a ne radem cu si de Curtea ERRORpeana a Drepturiloe Omului

In jos

a ne radem cu si de Curtea ERRORpeana a Drepturiloe Omului Empty a ne radem cu si de Curtea ERRORpeana a Drepturiloe Omului

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Joi Feb 23, 2012 2:38 pm

Legea ste o bariera peste car leii, sub care trec cateii si doar magarii stau in fata ei!
http://cmiskp.echr.coe.int////tkp197/viewhbkm.asp?action=open&table=F69A27FD8FB86142BF01C1166DEA398649&key=96588&sessionId=84335455&skin=hudoc-pr-fr&attachment=true
International child abduction proceedings before Romanian courts were too slow and did not examine child’s best interests.

Nimic de zis despre lentoarea procedurilor de la noi. Da’ ce fi aia "child’s best interests"?

Deci pe text :In April 2004, Mr Karrer married his wife, a Romanian citizen, in Salzburg, Austria. In February 2006, their daughter, Alexandra, was born.
In February 2008, Alexandra’s mother filed for divorce in Austria. In September 2008, both Alexandra and her mother left for Romania while the child custody proceedings were still pending in Austria

Observati el este "domnul Karrer " insa sotia sa este doar mama Alexandrei.. (sclava din harem pesemne). Sigur ca "mama Alexandrei" nu este de etnie rrrroma ca atunci prea corecta curte ar fi scris doamna Karrer. Asa ca fiind romanca nu este doamna si nici drept la numele sotului nu are !!
Ina oare de ce o fi plecat romanca aia neidentificata (ca romanca nu merita!) ? The Bucharest Court of Appeal observed in particular that Mr Karrer had been violent towards Alexandra’s mother and that, as a result, an Austrian court had granted a restraining order in 2008. The Romanian courts were satisfied that Mr Karrer breaching this restraining order Presupun ca her Karrer nu s-a limitata doar la a zice doar verfluchte rumanische Hurre ci si a tastat in sistem morse vorbele sale civilizat-austriece in sistem morse (pumn = punct , palma = linie) sau poa' Braille … daca onor curtea asutriaca a hotarat sa sa ii dea ordin de restrangere. Pe care herr Karrer l-a respectat de nu a mai putut aia suporta si a luat-o la goana … Intre timp ca asa este normal cand se transeza o despartenie intre o sclava oaresicare si un domn austriac cu ascendeenta in Herrenflok aceiasi justitie austriaca - europeana si catolica! - a hotarat ca tatal sa aiba copilu in unica sa grija in November 2008, the Salzburg District Civil Court granted Mr Karrer temporary sole custody of Alexandra until the finalisation of the divorce proceedings (ma rog un copil de 2 luni incredintat unui tata cam violent … da ppa ca atunci cand dat interdictu judecatorii erau beti crita si au crezut ca atunci cand domnul Karrer zicea “rumanische Hündin“ sau poa "Sau" se referea la o catea/Sau patrupeda si au aplicat legile de protectie a animalelor).
Dupa multa polologhie juridica curtea ERRORpeana concluzioneaza :In conclusion, the Romanian courts had not carried out an in-depth analysis with a view to assessing the child’s best interests, and had not given Mr Karrer an opportunity to present his case in an expeditious manner as required under the European Convention of Human Rights interpreted in the light of the Hague Convention.
De un se vede ca interesu superior al copilei este sa asiste la scandaluri, violente asupra mamei sale ca sa invete ca o sotie austriaca trebe sa stea supusa sotului ei mai ales cand face parte dintr-o rasa inferioara… adica e romanca nu rroma.

PS . Din motive care nu va intereseaa eu urmaressc (cam superficial) cazurile de la HUDOC. De trei ani. Intotdeauna o femeie este “doamna X” nu doar “mama copilului”. Insa am mai vazut cazuri in care “jurisprudenta” curtii e cam sensibila la tara, religie si etnie….

PPS: sa nu treaca prin cap ca am apucaturi feministe. Insa in cestii din astea dau prioritate femeilor. Tocmai fiindca sunt barbat!!


Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum