Ce o vrea cucuoana aia Viky asistenta lu'magaru' Kery viciu’ lu’ O’Laba?!

In jos

Ce o vrea cucuoana aia Viky asistenta lu'magaru' Kery  viciu’ lu’  O’Laba?! Empty Ce o vrea cucuoana aia Viky asistenta lu'magaru' Kery viciu’ lu’ O’Laba?!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Lun Ian 13, 2014 7:07 pm

Hm .. sa ne aducem aminte ca admistratia lu’ Baftosu’ Husein este facatura  lu Goicu8 Soros ala care a instrumentata valul portocaliu’ in 2004 … It’s clear?!

Ia sa vedem ce zice azi ofticosu’ babuinez …Semnale implicite au fost date şi prin faptul că Victoria Nuland s-a întâlnit cu şefa DNA, Laura Kovesi - dar nu şi cu Procurorul General, Tiberiu Niţu - şi cu patru ONG-uri preocupate de situaţia statului de drept: EFOR, Freedom House, IPP şi CRPE. EVZ prezintă o interpretare a celor mai importante mesaje, pe care Victoria Nuland le-a îmbrăcat în formulări diplomatice.

Apel către cetăţenii României
Înaltul diplomat american a insistat, atât în întâlnirea cu presa, cât şi în discuţia off-the-record cu ONG-urile, că, până la urmă, este sarcina românilor să-şi protejeze insituţiile.
"I-aş ruga pe toţi românii, indiferent ce partid sprijină (...), să lupte şi să apere independenţa Justiţiei şi să o menţină în afara politicului". Potrivit unor informaţii neoficiale, în spatele uşilor închise, ea şi-ar fi exprimat mirarea că cetăţenii nu ies în stradă pentru a protesta faţă de tentativele de a subjuga Justiţia. Diplomatul american le-a transmis românilor că sunt primii răspunzători de ţara lor şi nu pot aştepta ca Washingtonul să-i salveze de fiecare dată când apare o criză.
"Este îngrijorător când politicieni din orice partid se decid să conteste temeliile Justiţiei". Nuland a reconfirmat atitudinea ambasadei SUA la Bucureşti, care a criticat dur tentativa parlamentarilor de a-şi asigura o super-imunitate şi de a promova o lege de graţiere şi amnistiere. În septembrie 2011, în declaraţia comună SUA-România privind parteneriatul strategic, unul din domeniile de întărire a cooperării era statul de drept.
"SUA au un angajament în sprijinirea presei independente şi va continua să facă acest lucru". În discuţia cu ONG-urile, ea s-ar fi interesat cum este controlată presa. Nuland a arătat că înţelege că, dacă mesajul din media este controlat şi distorsionat, va fi dificilă mobilizarea publicului în apărarea statului de drept.
"SUA doresc ca o România cât mai puternică, cât mai curată, cât mai democrată posibil, să continue să fie aliatul nostru".

Citiţi mai mult: SUA se miră de ce nu apără românii Justiţia în stradă. Tu ce crezi despre atacurile POLITICIENILOR împotriva JUSTIȚIEI? | DEZBATEREA ZILEI - Guvern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/sua-se-mira-de-ce-nu-apara-romanii-justitia-in-strada-tu-ce-crezi-despre-atacurile-politi-1076601.html#ixzz2qIYyoieI
EVZ.ro

si se cupleaza cvu http://www.evz.ro/detalii/stiri/ponta-anunta-oficial-schimbarea-politicii-externe-a-romaniei-spre-china-si-rusia-1076604.html

Astia ne sunt “aliatii” …

Se pregateste un maidan la Bucale .. ca sa urmam exemplu ucrainean ... (desi maidanu lor era copia Zonei marina Mauncteanu otr UASCR!!)

A ar mai fi http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-manual-al-dezvrajirii-paul-cornea-si-zeul-care-a-dat-gres-ii-1076626.html in care se pare ca la Volodea TismanEscu termenul de intelctual capata o conotatie etno-religioasa …
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum