Cum ne bucuram cand primim suturi in cur

In jos

Cum ne bucuram cand primim suturi in cur Empty Cum ne bucuram cand primim suturi in cur

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Joi Sept 13, 2012 5:25 pm

Ieri presedinta Lituaniei si-a permis ca sub masca unei analize “obiective” sa reverse un torent de minciuni bașite care au fost considerate eronat ca fiind o critica la adresa lu’ (i)Legitimu (ne)Ales devenit Legal (dupa ani de zile de sters la ### cu constitutia in numele legitimitatii!!!).
Caci “baza” discursului ei a fost :


Instabilitatea politică internă, pe care o putem vedea din exterior acum - schimbarea a trei premieri în şase luni- se reflectă deloc suprinzător şi în capacitatea dumneavostră de a performa în UE şi mă refer aici, în special, la capacitatea de absorbţie a fondurilor europene".
Deci in opinia madamei asteia care este motivul incapacitatii acute (si cronice!) de absorbţie a fondurilor europene ? Pai tot ea zice: Instabilitatea politică internă.
Cum se manifesta Instabilitatea politică internă? Pai madama zice expresis verbis schimbarea a trei premieri în şase luni!!!
Adica pe sleau trebuia sa ramana Boc !!
Daca Dalia critica pe Basescu este ptr ca a acceptat schimbarea lu Boc! Adica zice precum Basescu : nu trebuia sa il nominalizeze pe Ponta!! De fpat pe nici un ins din USL!
Si Grisarita asta continua bașeala :

"Ţara dumneavostră este ultima din toate statele membre la capitolul absorbţiei fondurilor europene. Acesta e un mesaj foarte negativ. Din cauza agitaţiei politice, ţara e paralizată şi nu îşi poate rezolva problemele. Ţara dumneavostră îşi pierde posibilitatea de a-şi folosi toate oportunităţile şi resursele financiare pe care le aduce apartenenţa dumneavostră la UE"

Oare ce intelege asta prin agitatia politica care paralizeaza tara ? Pai cum ce ? Suspendarea Basescului, guvernul USL, protestele din iarna si cele din august!
Adica ca cam asa : stati sub Basesscu ca altfel va fi (si prin grija MEA!) mai rau!

Si mai adauga :

"Acesta este un avertisment: dacă nu veţi fi capabili să vă maturizaţi şi să vă comportaţi responsabil politic, atunci povara va fi pe umerii poporului, nu veţi putea avea suficiente resurse de la UE, nu vi se va deschide accesul la Schengen, iar acesta va fi eşecul tuturor partidelor politice",


Pai cum zicea Bașescu ? Imatur ? Da!!! Si daca USL nu intelege ca trebe sa bașeasca bine esecul va fi al tuturor partidelor politce!!

Deci madama asta a inversat termenii – “agitatia politica” a pornit de la lipsa de performanta economica a regimului basesc si a amenintarii ca vom ramane fara asistenta medicala. Lipsa de performanta a guvernului Boc se traduce si prin neatragerea fondurilor europene… si ei da prin esecul MCV si nepromorea im zona Schengen! Insa madama zice ca de vina acest dublu esec este agitatia politica, adica pe sleau schimbarea guvernului Boc si mai ales MRU!!!
Si mai are o propozitie stralucitoarea prin obscuritatea ei :

" “Ne înţelegem foarte bine cu domnul preşedinte şi ne sprijinim unul pe celălalt în timpul Consiliilor Europene şi cooperăm îndeaproape pentru a ne folosi toate capacităţile în interiorul NATO. (…) Sper că ţara dumneavoastră, azi, mâine, după alegeri, îşi va putea asuma responsabilitatea pentru stabilitate şi să facă tot ce este posibil pentru popor. Nimeni nu vă ajută din exterior, nimeni nu vă va putea distruge din exterior, totul este în mâinile dumneavoastră – bine sau rău, totul depinde de politicenii ţării dumneavoastră”

Ce se poa intelege din îşi va putea asuma responsabilitatea pentru stabilitate ? mai ales ca Ne înţelegem foarte bine cu domnul preşedinte şi ne sprijinim unul pe celălalt în timpul Consiliilor Europene? Nu cumva vrea sa ne zica “copii daca in decembrie dupa alegeri Preseedintele (nea)Ales are chef de givern Boc sau Udea sa nu va treaca pin cap sa ziceti nu ?”


Deci ridica mingea la fileu ptr Băsescu care a afirmat că accesul la Schengen "este pentru moment suspendat din cauza evoluţiilor interne din România".. deci de vina este USL eul care a preluta puterea de cand?
Oricum este caraghioz ca Bassolini care plin de .. ce naiba nu stiu sa zic proclama AXA
Wahington-Londra-Bucresti, Basescu cel viteaz ce se lupta cu Rusia .. ei bine si-a gasit un noi Licurici : Lituania!!!!

De remarcat ca singurul care gineste marginea (cu Licuricioaica)este Laszlo Borbely…Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum