-a gasit unu sa spanzure un manechin care reprezenta pe Avram Iancu . Urmari ? Sunt curios daca in Japonia s-ar gasi vreun amator sa imite gestu’ asta. Un aynu, corean sau eta. Si ce ar pati el . Se face misto de cei care au protestat sugerandu-se ca ar fi niste canalii. Ni se explica ca niste versuri nevinovate – ale unui criminakl de razboi. Aici ne asemana cu japonia – acolo la ofecare 3 ani iese un mic sucar ca incearca sa mai albeasca niste insi care erau nitel criminali de razboi. Dar aici se opreste asemanarea – criminalii aia din Japonia au ucis chizei si coreeni … Vass a ucis romani.
Sa mia continui cu maruntisuri ?
Pai se compara ?!
Japonezii aia stiu ca isi fac datoria. Si ca famillile lor nu vor fi abandonate mizeriei. Orfanilor lor nu li se va zice – ba tac’tu’ a fost un idiot ! Iar numele lor vor fi onorate sute de ani ..
La noi? La noi cine isi face datoria este un prost!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum