Recursul la metoda azi Posta (inca) Romana

In jos

Recursul la metoda azi Posta (inca) Romana Empty Recursul la metoda azi Posta (inca) Romana

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Joi Apr 21, 2011 9:07 am

Acuzi adversarii ca sunt bampiri (ce este ala bampir coane Fanica? Unu care suge sangele poporului!) ca sa castigi alegerile. Si ca e nitel comunisti.
Castigi alegerile si apoi pui un ins capabil, cinstit, samd care sa conduca aceasta institutie de stat comnista si nereformata de pe vremea lu Carol I (si asta secretar general al PCR sau doar I C Bratianu ?!). Ca urmare a priceperii si onestitatii profitu creste de la 27.000.000 de lei in 2008 un profit enorm de de 30.000 de lei in 2009 (ce te uiti la mine ca pinguinu la valiza ? Ce nua ia auzit de noul deja inevechit da' occidental concept de crestere negativa ? )

Apoi in urmatoarea campanie elctorala , a ptr presedinte , cica gaseste nu se stie cine o hartie nesemnata nestampilata (de unde rezulta ca e de la SRI) din care reise ca bampirii doresc sa mogulizeze Posta Romana. Alrma ! Sariti frati romani la arme ! Mogulii fura Posta in cardasie cu Geoana care s-a dus la Moscova !!!
Dupa castigarea alegrilor si instaurarea unui regim solid prezidential (dupa cum cereau si aia de golaneau in Zona Marina Munteanu) in sfarsit specialistii onesti, capabili si portocalii de la posta pot trece la treaba . Ca ei nu este moguli, nu !]
Asa ca incep primele mari succesuri in administrarea postei : 43 de milioane de euro in 2009. În 2010 succesurile cresc pana la 60 de milioane de euro.Pierderi da ce creeati? Tepa ma ! La tepe in Piata Victoriei haha ca v-a dat multe !!!

Recursul la metoda azi Posta (inca) Romana 6f784ad74de939a49287d11

Insa stiti ce este frumos ? 1/3 din veniturile peste 120 de milioane de euro, sunt comison incasat de la bugetul de pensii. In anul incare Statul nu a mai avut bani sa plateasca pensii nesimtite , a redus pesniile asistatilor 60 de milioane de euro au fost risipite (delapidees en francais) de profesionsita conducere a Postei. Insa fiindca asa cum ne-a invatat rusu Lavoiseire* in natura nimic nu se pierde , nimic nu se castiga totul se transforma
Cresterile negative din conturile Postei au devneit cresteri pozitive in conturile altora . Mai portocaliu privati .Cuvantul cheie se numeste achizitii (ce numa la CFR ? )
Concluzia ?
Statul este cal mai prost adminsitrator ! Deci aceasta institutie comunista inca de pe vremea lu Carol Voda daca nu a lu Cuza idem trebuie priivatizata !
Un bun candidat ar fi unu Ioniţă care a avut firma PostaRapid Castellon-Spania, firma care apoi a incheiat un contract cu SN Posta Romana, contract reziliat de-abia în 2010. Contract ce a adus a adus Postei Romane costuri de circa 700.000 de euro si venituri doar de 30.000 de euro. Deci Ionita ala este un baiat competent. Cum sa nu fie daca este var cu deputatul PDL Wiliam Branza sef al organizatiei PDL Diaspora si amic cu familia Cocos (Cocos ala de o tine pe Udrea ca gaina legiuita a sa). Stiam ca Noutzy e multilaterala da chiar si la posta .. nu ma gandeam!
Da sa lasam blondele.
Casa de pensii plateste bani buni Postei Romane. Care este prost administrata. Concluzia – statu nu are bani si trebuie sa taie din pensii. Omu gras trebuie sa se dea jos din spatele omului slab. Din cauza asta trebuie sa privatizam zic libertarienii. Si astfel banii de la Casa de Omnesii se vor duce unde trebuie.
La cei cinstiti si merituosi.
Banii Casei de Pensii.
Ca altfel se sucare familia Cocos si se muta in alta tara!
Da Doamne !!

* dupa cum se stie toate marile descoperiri se datoreaza savantilor sovietici sau macar rusi . Asa cum la fel bine se stie ca, pana in 2007 timp de 16 ani au condus neocomunistii din PSD. Neintrerupt. Deci rusul . Apropos stiti care este cel mai mare filozof rus ? Kant. Ca a predat la Kaliningrad!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Recursul la metoda azi Posta (inca) Romana Empty Re: Recursul la metoda azi Posta (inca) Romana

Mesaj  raulnoic la data de Joi Apr 21, 2011 11:57 am


PASTE FERICIT!!

raulnoic
Vizitator


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum