Minciuna are, totusi, picioare lungi

In jos

Minciuna are, totusi,  picioare lungi Empty Minciuna are, totusi, picioare lungi

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Sam Sept 15, 2012 12:57 pm

Cu ceva ani in urma a aparut pe la noi o brosura “Minciuni mass media” .
http://www.bucurestiivechisinoi.ro/2011/11/minciuni-mass-media/
si coperta la
http://www.okazii.ro/beletristica/minciuni-mass-media-gerard-de-selys-ed-scripta-1992-a28886505
Noua ne erau dedicate cateva pagini in legatura cu Revolutia sau ce o fi fost. Si cu acea ocazie ne-am trezit cu un renume cam urat – “niciodata o noua Timisoara” , adica sa nu mai publice stiri fara acoperire si exagerate (exagerare a numarului e voctime, acruzimii samd). Apoi o stire referitoare la niste kurzi , cica gazati, a facut ca evenimentul sa fie calificat Kurdishoara (kurzi plus Timisoara). Afacerea cu cadavrele dezgropate din cimitirul saracilor au fost numita „Minciuna secolului” (tare.. ptr un secol plin de minciuni!) [ptr orice eventualitate : ia vedati la http://www.ioanscurtu.ro/minciuni-mass-media/)
Frumusetea intregii tarasenii este ca noi ne alesesem cu o reputatie indoilenica .. pe baza inventiilor redactiilor din vest!
Acu cu ocazia sedintei PE dedicate starii din Romania imi este frica ca d’alde PPE , destui din PSE si gasca ziaristilor care ne-au facut “senzatie” o sa ne verse hardaie de zoaie in cap numa ptr vina ca d’alde Reding zice de o” lovitura de stat parlamentara” – cestie ce o descalifica complet si pe ea si Sorbonica care i-a dat o diploma in “stiinte umaniste”. Si ptr vina noastra ca ei sunt necinstiti, prosti, birocrati parlamentarifobi si credului si pun botu la basele .. ei bine vor gasi metode sa ne puna la colt…
In rest sunt recunoscator parlamentarilor straini care au demonata baselele ,, desi s-ar putea sa fi zis astea doar fiindca auy retineri fata de indivizi de teapa lui Baroso si Reding .

Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Minciuna are, totusi,  picioare lungi Empty Ce să...

Mesaj  Cârcotaşu la data de Dum Sept 16, 2012 12:52 pm

Hârdaiele cu zoaie le vom încasa şi pentru obiceiul încetăţenit de supt la "licurici". Că deh, Ponta s-a arătat a fi mare meşter la capitolu' ăsta.
Ş-aci putem face comparaţii, sigur cu Traian Băsescu, declaratul sugător de ca...lici la licuriciu' ăl mare, dar şi cu rebelu' Nigel Farage, lideru' unui partid de doar 2 locuri în Camera Lorzilor, partid minuscul, UKIP, care ce-i drept, a adunat 12 locuri în Parlamentul European. Ce-l deosebeşte de Victor Ponta? Păi faptul că în UK e nimeni, în timp ce Ponta e liderul celui mai mare partid din România, reprezentat în Parlamentul European de 16 membri (PSD+PNL).
Ce-a zis Ponta ştim (n-am mai şti). Ce-a zis Nigel? Păi să vedem:
Cârcotaşu
Cârcotaşu

Mesaje : 117
Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 69
Localizare : Bucureşti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum