Sa te caci pe tine de ras!!!

In jos

Sa te caci pe tine de ras!!! Empty Sa te caci pe tine de ras!!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Sam Noi 10, 2012 10:14 am


Cancelarul Merkel la PE: UE are nevoie de mai multă legitimitate democratică

Instituţii − 08-11-2012 - 09:19


O Uniune Europeană mai democratică și mai multă influență pentru Parlamentul European - au fost o parte din cererile formulate de cancelarul german Angela Merkel miercuri, la Bruxelles, la Parlament. Acestea au fost salutate de eurodeputați, care au criticat, însă, propunerile cancelarului de reducere a bugetului UE și insistența asupra austerității ca mod de combatere a crizei.


Cancelarul german Angela Merkel a vizitat Parlamentul European miercuri, participând la o dezbatere despre cum poate fi depășită criza în Europa și cum pot fi ameliorate democrația și transparența în Uniunea Europeană. Doamna Merkel a vorbit în cadrul unei Conferințe a Președinților deschisă tuturor deputaţilor europeni.

Majoritatea deputaţilor europeni au salutat cererea cancelarului german pentru o Uniune Europeană mai puternică și mai bine coordonată și pentru mai mult control democratic exercitat de Parlamentul European. Însă preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, alături de câțiva lideri politici, au arătat că reducerea bugetului UE ar putea submina capacitatea UE de a servi statele membre. Alți deputați au deplâns austeritatea impusă ca mod de combatere a crizei.

Cererea doamnei Merkel ca deciziile referitoare la zona euro să fie luate doar de deputaţii europeni din țările din zona euro și cea referitoare la un buget specific pentru zona euro au fost întâmpinate, de asemenea, cu critici de câțiva lideri ai grupurilor politice.

Asta ca cand un refereedum perfect legal si comform constitutiei a fost sabotat de zisa Merkeloaza si slugile ei horrorpenesti. Ca cand stat de drept inseamna “servicii”, ascultari telefonice , procuroro alergarand alegatorii (si juma din batranii din tara asta tremura numa cand aud de procuratura .. deh amintirea anilor 50 cand tov Paler nu era monarhist ci republican de rupea lantu) care Diabola ne canta ca nu putem fi lasati de capu nost fiindca multimea se stie e proasta – dovada supremea fiind Nemtia in care nazsitii au luat puterea si cu ajutorul lu Heideger, Papen si von Ludendorf plus Krup si Messerschmidt !
Ca cand democratica unine nu vrea referendumuri si cere sa fie repetate pana cand se voteza corect!
Pai sa nu zici ca Nigel :cine dracu te crezi fa madam?!

Eu zic ca asta se crede Adolf in fusta!!!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sa te caci pe tine de ras!!! Empty Mmmm!

Mesaj  Cârcotaşu la data de Sam Noi 10, 2012 7:18 pm

Ce atâta discuţie?
Acum e la modă democraţia de tip german. Cea mai simplă şi cu cele mai clare reguli: links, rechts, links, rechts, links, rechts... !
Cârcotaşu
Cârcotaşu

Mesaje : 117
Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 69
Localizare : Bucureşti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum