Intelectuali de pe toate bloagele in spatele Portuarului , baza ICR alienArea!!

In jos

Intelectuali de pe toate bloagele in spatele Portuarului , baza ICR  alienArea!! Empty Intelectuali de pe toate bloagele in spatele Portuarului , baza ICR alienArea!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Mier Iul 04, 2012 11:01 am

Tot netu s-a umplut de papioane care se alineAza in spatele ICR si al lu HRP si Limbaiesch. De intectuali ce cer demisia plagiatorului Ponta.
Ca reactie la aceste pozitii am gasit un post interesant (as fi vrut sa il concep io!)

-
2008: ceata PDL accede la putere pe un plan fantasmagoric de creștere economică de +6.5%. Nici un intelectual nu îi trage de mânecă și nu le spune că au așteptări prea mari, că vor trebui să guverneze în criza. Criza e prezentă doar pe câteva bloguri economice, urmărite de o mână de adepți și luate peste picior de restul lumii.
- 2008: incapabil să formeze singur guvernul și în ciuda amenințărilor lui TRU că se aruncă de pe casă, PDL se combină cu „bolșevicii” din PSD ca să preia guvernarea. Intelectualii, mucles, soluția imorală redivivus.
- 2009, ianuarie: Băsescu dixit: „România nu are nevoie de împrumut FMI”. Boc dixit: „Creșterea economică va fi de numai 2.5%” (când era deja clar că va urma un an de scădere economică). Gura păcătosului adevăr grăiește, România chiar nu avea nevoie de împrumut FMI, avea nevoie doar de ceva tăieri de cheltuieli și de devalorizarea leului. Da, dar astea periclitează alegerile din decembrie, adică realegerea lui Băsescu. Concluzia din martie: „Avem nevoie de împrumutul FMI”. România devine de facto o țară bananieră. Intelectualii, mucles.
- 2009, vara: fiica președintelui, semianalfabetă, este aleasă eurodeputat. Prilej pentru mass-media europeană să râdă în hohote. Intelectualii, mucles. Cu acest prilej iese la iveală delapidarea făcută de ministreasa Rizzi în favoarea analfabetei. Intelectualii, mucles. Ministreasa Rizzi șterge documente compromițătoare. Intelectualii, mucles.
- 2009, vara, încep măsurile anti-economice (forfetarul, profitul anticipat, teroarea fiscală). Micii antreprenori mor pe capete, lectualii… mucles in lumea lor diafană banii cresc, probabil, în copaci și nu e nevoie să se solidarizeze cu cei care muncesc pentru ca ICR-ul să aibă bani pentru ponei roz.
- 2009, septembrie: PDL își dă afară de la guvernare partenerii și provoacă cea mai gravă criză guvernamentală din ultimii 23 de ani, în plină criză economică mondială. Timp de trei luni, în timp ce criza economică se adâncește, România are un guvern-marionetă cu miniștri care păstoresc peste câte două ministere deodată. Intelectualii, mucles. Nu li se pare nimic suspect. În disprețul majorității din parlament, Băsescu propune numai diversiuni pentru postul de premier (Liviu Negoiță, Lucian Croitoru) pentru a putea guverna în continuare cu mâna pe docilul Boc. Intelectualii, mucles. Totul e, pasămite, ok pentru domniile lor.
- 2009, campania electorală: Băsescu dixit: „Am ieșit din criză”, „Avem bani de pensii” etc. Intelectualii, mucles.
- 2009, decembrie: alegerile cu cântec. Pseudo-guvernul Boc și-a făcut datoria. Zeci de parlamentari ai opoziției, unii dintre ei penali (Miki Șpagă) sar în barca puterii și sprijină cu nonșalanță „marea guvernare de dreapta Intelectualii, mucles.
- 2010, mai: Băsescu apare în rol de prim-ministru și anunță tăieri otova de pensii și salarii. Intelectualii, mucles.
- 2010, iunie: Vlădescu, ministrul de finanțe, dixit: „Puteam să mai mințim o vreme, dar am preferat să facem tăierile acum.” Intelectualii, mucles.
- 2010-ianuarie 2012: o parodie de viață parlamentară, cu legi trecute pe bandă rulantă, cu voturi inventate etc. Intelectualii, mucles. Mucles și la Codul Muncii. În lumea lor diafană banii vin probabil din „granturi”, nu din muncă, deci n-are nici un rost să-ți bați capul apărând munca.
- 2012, ianuarie: rezultat al guvernării „de dreapta”: nivelul ISD s-a prăbușit la nivelul din primii ani ai guvernului Năstase, în condițiile în care planeta băltește de dolari puși pe piață de FED prin cele două programe de QE din ultimii ani. Intelectualii, mucles.
- 2012, ianuarie: scandalul Arafat. Președintele statului dă afară un funcționar care e, tehnic, în subordinea primului-ministru (același președinte care se plânge azi că i se uzurpă funcția). Intelectualii, mucles. Noroc că mămăliga, mai puțin intelectuală, face în sfârșit „poc”.
- 2012, mai: plagiatul Laurei Kovesi. Intelectualii, mucles. Deh, face parte din „justiția reformată” a regimului Băsescu.
- 2012, mai: brusc, intelectualii prind glas. Mai întâi cu ICR-ul, apoi cu plagiatul lui Ponta. Spaima icerizantă e că prin modificarea status quo-ului s-ar putea ca unii să fie tăiați de la porție (deși nu rezultă de nicăieri asta). De aici, angoasa de a ieși, cu mânie și papioane, pe trotuar. Legat de plagiat, câtă vreme în legea organizării guvernului 90 / 2001 nu scrie nicăieri că a fi plagiator e incompatibil cu a fi ministru, chestiunea plagiatului lui Ponta e un nonsens, o diversiune. Dar pe intelectualii noștri, altfel cu IQ cât turnurile gemene, nu îi interesează acest mic aspect; pe ei îi apucă brusc probitatea morală și vor nici mai mult, nici mai puțin decât provocarea unei noi crize guvernamentale, de dragul „onoarei academice” (vă reamintesc că atunci când presa internațională a râs de alegerea semianalfabetei în Europarlament, pentru intelectualii noștri nu a fost nici o problemă).
Ce ar mai fi de comentat? Ce altceva decât că intelectualii noștri se comportă ca o mizerabilă coloană a 5-a care se activează oricând, oricum, numai atunci când o cere interesul public, nu? Și atunci, oare merită asemenea indivizi vreun răspuns?
Răspundeți-le voi, că faceți parte din lumea lor și trebuie să vă mai frecați de coate cu ei și mâine, și poimâine, și răspoimâine, la un pișcot, o cafea, o pralină. Mie însă, ca om simplu, dați-mi voie să-i disprețuiesc și să nu dau doi bani pe angoasele lor icerizant-existențiale.
(autor : Lucian Sârbu pe criticatac la Răspuns domnului Liviu Ornea)
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Intelectuali de pe toate bloagele in spatele Portuarului , baza ICR  alienArea!! Empty Păi cum?

Mesaj  Cârcotaşu la data de Joi Iul 05, 2012 7:54 pm

Cică toţi ştim vorba populară ce vorbeşte despre cum nu poate fi alungat câinele de la uşa măcelăriei. Acu' depinde de câini. Maidanezii devin chiar simpatici prin insistenţa cu care se întorc, indiferent unde-ar fi duşi. Da-n momentul în care măcelaru' îl preferă pe unu', ăla devine teroare. Aşa şi cu "telectualii", când li s-a băgat în cap un timp că li se cuvine, au ajuns s-o creadă şi să se manifeste ca atare. Terorişti, nu se mai apropie nimeni de măcelăria aia!

Cârcotaşu
Cârcotaşu

Mesaje : 117
Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 69
Localizare : Bucureşti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum