Marsul papioanelor mahalagesti

In jos

Marsul papioanelor mahalagesti Empty Marsul papioanelor mahalagesti

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Lun Iun 18, 2012 12:03 pm

In sprijinul lui Patapievici “oamenii de cultura” vor face azi un mars al papioanelor.
De ce al papioanelor ?

Fiindca in spiritul mahalalei proletcultist-kominternist-alogene muncitorimea poarta basca (in anii 50 sapca) si intelectualii europeni papion.
Si fiindca este in spiritul ziselor pestinentiale :”dvoastra domnule Tariceanu european cu papion” . Ca Tariceanu nu poarta papion (sau de obicei nu poarta) ci cravata (de cele mai multe ori de prost gust atunci cand nu sunt stridente si de prost gust … cand e foarte vesel te dor ochii !!) nu are importanta – asa il vede primul portuar al tarii …(si la mica barfa juma din prostimea de dreapta e in satre sa jure ca Ilescu , Ceausescu si Dej batranu purtau basca)
Marsul papioanelor mahalagesti Patakegiun Si asa ajungem la “distinsii” teleptuali cer protesteaza si al lor idol papionat.
Care idol papionat nu prea agrea nici papionu nici cravata acu vreo 20 de ani ci diagonala(stanga)
Care idol acum ceva ani avea in EvZ o poza de sa zici ca e Hitler (dar deja isi taiase mustata). Trei sferturi intr-o camasa verde militaroasa.
Marsul papioanelor mahalagesti Hiterromanpatap
Regret da nu am poza respectiva si nici pe net nu mai apare… dar in dreapta vedem cam cum se prezenta HRP pe atunci.
Si mai avem si poza de alaturi Dupa cum se vede nici pomeneala de papion pe vremea ai ci guler deschis “muncitoreste”
Si asta fu omu nost pana cand se ajunse la ICR. Dupa care a urmat “schimbarea la fata” devenind “intectualul fragil” cu papion , european, vesnic adolescent intarziat .
Marsul papioanelor mahalagesti Aolfpata
Marsul papioanelor mahalagesti Hrpo

Acum o sa ziceti ca sunt scarba si ma leg de infatisarea omului.
Bun sunt scarba. Insa voi credti ca Pata asta de caracter nu stia ca semana cu Hitler? Canu cauta aceasta asemanare ? (prima data cand Hertha Muller l-a bagat in seama l-a congratulat cu “micul Fuhrer” si “Hitlerica de Buzau”. Oare de ce ?! Numa ope baza de Heideger sau ptr imaginea ce adorta sa o afiseze?) Si credti ca trecereea la papion a fost intamplatoare ?
Ntz. Insi de calibrul lui se gandesc si la astfel de amanaunte. De altfel este un maestru al mistificarii – s-a dat copil de detinuut politic …. Sustine ca tat-su pleca de langa Cernauti in Reichu lu’ Schiklegruber (azi Volodea Tismanetzchi foloseste numele asta ) ca sa fuga de sovietici …
Ntz. Imaginea sa este una artistica. Retusata bine. De la imaginea “dreptei” dure si anticomuniste la functie si apoi imagine cu papion (de ce papaion? Pai Ion Ratiu d’aia!)

Si tot de imagine artistica. Cica el a avut mari realizari la ICR. Ma rog nu stiu decat scandalurile. Insa nu ma auzit ca vre-un qartist palstic sau literar promovat de ICR sa fi avut mare succes in Vestake. Ma rog am auzit de una mica Picasso.. dar care parca nu avea nimci de-a face cu ICR.
Se pare ca marile realziari sunt in legatira cu un buget tot mai mare al ICR ului si sponsorizari de deplasere prin vest. Inclusiv a unor publicisti, absolveti se SNSPA, lectiri de umanioare, critici de arta. Unii dintre astia se dau de stanga si azi vor demonstra si ei impotriva “politizarii” flancati si de rezidenta locala a lui Freedom House .
Marsul papioanelor mahalagesti Unclesam1
Fiindca de fapt este vorba unde isi vor face anul asta concediul ?! In Spania, Grecia ori prin parcu de langa casa?!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum