Dulce ca mierea este glontu, streangu si Zyklonu de la Magyarország mai ales cand esti nascut la Cluj!!!

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect

In jos

Dulce ca mierea este glontu, streangu si Zyklonu de la Magyarország mai ales cand esti nascut la Cluj!!! Empty Dulce ca mierea este glontu, streangu si Zyklonu de la Magyarország mai ales cand esti nascut la Cluj!!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Dum Iun 09, 2013 6:54 pm

Exista un portal numit Critic Atac . De “stanga” . A francfurteaza. Cu parfum de Soros si (uneori) ICR(e negre) Foarte dornica sa denunte extremismu rasist romanesc care .. si tare iubitoare de FIDESZ si Horthy. Da uneori mai gresesc si ei . Asa ca u comis o cestie zilili trecute : http://www.criticatac.ro/22766/funcia-antisemitismului-contemporan/ .. scrisa de Gáspár Miklós Tamás – nascut la Cluj, studita filozofeala la Cluj, plecat in Ungaria in 78 (?!), figura marcanta unuo partid liberal “de stanga”, GMT avand in acea epoca opinii “liberal-libertarine” ca dupa cativa ani sa fac rost de principii « conservator-liberale » si proclama necesitate patriotismului (atunci cand e unguresc se cheama patriotism. Cand e romanesc e nationalism si cam genocidar) si scrie un articol « Adio stangii » ptr ca nitel mau tarziu sa zica “adio da raman cu tine” cam renunta la liberalismul « national », se “reaproprie” de marxism sim critica cu spume capitalismu (face si azi clabuci). In 2001 creazaa ATTAC-ul unguresc. Acu ar fi presedinte al Stangii verzi (verts-de-Nils sau de legiune ? ) « Zöld baloldal » (ecologie, feminism, marxism [ da raman cu tine! ]) de extrema-stanga (adica PCR era reactionar si conservator in compartie cu astia).
In articolul in cauza zisul Miklos se pare ca zice ceva despre antismitismul din Ungaria .. ceva voalat, foarte “pudic” (ceva in genul “a facut-o sa sufere ultimele ultragii” cand descrii un viol cu perversiuni – ca deh is copii de fata!) si de abia in final Iar dacă unii evrei îşi pierd slujbele şi sunt obligaţi din nou să emigreze sau – dacă rămân – sunt nevoiţi să asculte mulţimi furioase scandând la unison “Evrei murdari! Evrei murdari!”, cui îi pasă?
Se pare nici lu Tamas (prea mult – desi este evreu) ca Ungaria e in postfascim (ce Isten o mai fi si asta) asa ca mai cu prosopu flausat pe tambal. Ca nu atat de periuculos ca Jiji el Ciobandante ala de dadea danii la biserici ortodoxe (deci legionarism si antisemitism deci genocid) si nici ca in Romania unde se stie ca trebe luptat chiar cu nazismu (asta dupa ce prin amabilitatea SUA am fost dotati cu doi fosti SS .. asa ca sa aiba ce combate unii si altii).

Ca emportant e sa combatem in Romania nationalismu si sa nu vedem cum masaluiesc aia din 74 de cruci cu sageti pardon comitate..
Si sa bagam la cap -antisemitismu in Ungaria nu e ca ala romanesc – in Ungaria amtisemitismu are scop socila si mai stii? o fi tolerabil?!
Si tinta este atinsa – niste comemtarii politicoase, care nu se leaga de patria lui Soros, Tamas si Wiessel…

Insa Critic Atc Romania (mai degrab filial locala ATTAC Hungary decat al ATTAC repara situatia jenanta: http://www.criticatac.ro/22669/masacrele-media-campania-odessa-lui-florin-iepan/#comment-58571, si asa ca sa inteleag tot tzugulanu budos olah in primele randuri cetim un „moment întunecat” din istoria României, în care a curs mult sânge, făptașii au dat dovadă de excesivă cruzime și au rămas nesancționațI. La intelectuali (mai ales e"etnici") merge sa zici ca impuscare si inchisoare pe viata nu ar fi sanctiuni!!! Ceva mai jos politrucu timisorean (de la Universitatea de Vest din Timisoara ) se “scuza” fata de Marius Mioc Prin “Nesanctionat” doream sa ma refer, in textul meu, la popularitatea maresalului documentata de F. Iepan. Imi cer scuze daca nu reiese cu claritate. Adica hotu prins este negustor cinstit!!
Oricum obectivu a fost atins apar comentarii demascatoare , uitata este Ungaria cea filoevreieasca si da-I cu antisemitismu romanesc!!!

D’aia ziceam ca
Dulce ca mierea este glontu, streangu si Zyklonu de la Magyarország mai ales cand esti nascut la Cluj!!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 910
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect
 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum