Ce sa fie ? Ce sa fie ? Minune Branconeru' stia ce zice!!

In jos

Ce sa fie ? Ce sa fie ? Minune Branconeru' stia ce zice!! Empty Ce sa fie ? Ce sa fie ? Minune Branconeru' stia ce zice!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Joi Feb 09, 2012 11:04 pm

Premize Acu cateva zile Igas Branconeru’ limbii romane a aparut pe stecla si in limabju lui .. mai special zis-a ca va fi dezastru , ca va fi o ninsoare ca in 54!

Stire dezmintita chiar de catre aia de la metrologie. S-a ras de Igas – ce sa vrei ba de la asta?. Antena 3 a dibuit un vechi docomentar din 54. Un amic mai Carcotas a zis : “ma ! Ai vazut ? Aia din 54 or fi fost ei cum au fost da stiau sa organizeze! La lopata, cu rucsacu, cu sania improvizata s-au descurcat” . Amandoi am convenit ca in comparatoe cu Igas celebrul Zaroni era un MARE OM de STAT!!

Un fapt (Facts daca pica frun anglofon) Insa ce sa vezi si sa nu crezi? Igas nu a “branconat”! Igas stia ce zice! Ala de la metrologie habar nu avea!?

Ca ieri se auzi de un tren al groazei – 50 de ore in frig intre localitati . Culmea incompetentei!
Insa azi ce sa vezi ? Azi se arata ca prin Buzau .. e zapada! Ca in 54. Poa mai rau. Oamnei inchis in case ingropate in zapada ! De zile intregi! Si autoritatile de lemn Tanase. Si tac ca porcu-n papusoi. Stirile ies cu greu .. (retele de electrictate cazute, telefonie idem si mobilele unde sa le incarci? Mai rau decat in anu 54 acum in sate sunt multi, prea multi batrani. Si babe singure. Ca in 54 cam in fiecare casa era un barbat in putere – si muierea sa si ea robace si rezistenta .

Intrebare : Cum se face ca desi Igas a dat alarma .. nimeni nu era pregatit? Ca autoritatile stai de lemn Tanase si tac ca porcu in papusoi?

Numa nesimtire? Dispret? Demisia Bocului? Da’ directorii, sefii si sefutii care raman chiar daca se schimba sinistrii – nic unu, nici unu? Nu cred.

Eu am incredere in ticalosie. Si am niste lecturi mai neintelcetuale. Imi aduc aminte de Dune si baronu Harkonen..

Ipoteza proprie (bizonica adica )
Stiau. Insa cineva, nu zic cine da’ e Stapanul Inelelor , pardon al Serviciilor , pregatea schimarea la fata a guvernului Sau . Asa ca comanda a fost “Freeze” si “cine misca nu mai pisca!” si “Mucles” .
Azi s-a schimbat guvernu. Adica Boc cel Rau fu inlocuit de un tanar intelectual rafinat si mai plin de calitati decat maidanezu de pureci . Care june prima a promis ca poa’ va mai da ceva la penzii si lefuri .. daca are de unde . Un progres fata de Boc cel Rau care se lauda ca el nu stie decat sa taie!
Si maine junele prima va lua masurile ce se impun. Va baba sistemele in priza. Vor aparea utilaje . Se vor lua masuri. Se va dezapezi in sfarsit !
Asa ca sa priceapa tot omu’ ca MRU este noua fata a PDL a care ne priveste cu omenie cu ochiul ei de sticla. Ca Boc a fost rau da MRU e bun . Si daca MRU e bun PDL e bun. Base e bun ca ne-a dat premier bun!!

In definitiv si baronu Harkonen l-a trimis pe Arakis pe Raban Bestia ca sa pregateasca terenul “binefactorului” Feyd-Rautha…

E buna? Buna rau? ! Cam sadica ?! Da de ce credeti ca mi-a venit in cap Harkonen?!


Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum