O lectie (?) trotchzista

In jos

O lectie (?) trotchzista  Empty O lectie (?) trotchzista

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Iul 15, 2011 4:32 pm

Cam invechita in Apus zice ca puterea burgheza demagogic autodefinita “democratica” trebuie confrunatata prin proteste masive.
Este de dorit ca aceste proteste sa devina violente ca sa atraga represiunea dura a autoritatilor .
Pe fondul acestor proteste masive si a represiunii lor se produce radicalizarea celor mai “evoluate” elemente revolutionare care vor trece la actiune directa (revolutionara !!).
Confruntate cu acesta situatie autoritatile “reactionare” isi vor lepada masca democratica si vor instaura dictaura pe fata (fascismul) care va interzice pseudolibertatile burgheze ( de intruniri, ale cuvantului, a presei samd).
Confruntata cu instaurarea dictaturii “fasciste” marea masa amorfa iese din amorteala si in iuresul ei stihic darama dictaura si instaureaza “adevarata democratie” (nimeni nu prea se oboseste sa vaza ce ar fi aia) .

Lectia asta a fost aplicata cu relativ succes in America Latina . Adica in anii 70 au obtinut lovituri de stat si instaurarea unor dictaturi dure . In Europa acelei epoci institutiile birgheze erau mai stabile …

INSA , dupa instaurarea dictaurilor dure (nu neaparat fasciste!) masele nu s-au revoltat. Au cam luat-o pe coaja ca sa fim drepti . Iar revolutionarii ramasi in libertate (prin norocu lor si neglijenta autoritatilor “fasciste” ) au roit care incotro tinand ca nu se respecta …. pseudolibertatile burgheze!

Morala – nici o revolutie nu poa sa aibe loc fara “pseudolibertati”.

Concluzia – o fi “protestul” atractiv … o fi “revolutionar” extremismul INSA “radicalii” sufera de o mica hiba – sunt incapabili de logica !! Si normal falimenteaza incontinuu …fiindca nu pot invata lectia ca un glont este superior (pe moment) oricarei doctrine …

Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum