Ce-o fi scos din ei Apusul?

In jos

Ce-o fi scos din ei Apusul? Empty Ce-o fi scos din ei Apusul?

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Mar Iul 24, 2012 5:59 pm

Ma intreb - la ce dracu or merge unii prin vestacke si apoi se lauda cu nu stiu ce?

Unu cu studii de teologie ca care face vorovire de "Rigorile academice la care am aderat cu convingere in spatiul academic britanic, in care mi-am facut studiile postuniversitare" ester indignat de "viol asupra democratiei " savarsit de Crin si Victoras (circumstamta agravanta : viol in grup) da nu zice nimic de violurile repetate ale basescului.... si in plus reproseaza altuia ca a scris ceva ce a placut lu Roncea ... Curat rigoare cacademica si englezeasca !!!

Un giurelu cica licentiat in drept la Sorbonica si Fieratenie (hardward) delira despre nu stiu ce legitimitati - nerusinatu asta a facut parte din comisa pestinetiala de modificare a constitutiei. Insa occidentalizatu nost specialist in filozofeala dreptuylui si cica drept constitutional nu a observat ca presu nu are nici un rol in mdoficicarile constituionale. Adica nici unu mai breaz c al meu sau al vostru (ins aar avea o oaresce obligatie de rezerva).

Culmea , Everestu sau mai bine zis Groapa Marianelor (- 11.034 metri!) a fost Toader Papagaloglu... care delira linsiti despre constitutia franceza , dificultatile coabitarii d'Estaing-Chirac, uitand in profunda sa nerusinare fanariota (aia care i-au dedulcit pe turci la amorui pidosnic si mita! aia care se "smereau" la Poarta si se sumeteau in Principate) uitand zic de coabitarile dintre un pres socialist si un premeier de dreapta si invers. Indrazneste acest ........... sa zica ca Constitutia noastra e prost copiata dupa cea franceza da uita sa zica ca nici in Franta un pres nu pune un premier impotriva parlamentului ....nerusinarea astuia este antologioca si genetica plus imi este frica ca este dublata si de ceva prostie si neam prostie . Sa zic asa asta s-a dus la Paris bou si a venit vaca!!!

Ma trece cu borare cand vaz cum ne vorbesc filozofie

Oameni vrednici ca să şază în zidirea sfintei Golii,
În cămeşi cu mâneci lunge şi pe capete scufie,
Tot ce-n ţările vecine e smintit şi stârpitură,
Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură,
Tot ce e perfid şi lacom, tot Fanarul, toţi iloţii,
Chintesenţă de mizerii de la creştet până-n talpă,
Toţi se scurseră aicea şi formează PeDeleii
Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii,
Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii!

Da pe 29! ]
Cu voia Domnului ii scoatem din bugetu' alomentat de taxele noastre!!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum