Decizia CCR respecta regulamentu nescris al oricarei birocatii:

In jos

Decizia CCR respecta regulamentu nescris al oricarei birocatii: Empty Decizia CCR respecta regulamentu nescris al oricarei birocatii:

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Joi Aug 02, 2012 4:34 pm

amana cat poti rezolvarea problemelor problematice
(asta este diferita de ailata porunca: nu fa azi ce poti lasa pe maine de exemplu stersu mortilor de pe lista electorala)

CCR avea de rezolvat o cestie simpla : referendumul a respectat conditiile legiilor existente la 29 iulie 2012? Da. Nu.

O cestiune formala . A fost respectata cerinta legala ca la referendum sa se prezinte jumatate plus unu din alegatorii inscrisi pe listele alea? Indiferent daca pe liste sunt si mortii din Primul Rezbel Mondial si bebelusii ce se vor naste martea viitoare.
Insa e cu cu DAR adevarul este ca au votat pentru demitere 7,4 milioane si doar 943.375 contra cu un bonus de 111.842 care si-au anulat votul,adica siguir ca nu Il vor neparat. Si ca nu se stie cate milioane isi baga picoarele in alegeri chiar daca s-ar pune la vot ca Romania sa organizeze un Campionat Mondial de Fotbal (futilitate ptr care s-ar deplasa totusi vreo 80% din alegatori, daca nu 90%).
Orice decize ar lua ar fi sfasiati ori de cei care au votata DA!! ori de PeDeLichele (si sa nu uitam ANI, DNA si alte cateva locuri in care mana Basescului inca apasa greu).

Ar mai fi putut sa arunce pisica moarta in curtea Parlamentului : legea nu prevede , noi nu putem hotari descurcati-va-ti tampitilor! (Eventual propunand cateva motivatii teoretic juridice ptr o solutie sau alta. Am zis teoretice DACA si cu PARCA teoretic s-ar putea considera dar decizia este a voastra!!)

Dar ca sa faca totu mai nasol ptr ei (pana acu fu bine!) lumea asteapta de la ei .. solutia impasului (creat de altii). Ca CCR a ajuns – si cu acceptu ei ca au fost cazuri in care putea motiva “excede competentei noastre, noi constatam legalitatea da' legile le faceti voi” – o supracamera si uneori sursa (creator) de drept in batjocura constitutiei si prevederilor sale, adaugand cu de la sine putere (samavolnic adica) la textul legii. Ai cantat acuma joaca !!
Insa tampitii s-a repezit asupra CCR (cu ceva dreptate. Ca CCR putea refuza motivat sa isi vaza prerogativele extinse).
Si deci nu pot decide nici ca referedumu trebe anulat pe motive “obiective” si sa se mearga a 2a oara.

Asa ca au gasit solutia. Prelungim! Amanam! Pana atunci poa’ se-ndura Al de Sus si mai un infarct, acident de automobil, cade un asterorid si problema se rezolva “de la sine pe cai naturale”.
Si daca nu se hotaraste Creatoru poa' hotaraste Al din SUA… macar un rezbel cu Siria.

Ca la astea sunt bune amanarile. Se hotarasc altii, unii mor, mai se uita , renunta unii se lamuresc birocratii cine este mai tare si le poa asigura protectie.

Adica fartatilor si nefartatilor lucrurile raman cum sunt. Va decide atitudinea cea mai coltoasa si hotarata.
De se duce Crin la culcare si Ponta la raliu (aici exagerez mult) sau Dana Grecu se indigneaza pe alt subiect (aici nu glumesc! din pacate) si Ciutacu va boncalui despre alte cele si Steaua ia Cupa Giurumelelor atunci vor hotara Reintoarcerea lu’ Resuspendatu.
De ne tinem bataosi cine stie? Poa’ valideaza. Poa’ arunca pisicu mort in Casa Poporului. Poa zic anulat se lasa cu repetir!

Oricum motivatia va fi stufoasa si specioasa …


Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum