Stanga romaneasca de la tradarea generosilor la desfacerea conservelor

In jos

Stanga romaneasca de la tradarea generosilor la desfacerea conservelor Empty Stanga romaneasca de la tradarea generosilor la desfacerea conservelor

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Sam Iul 07, 2012 12:10 pm

Zilele trecute societatea Timisoara a facut apel patetic (adica cu patos, patima ca atunci cand te respinge gagica ca ea vrea cu altu’) inclusiv catre tinerii “intelectuali cu opţiuni de stânga democratică modernă să respingă abuzurile actualei coaliţii care uzurpă principiile doctrinare ale social-democraţiei pentru a instaura fărădelegea în România. (http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/timisoara-adevarul-petitie-victor_ponta-demisie-universitari-plagiat-societatea_timisoara-scrisoare_deschisa_0_730727011.html)

Apel care nu cade chiar in gol.
Eu mai bantui si pe portalul Critic Atac , care se declara ca ar fi de stanga. Pot sa zic ca au percutat din plin. Asta dupa ce au adoptat pozitii antiUSL ca urmare a trecerii ICR in subordinea Senatului – ocazie de a sublinia ca Patapievici ar fi promovat “cultura de stanga” sau asa ceva (pesemne arta plastica “moderna” [adica cam fara public] si “descontructivism” [al valorilor romanesti ca altele e OK si ocinaii harasho]).
Si sa vezi si sa nu crezi .. o doamna profesoara foate la stanga (nitel mai la stanga lu Ghita Dej) s-a probăsit in direct sub proprie semnatura : îmi revizuiesc atitudinea – care era abstractă –: doar în principiu nu putem protesta alături de PDL, concret, chiar trebuie s-o facem.. Altii idem. Criticu adopta o atitudine bashita...
In numele stangii si al “proletariatului” “intelectual” si “artistic” acare nu stiu cum isi permite sa viziteze Atena , Barcelona si Londra ca apoi sa povesteasca entuziasmnati cum se lupta pe acolo cu capitalismu’ (insa nu odata comenatatiorii favoriti sunt ... neoliberali!)

Asta imi aduce aminte de episodul ala cu Trădarea generosilor , cand lideri social-democrati au trecut la liberali (cei drept si-au dat seama ca Romania era eminamente agrara si ca marea masa era formata din tarani aflati in situatie de neoiobagie... ) lasand in curul gol (dpv doctrinar) Partidul Social-Democrat (activ in orase .. unde capata si o anume coloratura etnica). Acum fara sa existe justificarile alaora "stănga" se băse bine cu justificari "morale" si legaliste care nu ii ascund ci ii dezvaluie turpitudinea.
Asta ma face sa ma intreb daca Criticatc si altii nu au fost pregatiti ca agenti de influenta (mai un grant ICR istic, mai o expozitie , mai un bilet de avion la Barcelona) si azi nu asistam la ce serviciile numesc deschiderea conservelor.
Si asa din protest antisistem "stanga" noastra ajunde sa sprijine sistemul Basescu![code]Stanga romaneasca de la tradarea generosilor la desfacerea conservelor Dicta
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Stanga romaneasca de la tradarea generosilor la desfacerea conservelor Empty E o propagandă uşor demontabilă

Mesaj  Roxana I la data de Sam Iul 07, 2012 12:23 pm

Partea proastă e că unii naivi chiar au picat din convingere (ştiu, nu vorbesc teoretic). S-au speriat aiurea, n-au timp să se informeze live, primesc de-a gata ce le livrează mediile de încredere pentru ei, plus impactul presei internaţionale şi al cancelariilor intoxicate de la Bucureşti. E foarte simplu să se demonteze această propagandă. Numai că doar în subsidiar. Campania USL după mine trebuie să aibă altă ţintă, dar pentru asta e imperativ ca PSD să se mobilizeze la maximum (la mitingul din Piaţa Aviatorilor au fost vreo 20 de mii de oameni, dintre care doar vreo 2000 de la PSD, cei aduşi de Mazăre, plus câţiva lideri).

Roxana I
Vizitator


Sus In jos

Stanga romaneasca de la tradarea generosilor la desfacerea conservelor Empty ACU'

Mesaj  M.Voicu la data de Mar Iul 10, 2012 5:13 pm

Un comentariu »

1.Constituţia dispuneprin Art.151 alin.3: «Revizuirea este definitivã dupã aprobarea ei prin referendum, organizat în cel mult 30 de zile de la data adoptãrii proiectului sau propunerii de revizuire.»
Vã rog reflectaţi puţin la cel mult
A devenit general-evidentã încurcãtura produsã de prelungirea mandatului Preşedintelui la 5 ani, multiplicând anii electorali în perpetuitate perdantã.
Propun modificarea Art.83 alin.1 la forma din Constituţia 1991: «Mandatul Preşedintelui României este de 4 ani…»
Asemenea propunere de revizuire poate fi adoptatã prompt şi supusã şi ea referendumului just in case
Comentariu prin M.Voicu — 10/07/2012 @ 17:06

M.Voicu
Vizitator


Sus In jos

Stanga romaneasca de la tradarea generosilor la desfacerea conservelor Empty Re: Stanga romaneasca de la tradarea generosilor la desfacerea conservelor

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum