Din ciclu Polstenicu : am fost un ...

In jos

Din ciclu Polstenicu : am fost un ... Empty Din ciclu Polstenicu : am fost un ...

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Sam Apr 07, 2012 9:41 am

Din Gândul


Vânzarea Cupru Min a eşuat, după ce Roman Copper a refuzat să depună într-un cont bancar o garanţie pentru investiţiile de mediu, firma canadiană respingând şi publicarea documentului de privatizare. ”Nu mai vrem să avem în România contracte confidenţiale. Contractele trebuie să fie publice, să fie văzute de toţi românii”, a declarat ministrul Economiei Lucian Bode.
si

artea română a cerut firmei canadiene să constituie un depozit colateral de 32,27 milioane euro pentru a garanta astfel realizarea investiţiilor de mediu, să plătească suma pentru acţiuni, de 200,7 milioane euro, în termen de 30 zile de la obţinerea avizului Consiliului Concurenţei şi autorizaţiei integrate de mediu-ambele fiind condiţii suspensive în contract.

Sa nu uitam ce declara plin de mandrie acest Napoleon I ul in devenire ce, prin vointa di vina traiana , ne este premier :"Să vezi că o companie în faliment, o gaură neagră, se poate vinde cu de patru ori preţul pe seama credibilităţii unui Guvern care abia s-a instalat […..] Probabil că este o febră. Da, dar este febra unei frenezii economice care se naşte din nou" Nu cred ca fantezia frenetica a acestei declaratii era produsa de vreo febra (43 grade, meningita).

Adica marele succes al credibilitatii ungurene s-a soldat cu un pârţ ptr ca castigatiorul licitatiei e paduche (far de-un ban).
Adica Marele Razvan Ungurean nu a intrebat niciodat fostii subordonati de la SIE: ba astia e seriosi sau maradonisti?! Cu atat mai putin sa ceara o dovada asa niste bani depusi (ca daca un paduche ca mine se prezinta pe la vreo licitatie i se solicita o depunere de nu stou cat din opretu de pornire. Dar asta e valabil ptr monitoare vechi si covoare uzate nu ptr zacaminte valoroase!!!)

Si mai facea misto de aia care nu vor sa isi vanza tara! El o da la cersetori!!
Insa asta MRU o sa ajunga sa dea el spaga (din buget) catre investitori din astia…apropos s-au mai inscris la licitatie Oz Minerals (Australia), Dundee Holding BV (Olanda) şi Ellatzite Med Ad din Bulgaria … toti unu si unu! Da nu stiu de ce imi aduc aminte de unu Rio Tinto ce straluceste prin absenta !!
Macar Postenicu nu dadea semne ca s-ar napoleoniza …si nici nu era premier!!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum