Reforma Staulului bashit merge victorioasa inainte !

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect

In jos

Reforma Staulului bashit merge victorioasa inainte !

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Mier Mai 19, 2010 7:59 am

Am mai fost angajati 2 subsecretari de stat .
Acum guvernul Boc are numa 300 subsecretari de stat .
Anul trecut PDL a angajat numa vreo 60.000 de bugetari supranumerari – presupun ca sefi, sefuti , consilieri samd mai bine platiti ca un medic rezident !!!!

Si EBA in PE a prezentat matretele realizari ale tautucului ce la Cotroceni pileste ( bugetu precm pileau zarafii banu')Si traducerea la ce a zis Tuta lu TatutzaÎn contextul crizei economice şi financiare mondiale, Guvernul ţării mele a fost nevoit să reducă salariile bugetarilor, pensiile, ajutorul de şomaj şi să taie subvenţiile.

Având în vedere aceste măsuri deosebit de dure pentru a se asigura cheltuirea corectă şi eficientă a banului public, este nevoie ca achiziţiile publice să se facă în modul cel mai transparent si rapid posibil. De asemenea, trebuie încurajată utilizarea sistemelor electronice de licitaţii care duc la eliminarea corupţiei şi fraudei din sistemul achiziţiilor publice. Procedurile birocratice existente, regimul juridic confuz şi complicat, precum şi necesitatea clarificării căilor de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziţii au dus la blocarea derulării unor contracte importante. În urma consultărilor cu FMI Guvernul României a modificat Legea achiziţiilor publice, aceasta urmând să intre în vigoare până la 1 iunie.
avatar
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 881
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 65
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect
 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum