Adio democratie! Prost venit-ai Uniune Sovietica (ne)Europeana!!!

In jos

 Adio democratie! Prost venit-ai Uniune Sovietica (ne)Europeana!!! Empty Adio democratie! Prost venit-ai Uniune Sovietica (ne)Europeana!!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Sam Ian 19, 2013 6:17 pm

DNA a descins noaptea la la Consiliul Superior al Magistraturii (?!?) si a pus sechestru pe un calculator. Sau doua.

Ma rog ma rog poa ca sunt motive betoNnnnnn ca DNA sa dea buzna la CSM (de exemplu iau bani ca sa apere niste infractori ca la ce sa te astepti de la unii care se destrabaleaza pe facebuci?!) INSA noaptea?!?
Noaptea precum CEKA, Gestapoul ori Securitatea. Insa dupa 66-69 Securitatea a fost trasa de urechi de tov NC personal si de catre CPEsx al CC al PCR asa ca si-a facut autocritica (Securitatea) si a capat obiceiuri .. diurne .
Ar mai fi de zis ceva . Perchezitionarea unui sediu de intreprindere, cu atat mai mult de institutie. Dupa cate tin minte in RSR (nedemocratica unde canci stat de drapt , Europa, drepturile omului, CEDO samd) perchezitia unei institutii se facea ziua. In timpu orelor de serviciu. Cu anuntarea directorului (dintai se duceau la director ii ziceau proasta zi tovarasu director ii aratu docomentu si intrebau daca directoru personal va asista sau sa numeasca pe careva .. de preferinta vreo 2 tovarasi de increderee, onorabili {si asa un domn reactionar cu dosar f prost a fost solicitat expres de director si secretaru de partid sa fie ei el martor. Dosaru era el prost insa omu era respectat} si dupa indeplinirea acestor formalitati se trecea la perchezitie si ce mai urma (eventuale ridicari de docomente, materiale, persoane).
Sunt curios la DNA cine a citit mandatu? Cumva Haineala (ar fi fost cazu). Alina Ghica?! Femeia de serviciu? Sau portaru?!

Ca cum sa va spui ... sa zicem ca pe Gicu Doispe Halbe poti fi nevoit sa il cati pe la ora 23 .. (cand in sfarsit ajunge si el acasa ca oricum de la 6 am "ponteaza" la o "cafea alba" de 30 de grade) insa e cam greu de crezut ca sefu lu' CSM (si nu numai ca puteam sa zicem si Spitalu de porci distrofici) e gasit noptea la sediu institutiei...

Hm.. curios cum Uniunea Europeana, MCVul, Comiisa Europeana , Caterina Zi, Reding, Schultz samd gireaza cekisme si gestapovisme din astea care in 1980 erau verboten si ptr Militie si ptr Securitate (ma rog ,, ma rog daca cand o batea sotu nefasta zbiera prea tare de nu puteau dormi vecinii venea melitia si la 1 am)
Cum s-ar zice in Satrapia Securistica Babuistan draga de Uniune Europeana adopta codul bunelor maniere dupa Felix cel de Fier (Dzerjinski creatoru' CEKA)
Si daca nu ma inseala memoria DNA a descins la Autoritatea Electorala Permaneta tot la ceas de seara ...

Ca cam asa.. eram o democratie. Inainte de a intra in UE. Azi vorbim nu e. E doar MCV!!!
Mersoa Baoroso ! Da macar asta e un golan maoist.

Adio democratie! Prost venit-ai Uniune Sovietica (ne)Europeana!!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum