Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi!

In jos

Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi! Empty Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi!

Mesaj  Cârcotaşu la data de Vin Sept 07, 2012 9:43 pm

Parcă parafrazându-l pe fostul preşedinte Traian Băsescu când afirma că "şcoala românească scoate numai tâmpiţi" avem ocazia a constata că, pentru a nu rămâne mai prejos, figuri proeminente de politicieni europeni cată a ne dovedi că nu e cazul să ne fudulim cu şcoala românească, putând vedea că şi înalte şcoli europene scot imbecili pe bandă rulantă, ba aceştia mai şi ajung politicieni de frunte. Ciudat e numai faptul că, nu ştiu cum se întâmplă dar parcă se înghesuie toţi în PPE, pe filierele lor naţionale bineînţeles. Ştia Băsescu ce ştia!
Cel mai cunoscut acum în România este cel ce i-a dat dicteu în 11 puncte lui Ponta, pe tema de mare actualitate: Ce are şi ce nu are voie să facă Guvernul României!
Toată lumea e lămurită, e vorba de celebru Jose Manuel Barroso.
Cel care acum, după vizita în Bulgaria, trebuie să ceară un premiu pentru că a emis ideea separării Bulgariei de România în ceea ce priveşte admiterea în spaţiul Shengen, dovedind întregii planete că habar nu are despre ce înseamnă spaţiul Shengen şi nici elementarele cunoştinţe de geografie nu-i ocupă prea multă memorie. Dac-ar fi ştiut n-ar fi spus o asemenea tâmpenie, Bulgaria în Shengen da' România nu!
Evident, dl Barroso se bucură de o veche tradiţie Salaz... pardon, democratică, şi de solide studii absolvite la Lisabona, Geneva şi, la fel ca Eba, la Georgetown Universitiy. Pentru cei ce nu ştiu ce vreau să spun când îl asemăn cu Eba, să detaliez. N-a absolvit nimic acolo, da' a fost înscris la un PhD, la un doctorat în filozofie, ce mai! Asta în urma absolvirii la Universitatea din Lisabona a facultăţii de Drept şi luării unui MSc (Master of Science) la Geneva, în Economie şi Ştiinţe Sociale!!!!! (Un fel de: a absolvit Fac. Transporturi, şi-a dat masteratul în drept şi a vrut să-şi dea doctoratu'n Medicină).
Pentru ideea cu Bulgarii-n Shengen, românii nu, Barroso nu poate dect să spere a fi citat în Guinness Book, având în vedere că în materie de tâmpenii nu se mai omologhează recorduri, acestea fiind zilnic doborâte!
+
La aceeaşi categorie candidează o altă celebritate (pentru români), tot comisar european, la Justiţie, d-na Viviane Reding. Cam tot atât de proastă ca şi Barroso, doar că fiind cetăţean Luxemburghez, reprezintă mai mult decât acesta, cantitativ vorbind, raportându-se la o populaţie microscopică, produs al unei înalte şi vechi democraţii, şi al unei înalte şcoli, de vreme ce a obţinut un doctorat la Sorbona, e drept în nimic, adică în "ştiinţe umaniste", da' oriş'cît, la Sorbona!!!
Cu ce tâmpenii se laudă "doamna"?
Păi pe când i se lua un interviu de către cunoscuta publicaţie Le Monde, doamna-n cauză bătea câmpii despre ce n-o priveşte, despre posibila nouă amânare a admiterii României în spaţiul Shengen. Asta fiind ca şi cum Ministrul de Externe ar da un interviu în care-ar face referiri la distanţa de plantare a porumbului în marile exploatări. Da' asta mai treacă-meargă, putem admite la urma urmelor că doamna-n cauză n-a dormit noaptea precedentă, venind la interviu direct de la o beţie mare! Da' în declaraţia următoare nu mai e vorba de bătut câmpii, e imbecilitate în stare pură 100%. Când guriţa ei spune: ... după lupta politică teribilă din iulie şi august. Am putut cere oprirea unui fel de puci parlamentar. Păi duduia nu ştie nici ce-i acela un "puci", da' n-are idee nici un parlament cu ce se ocupă!! Cum s-a cocoţat duduia în funcţia de comisar european? Păi cred că la fel cum a ajuns Eba parlamentar european!
Da, da' ea are doctoratu' la Sorbona dom-le.
+
Venind tare din urmă, să prindă trenu', hop şi un românaş.
E licenţiat al Facultăţii de filologie (Anglistică!!!!) la Cluj, la Babeş-Bolyai (1999), da'n fix acelaşi timp şi la Universitatea Paris IV-Sorbonne (1998) şi n-o să credeţi frecventa şi cursurile la Ecole Normale Supérieure (Paris) (1997-2000), iar ca cireaşă pe tort, ia şi masteratul în studii medievale la Universitatea Paris IV-Sorbonne (1999) și doctoratul în studii medievale („summa cum laude”) la aceeași universitate. Oricine vede cât de tare e băiatu' ăsta. De altfel o şi dovedeşte şi la capitolul tâmpenii unde e parcă şi mai tare decât Barroso şi Reding.
Vă spun cine e după ce vedem despre ce ne vorbeşte domnu-n cauză. Iată cugetarea: Domnul Nistor nu are niciun studiu trimis la ISI, în timp ce eu am de şase ori mai multe.
Păi domnu' Papahagi (că despre el e vorba), matale depăşeşti prostia celorlalţi, care ş-aşa-i esenţă pură, da-n plus stăpâneşti şi o logică monstruoasă, că ş-un analfabet conştientizează că de şase ori nimic tot nimic face! Sau să fie gura păcătosului, care adevăr grăieşte?
+
Sper că e clar, ceea ce trebuia demonstrat s-a demonstrat, înaltele şcoli europene sunt asemenea şcolii româneşti, adică produc tâmpiţi! Se mai observă că rivalizează, în acelaşi timp, cu celebrele fabrici de diplome româneşti. Dar deh, nu pot să închei înainte de a o cita din nou pe duduia Reding: Tinerele democraţii din Est trebuie să realizeze în scurt timp ceea ce vechile democraţii au îndeplinit în câteva decenii. Duduia se referă la tâmpenie?
PS - Prezenta postare este reprodusă de pe blogul meu.
http://numarareainversa.wordpress.com/
Cârcotaşu
Cârcotaşu

Mesaje : 117
Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 69
Localizare : Bucureşti

Sus In jos

Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi! Empty Re: Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi!

Mesaj  Crew1 la data de Lun Sept 10, 2012 10:24 am

Fara a lua partea cuiva (psd sau pdl) nu ma pot abtine sa nu fac citeva remarci ..ceea ce omiteti cu buna stiinta este modul "haotic" si in forta prin care a incercat USL -ul sa preia puterea..ei de cind au preluat-o nu au facut nimic pt tara asta ..numai de "goange" se tin
Sunt perfect de acord ca nu ar trebui nimeni sa ne spuna cum sa ne conducem tara..dar cine i-a impins pe occidentali sa ne atarga atentia ca aici democratia "deraiaza" constant de pe cursul firesc si asta datorita "vuvuzelelor" ponta si crin conduse in spate de basinosul Felix (vezi aici 220.ro/emisiuni-tv/Felix-Basinosu-Se-Bese-In-Direct/wYF96chNYO/) ?
Deci sa o luam pe bune ..vrea Crin sa fie presedinte ? Nici o problema ..candideaza la peste 2 ani si daca are norocul sa fie ALES nici o problema , altfel msa fi ales presedinte de liota de parlamentari care freaca menta prin parlament si pe care nimeni nu da 2 bani..e jalnic si patetic in acelasi timp..sau poate vrea sa ajunga presinte dindu-si singur un pumn in dinte Very Happy
Deci , comunisti nostalgici ..stiti bine ca tara asta singura nu si-a facut apropape niciodata politica decit tinind cont de marile puteri si de interesul lor ..trebuie sa ne vedem interesul national din orice "unghi" si sa jonglam cu abilitate dar si cu fermitate atunci cind situatia o impune prin curtile cancelariilor europene.
In alta ordine de idei..ca nu vreau sa ma intind prea mult...cine era la putere cind Petromul a fost privatizat in conditii net dezavantajoase pt statul roman ??? Base..nu..Iliescu si cu clica lui ..de asta acum tot creste pretul la titei impus de jigodiile astea de austrieci si implicit o sa ne arda la buzunare la iarna ...contractul nici macar nu poate fi atacat ..nu ne-au lasat nici o sansa de renegociere nastase si ai lui..si fara a fi un fan base sau boc . asta a afirmat de mai multe ori ca a fost un contract prost negociat(evident comision mare pt unii) si ca nimeni nu i-a obligat sa-l faca ..SAU POATE TOT CANCELARIILE STRAINE NE-AU DICTAT SI PE VREMEA AIA CE SI CUM ?!


Crew1
Vizitator


Sus In jos

Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi! Empty Re: Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi!

Mesaj  Bubu la data de Lun Sept 10, 2012 4:10 pm

Crew1

Cine a permis minerilor sa vina la Bucuresti ? Cine era Ministru la Transporturi ? Cine putea sa-i evacueze din tren ( nu aveau bilet - cel mai simplu motiv si toti stiau ca o sa vina la Bucuresti )

Legat de Petrom - cine s-a angajat ca o sa-l privatizeze ( vezi acordurile PSAL Asla etc ) ?

Nu trebuie asociat Iliescu cu Guvernul Roman care a distrus sistematic industria din Romania ( prin masurile luate in anii '90 )

Bubu
Vizitator


Sus In jos

Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi! Empty Re: Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi!

Mesaj  Cârcotaşu la data de Lun Sept 10, 2012 11:51 pm

Fara a lua partea cuiva (psd sau pdl) nu ma pot abtine sa nu fac...
Dom-le, ie şi ăsta un punct de vedere care fără să văz cui iei partea, e identic cu cel al PDL. Acu', fără să îmi ţin mie partea, se vede din avion că tălică ieşti un admirator al celor despre care fac vorbire în articol, Barroso, Reding şi Papahagi. Asta şi explică
opţiunea ta de admirator al băsăului.
PS - Tot aşa, cu toată imparţialitatea nu pot să nu observ că Felix n-o să poată niciodată să uzurpe calitatea de "băşinos" care-i aparţine, chestie de largă recunoaştere, d-lui Guvernator.
Să ai succesuri! :mrgreen:
Cârcotaşu
Cârcotaşu

Mesaje : 117
Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 69
Localizare : Bucureşti

Sus In jos

Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi! Empty Crew1

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Mier Sept 12, 2012 5:46 pm

Matale aspiri cu atata placere basinile basestilor incat nu mai apuci sa judeci ....
Deci de cand a venit ISL la guvern nu a facut nimica...
Apoi sa luam marile realizari basesti - si trebuie tinut cont ca de fapt nu au existat guvernele Boc si MRU ci doar guvernul Basescu! Ca premierui decat se ducea la veceu si isi angaja cunoscutii fara voie de la Base..
1) a imprumutat miliarde de euroi nu se stie de ce . Se pare ca sa dea la filialele din Romnaia ale bancilor straine - in special austriece si grecesti
2) a reusit sa fenteze MCV ul si sa nu intrma in Schengen
3) a reusit sa ne sitieze pe ultimul loc la absortia fondurilor europ[ene.

Plus altfe cateva fleacuri - exodul cadrelor medicale si "flexibilizarea" coduluii muncii.
Pai daca este vorba de flexibilizarea locului de munca de ce sa nu profitam sa ii scurtam prestaia absolut paguboasa?! Da-l inmasa de bugetar puturos si supraplatit!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi! Empty Re: Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi!

Mesaj  Crew1 la data de Mier Sept 12, 2012 9:19 pm

Atit Ghita Bizonu cit si Carcotasu' sunteti PSD -isti pina in maduva oaselor...
nu stiu cine e Bubu..un lucru e cert daca nu era Iliescu poate ca acum eram mult in fata vecinilor si nu aveam nici mineriade si nici alte manifestatii "spontane" si ca sa fim seriosi guvernul roman facea ce ii zicea Iliescu ..legat de "biletele" acordate minerilor ca sa vina aici..iarasi caeeasi intrebare..Iliescu care era sefu' suprem credeti ca nu stia nimic sau era strain de toate astea ??
Basila a furat si el macar o parte din flota si cu cine a impartit-o numai el stie ..odata si odata or sa se afle toare...pina la urma am fost republican infocat insa as incerca macar ceva si cu monarhia..poate iese ceva bun si pt tara asta ...
iar pt Carcotasu' ..ii recomand sa urmareasca cu atentie acel videoclip cu Felix ..sa vezi ce frumos se unduieste si api o trage ..cam asa si cu dumneata ...te "fofilezi" si eviti realitatea de pe teren ..Felix insa le trage si tot incearca sa "imprastie" mirosul ...poate poate prinde pe la niste curti ..
Sa avem liniste si pace

Crew1
Vizitator


Sus In jos

Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi! Empty Crew1

Mesaj  Cârcotaşu la data de Joi Sept 13, 2012 8:36 am

Amice, lasă să fiu io PSD-ist (şi de fapt nu văz care-i baiu' tău, că doar din ăia 7,4 milioane muuulţi PSD-işti sunt), doar că nu m-am fofilat de loc. Numa' că tălică nu-nţelegi, nici nu e de mirare. Ţi-am spus clar că matale ieşti admirator de-al lu' Barroso, Reding şi Papahagi? Ţi-am spus. Ce ziceam că-s ei? Îţi mai trebă desen?
Că altfel cine-i Felix? Unu' de grija căruia n-aveţi somn Băsău' tu şi toată gaşca PDL-istă.
Şi gata, mi-am pierdut prea mult timp cu tine.
Cârcotaşu
Cârcotaşu

Mesaje : 117
Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 69
Localizare : Bucureşti

Sus In jos

Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi! Empty Pai de abia acu ai aflat oreintarea mea politica?

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Joi Sept 13, 2012 5:23 pm

Mai baiatu slaba minte mai ai ! Nu nu o lua ca pe o insulta .. e doar o constatare - fiindca eu nu mi-am ascuns orientarea ....
Si mai lasa-ma cu daca nu era Ilici... Frara el ajungeai mai iute in rahaitu de azi!!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi! Empty Re: Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi!

Mesaj  Crew1 la data de Joi Sept 13, 2012 6:55 pm

Exact ce spuneam ..comunisti nostalgici Ghita si cu Carco ..ati trait bien pe vremea raposatului dar acum cind nimeni numai are "grija" de noi , adica numai primim pe degeaba casa , masina, concedii la munte si la mare mai pe nimica, obiecte luate in rate multiple si cu dobinda insignifianta ...deci ati evitat de la inceput anumite lucruri evidente si anume ca totul a plecat de Ilici ..sub comanda caruia a fost roman , apoi nastase, inclusiv baselu ..care dupa aia s-a mai desteptat si a luat-o pe cont propriu..pt ca in fond si la urma urmei a cistigat pe merit mandatele de la primarie dar si altele..ca a afacut si rau sau ca a furat o sa se dovedeasca ...deci in final amindoi ati evitat chestii esentiale pe care le-am spus acolo si ati aruncat cu venin si improscat cu fraze de trita amintire sau parabole expirate in anumiti care nu sunt de parerea voastra ...totusi acest site inca este bine venit in peisaj ca iti permite sa-ti exprimi libera opinie
Acest site ar trebui cunoscut de mult mai multi fata de alte "bloguri" asa zis independente
Felicitari Bizoane ca am inteles ca tu esti "tartorul" pe aici.

Crew1
Vizitator


Sus In jos

Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi! Empty Crew1

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Joi Sept 13, 2012 11:23 pmNuma lozinca negandita la tine… Nu se “primea degeaba” masina… Masina era scumpa rau … 30-40 de lefuri medii .. Concediile nu eau nici ele gratis .. in 71-72 12 zile la mare te saltau la 800 de lei (la vila 500) ….si asta in vremea can majoritatea salariilor se invarteau pe la 1400-2000 lei … Si ce ai cu ratele bre? Nu era inflatie si statu te jupea la altele nu la dobanda (azi obectele par mai ieftine da te rupe dobanda). Plus baiete eu sunt apropitar de casa din 1975 asa ca bati campii.
In rest nu imi bat capul cu tine … scuze da esti prea prost. Tu ce crezi ca daca sa zicem il puneam pe Ratiu iti dadea ala averea lui ? Sau ca se buluceau altii sa dea “ajutoare” ca sa va luati voi mercedesuri?! (cam am auzit detule pristii din astea in anii 90-93! S-au ingesuit prstovanii sa voteze cu CDR ca sa primeasca ajutoare si au primit de s-au indoit! Un sut nu zic unde ca unele cestii totusi nu sunt permise*!!)
Pai nu vezi ca ajutoare le dam noi altora?!

* nu-ti fa iluzii.. Obscenitatile nu sunt permise. Rasismul idem ...Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi! Empty Dacă prostia ar durea...

Mesaj  Cârcotaşu la data de Vin Sept 14, 2012 10:25 am

Crew1 a scris:
Felicitari Bizoane ca am inteles ca tu esti "tartorul" pe aici.
Păi da, "comunistu' nostalgic" Bizonu', "tartor" fiind acilea, permite manifestarea tupeului oricărui anonim, în timp ce anonimu' (cică "vizitator"), "democratu' lu' peşte" face spume la gură de "civilizat" ce e!

Cârcotaşu
Cârcotaşu

Mesaje : 117
Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 69
Localizare : Bucureşti

Sus In jos

Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi! Empty Re: Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi!

Mesaj  Bubu la data de Vin Sept 14, 2012 12:37 pm

Mi-a placut ultimul comentariul al Carcotasului

Astia de se pretind de dreapta sunt angajati la Corporatii si indoctrinati de acestea . Nu-s urmasi de fosti chiaburi sa aiba IMM-urile si sa constituie o clasa mijlocie adevarata. Realitatea e ca nici pe vremea RSR si nici azi fosti chiaburi nu-s pusi in drepturi adica sunt doua variante : ori iobag la Stat ori la Corporatii !

Bubu
Vizitator


Sus In jos

Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi! Empty Re: Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi!

Mesaj  Crew1 la data de Vin Sept 14, 2012 6:49 pm

E problema oricui sa aiba opinii ...dreptul la opinie e liber consfintit si prin Constitutie..nu fac spune la gura ..dar trebuie sa remarc ca ati evitat constant toti esenta mesajelor ..ca totul a plecat de la Ilici (culmea si eu l-am votat atunci si imi pare rau acum) ..am prins ambele perioade si comunism si post ...nu-mi psune-ti mie cum era inainte ca stiu cum era..cel putin nu aveai stresul zilei de maine..de aia puteai sa-ti permiti cam orice asa e Carcotasule ?
Inclusiv sa nu-ti exprimi liber parerrile ca te pindeau "sticletii" sau altii ..asa ca nu-mi da tu mie lectii de morala , inalta ordine de idei sunt veteran daca ma pot numi asa de la asa zisa Revolutie din 89 si am trecut prin destule ca sa-mi pot permite si altfel de remarci indiferent ca ai avea 60 de ani sau nu stiu citi, nu ca tine carcotasule sau bubule care nu nu stiu pe unde erati pititi atunci..numai intru in alte detalii insa ma bucur ca am mai inviorat acest forum si il felicit in continuare pe Bizon pt initiativa de a lansa acest site si de a permite ca fiecare sa-si posteze opiniile si ma ales ca suntem prieteni vechi dar el nu avea de unde sa stie ca eu postez sub acest nick.. de prin 2002 parca Very HappyCrew1
Vizitator


Sus In jos

Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi! Empty Re: Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi!

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum