Retardati din toate tarile UNITI-VA!!!

In jos

Retardati din toate tarile UNITI-VA!!! Empty Retardati din toate tarile UNITI-VA!!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Dum Noi 18, 2012 12:45 am

Intr-o noua dictaura !!!!!!!

Retardati din toate tarile UNITI-VA!!! Furnal-489x243

Frumoapsa poza asta? Da !!
Mobilizatoare !!!
De aici : Grecia, o ţară sub ocupaţie de unu bucata de grecotei Leonidas Chrysanthopoulos , de pe Critic Atac – portalu stangii discret bashite.

Ma rog puteti vedea orijinelu acolo : http://www.criticatac.ro/19933/grecia-ar-ocupaie/

Ce imi “place” nespus sunt insa unele din concluziile acestui nou conu Leonida fata cu reactiunea errorpeana:

Deci, ce se poate întâmpla acum? Numai două lucruri se pot întâmpla. Fie grecii se hotărăsc să pornească o mişcare de nesupunere civilă în masă şi refuză să plătească nişte impozite neconstituţionale şi care nu sunt corelate cu veniturile, ignorând, în general, orice solicitare venită din partea guvernului, fie începe lupta armată. Cetăţenii au început deja să se înarmeze pentru a-şi proteja proprietăţile de hoţi şi mulţi au început să spună că singurul lucru care ar mai putea convinge guvernul să-şi schimbe politica ar fi ameninţarea cu violenţa şi folosirea armelor. Şi, odată cu confiscarea proprietăţilor, e foarte probabil să aibă loc şi astfel de evenimente. Fireşte că asemenea acte sunt condamnabile, dar la fel de condamnabile sunt şi încălcarea constituţiei şi furtul de stat. Dacă Uniunea, cu premiul său Nobel pentru Pace cu tot, ar dori să evite un război civil în Grecia, tot ce-ar trebui să facă ar fi să anuleze datoriile Greciei, ceea ce ar constitui şi un imbold pentru dezvoltare.

Hm … adica rezbel tzivil cumva? Ca ce crede ca are voie de la politie?! Ma rog ce zice acu este parca luat de pe capitalismpepaine si seamana a mantra libertariana (impozite-hoti-stat-agresiune-lupta de eliberare.

Si acst brav erou al Eladei care de la Alexandru Macedon incoa pupa ce I se porunceste ameninta :

Uniunea Europeană ar trebui să-şi aducă aminte că tocmai grecii au fost cei care au pornit revoluţia împotriva Imperiului Otoman în 1821, o revoluţie care, împotriva oricăror aşteptări, s-a sfârşit cu naşterea statului grec, fiind copiată de nenumărate alte ţări, care şi-au obţinut astfel independenţa. Dacă Uniunea insistă să urmeze această politică dezastruoasă, n-ar trebui să se mire când Grecia va începe o nouă revoluţie, care se va întinde ca focul la celelalte ţări mediteraneene ale Uniunii. De această dată, însă, revoluţia va fi îndreptată împotriva Uniunii Europene însăşi.

Dupa cate tin minte Grecia ar fi luat-o in barba fara ceva interventie …. Straina. Azi ?.. Da ma rog am impresia ca grecoteii isi ignora cu superbie istoria de dupa Epaminonda..

Musiu asta Leonidas Chrysanthopoulos insa nu stiu de ce se ia de coana ORRORpa ca de fapt o cam zice si dansul ca grecoteii e cam in grea culpa:

În Grecia nu mai există democraţie. Ziaristul grec Kostas Baxevanis, redactorul revistei HOT DOC, care a publicat lista secretă cu grecii care au conturi în Elveţia, a fost hărţuit de poliţia secretă în propria casă şi apoi arestat, sub acuzaţia de a fi încălcat legea protecţiei datelor personale. Din fericire, justiţia greacă l-a achitat. Mulţi alţi jurnalişti care se opun politicilor actualului guvern au fost hărţuiţi în acelaşi fel, ajungând să primească ordine “de sus” despre ce pot şi ce nu pot scrie. Un alt ziarist care transmitea festivităţile de la Salonic, de pe 28 octombrie, a fost concediat de la televiziunea naţională pentru că a arătat cum cei prezenţi îl huiduiau pe primul-ministru. Iar acesta este un stat-membru al Uniunii Europene!

Deci pana sa zbiere la ERRORpa si sa ameminte mai bine ar cere un ajutor … ca banii aia lispa risca sa fie si prin conturile elevetiene .. insa si in vilele si piscinele grecesti.

Da ca orice bun grec Chrysanthopoulos judeca cu partea finala a numelui sau uitand matretele succesuri ale agitatiilor grecesti din sex XX.
Ba un general Metaxas (prefer coniacu!) care baga o dictaura strong precum votca Krepskaya (sau chiar palinca!!) ba niste colonei si se stie morti dupa democratie ca toata Grecia era fericita si striga “traiasca” iar aia de stanga infloreau .. prin exil ca prin Grecia le infloreau florile de pe morminte (asta cand aveau morminte la care sa le bina familiile)… Mai tin minte ca prin 50 se pripasisera pe aici unii de-a lu Glezos … da acu cu Romteleciom al OTE ar fi bine sa se gandeasca si astia de pe aici sa nu ia niste “multumiri”..

Si acu crez ca va fi la fel …adica din atata lupta revolutinera se va lasa cu una bucata dictaura de dreapta inepta ca si Grecia. Unica nedumerie pe care o am este daca conu Leonida fata cu reactiunea isi uita istoria (totusi de colonei ar trebui sa isi aminteasca! mult mai bine decat mine!!!) sau daca el insusi nu este Reactiunea (daca nu cumva?) el fiind nitel …. colonel (in rezerva … ) Si diversi retardati dornici de “actiune” (sange , macel , distrugere) sunt incantati.
Cei beliti vor fi aia pe care diversii retardati au pretentia ca ii apara ..
Ca sa ne intelegm : stanga are si ea partea ei de retardati cu nimic mai buni decat retardatii dreptei. Numa ca retardatii stangii o fac de oaie insangerata in numele unor “princioii” care suna bine si moral si ei crez ca in numele astora pot despasi limitele normalei ticalosii.
Si mai de curand niste … ? neomarxisti (?!) oricum niste vopsituri sangerii ametite cu vorbe de Franfurct (scoala aia neoimbecila cu Marcuse in frunte!) se pare ca au “descoperit” reteta “succesului” sa facen viata boborului insuportabila ca boboru sa se sucare si sa se agite ca burghezia sa arunce masca “democratiei burgheze ca sa se instlaee “fascismul” ca paoi masele sa se ridice la lupta revolitioanara care ar urma sa instaireze cea mai buna dintre lumi – aia care tocmai s-a dus de-a berbeleacu prin ‘89!
Ca dupa instalarea dictaturii unu nu mai pishca (ca multi nici nu mai mishca!) si ca scenariu asta a capotat in America latina cu deplin insucces (adica dictaurile au stat mersi bine la putoare!) .. ei bine astea sunt amanunte!!
De fapt am impresiia ca pe ei ii doare-n picioru mesei de aia pe care pretind ca ii reprezinta. Si de fapt sub numele de morala . egalitate ei doresc sa insatureze dictatura si sa reduce nivelul de trai al majoritatii … de ce? Nu ma intrebati! Nu-i intrebati nici pe ei – ca nu stiu!!
Ma rog parca ii prefer pe calugari – predica da nu te obliga !!!

Da ce vroiam s azic?
A da arieratii e in erectie Rivilutie! Anarhie! Grecia !!!
Pe urma o planga. Nevinovatii mai ales!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum