Succesul reformei bashite a statului se numara in .. morti!!

In jos

Succesul reformei bashite a statului se numara in .. morti!! Empty Succesul reformei bashite a statului se numara in .. morti!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Feb 10, 2012 1:20 pm

De acord ca au murit din cauza iernii si in Europa si in Japonia.
Insa zapezile de saptamana asta ne arata roadele reformei staului dupa metoda Basescu.
Localitati izolate, lipsite de curent electric, paine samd. Un tren al groazei polare. Oameni sechestrati in case ingropate in zapada . Telefoane care nu mai merg. Telefoane mobile care nu mai pot fi incarcate.

Si un guvern , o administratie care se dezice de puturosii asistati in numele a dracu stie ce (da nu se dezice de la lefuri, beneficii diverse , comisioane contracte si alte cestii platite din buget). Un guvern care e de parare sa ne descurcam. Un numar de deficenti mintali imbecilizati de lectura evangheliior dupa Mises care declama sforaitor impotriva statului si vorbesc ca nu ar fi rau sa fie bine le tine isonu ca prea ne-am invatat cu Statu

A da. In 1954 .. ehe. Ehe pe dracu. Sau ehe! Activistii aia cu scoala putina se pare ca erau superiori multidoctorilor si multimasteranzilor din ziua de azi – ca s-au descurcat fara sa aibe mijloacele mecanice din ziua de azi (in Romania anului 54 caruta si calul ramneau baza.. si locomotivele erau “pa abur” cu puteri mult mai mici …
Iar zic- in1954 in regula era sa fie un barbat valid in fiecare casa din stat. Batranii singuri erau o exceptie. Azi ?!
Si mai erau unele diferente. In sate .. ei bine sa facea paine in casa! Si hambaru era plin.. sacu de malai si faina (ma rog erau si sarantoci care in mod tragic nu aveau nici un ciur de malai in casa . Ntz. Nu va repeziti ca puturosi si tampiti – doar lipsiti de noroc.) Ba chiar la orase umpleai beciu si camara ptr iarna si aveai grija sa ai faina si malai si drojdie si zahar si ulei si .. si.
Atunci nu aveau telefoane . Ce-o drept ca telefonu la sate nu exista nici in 1993 .. si ca mobilu a devenit telefonu taranului in ultimii vreo 10 ani.

Insa tara s-a modernizat. Tinerii de la sate au plecat la oras (deh tractoru si combina au redus necesarul de forta de munca agricola). La sate au ramas batranii. Lumea s-a “occidentalizat” si nu mai baga provizii in disperare (de vreo 2 ani si eu am renuntat sa “bag” cartofi ) . La sate au aparut brutarii si taranu cumpara paine. Mai rau taranu s-a spurcat la mobil, tv , aragaz si curent electric. Adica pe sleau piata, sfanta piata capitalista a libertarienilor, s-a extins si a cuprins si satele. In paralel cu asta relatiile umane s-au depersonalizat , vechile retele sociale e intrajutorare au disparut inlocuite de munca salariata., adica tot de piata.

Si a venit vajul. Si cativa metri de zapada ne arata fata hada a libertriarismului à la roumaine. Confruntata cu zapada administratia noastra “pro” vest . capitalista, soroscizata , multiscolita prin occident, consigliata de d’alde Vas samd sta ca vaca. Statu reformat a lu Vacsescu si compania se arata nepasator in fata dezastrului – sa se descurce singuri!

Bun. Sa se descurce singuri. Ca inainte se descurcau. Inainte adica fara mobile, televizoare, cu un minim contact cu piata! Adica draCii mei a te descurca singur inseamna autarhie nu piata nu capitalism.

Unica demonstratie ce ni se facu zilele astea a fost caducitatea reformei statului
Dupa cum se vede unica reforma valabila ar fi renunatarea la brizbrizurile pietei si reintoarcerea la autarhie.
Societatea bazata pe piata este un esec!
Aceasta este concluzia logica a libertarianismului à la roumaine.
Viitorul libertarian al deficentilor mintali imbecilizati de lectura evangheliior dupa Mises este un viitor al bordeiului, al trocului este reinvierea secolelor intunecate de dupa prabusirea Imperiului Roman!!

PS. Ancuta lu’ tatutza zice ca nimeni nu e vinovat .. ca nu au fost anuntati la timp. Saracu’ branconeru’ Igas a anuntat … Curios cum cei din urma devin cei dintai
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum