Băsescu: Românii nu sunt antisemiţi, dar avem de lucru pentru ca nu vor sa scoaţă mardelu’ (dacă nu au nu-i nimic! Luăm pielea de pe ei!!

In jos

Băsescu: Românii nu sunt antisemiţi, dar avem de lucru pentru ca nu vor  sa scoaţă mardelu’  (dacă nu au nu-i nimic! Luăm pielea de pe ei!! Empty Băsescu: Românii nu sunt antisemiţi, dar avem de lucru pentru ca nu vor sa scoaţă mardelu’ (dacă nu au nu-i nimic! Luăm pielea de pe ei!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Feb 14, 2014 10:02 pm

Preşedintele României, Traian Băsescu, care a efectuat săptămâna aceasta o vizită în Israel, evocă întărirea relaţiilor dintre România şi Israel şi toleranţa românilor faţă de evrei într-un interviu acordat ziarului israelian Israel Hayom, difuzat vineri în ediţia sa online
http://www.israelhayom.com/site/newsletter_article.php?id=14965,   Kuku facu niste declaratii (v si precedentu articol ala cu noul Licurici)  si de aici http://www.agerpres.ro/media/index.php/politic/item/252051-Traian-Basescu-Le-vom-da-inapoi-evreilor-ce-leau-luat-comunistii-Israel-Hayom.html am ajuns la ziarul ala evreiesc.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, într-un interviu acordat postului de radio Kol Israel, că în România nu există un antisemitism de masă, însă sunt declaraţii sporadice, uneori chiar ale unor oameni politici, el amintind cazul ministrului Dan Şova, care creează o impresie care nu reflectă realitatea.
"Vrem să afirmăm şi internaţional că România a recunoscut greşeala trecutului de la începutul anilor 40 şi vrem să vadă şi toţi românii că nu ne este ruşine să ne recunoaştem greşelile, prin asumarea preşedinţiei acestei organizaţii", a mai spus Traian Băsescu.  (http://adev.ro/mzldlt)

Ma rog face vobire despre (cum altfel) Holocaust , ii dau cu studiul Holocaustului in scolile romanesti (curios cum nimeni nu se intereseaza ce e aia studiul Holocaustului – daca credeti ca este o lectie de 2 ore VA INSELATI!!! E materia unui an intreg 1 ora saptamanal! Si materia se numeste “Istoria evreilor. Holocaustul" !!)
Da pana la urma se vede ca este vorba despre Holoco$$$$$t nu de cestia ca deja in  109 de  şcoli în care se învaţă despre evrei şi Holocaust în România (Adevarul). Mardei. Moloz. Parai.
Normal ca doar Morala e bani!! (Cand un jmecker "te face " se cheama ca este Morala. Cand nu vei se cheama ca esti un ticalos!!)

Ca partea cea mai interesenata nu este aia cu 'Holocaustul evreilor este tratat pe larg în manualele din România'. 'Profesorii noştri merg la Yad Vashem să aprofundeze subiectul şi transmit informaţia tinerilor. De aceea, tinerii din România primesc o mare cantitate de informaţii, care înainte nu le erau date' (Agerpres primul docoment invocat) ci asta :

Pentru mai mult de un deceniu, israelienii s-au dus bătălii juridice să-şi recâştige proprietatea, care le-a fost furată lor sau părinţiilor lor. Se pare ca Basescu a auzit despre acest destul de câteva ori în timpul vizitei sale. Chiar înainte de a fi terminat întrebarea potrivită, el se grăbeşte să răspundă(din articolul citat - Israel Hayom sub semnatura unuia Adi Rubenstein)

Si  zice EL , Zevs.ro ce ne-a scos din desertul Crizei precum un nou Moise v.33+?!, situata evreilor este"în linii mari cam acelaşi cu al tuturor proprietăţilor, respectiv un procent de circa 30, 35, maxim 40% retrocedare în natură". "După 50 de ani, nu a mai fost posibil să restituim, întotdeauna, pământul acolo unde a existat, pentru că între timp s-a construit altceva sau să restituim casa care a fost demolată" (Adevarul)
Bine macar ca zice ca faptul că procesul de naţionalizare s-a aplicat în mod egal românilor şi evreilor de pe teritoriul României si deci nu a fost represiune antisemita asa cum ar crede cititorii de Arendt.

Dar ce este important este asta :
"Cu tot acest proces, în care , România este , singura ţară,  care şi-a asumat procesul sub principiul , «restitutio in integrum»,,, tot acest proces trece acum într-o următoare fază, în care statul acordă despăgubiri, în natură sau în bani, la valoarea integrală a bunului care a fost naţionalizat"

Ati vazut ? Romania este România este , singura ţară nici pomeneala ca la fel Cehoslovacia, Poolonbia sau Ungaria! – asa cum ne-au tot basnit dreptacii nostri de la emigranti la politicieni trecand prin gazetari!
Si sa  nu uitam prin Hotararea pilot Maria ATANASIU si altii contra ROMANIEI a  Curtii Europeane  a Drepturior Omului (vedeti mai ales asta : http://jurisprudentacedo.com/Hotararea-pilot-Maria-Atanasiu-si-altii-contra-Romaniei/Pagina-4.html  (http://jurisprudentacedo.com/Hotararea-pilot-Maria-Atanasiu-si-altii-contra-Romaniei/Pagina-4.html)   sugera ca sa adoptam si noi plafonarea despagubirilor – INSA nu .. noi ne mandrim , România este , singura ţară unde despagubirle e in integrum !!
Adevarul Băsescu: Românii nu sunt antisemiţi, dar avem de lucru pentru a-i face să înţeleagă şi să recunoască existenţa Holocaustului pe teritoriul României a scris:, "Sunt valori foarte mari, este estimat ca procesul să se încheie în circa zece ani, dar o vom face, pentru că , rămâne opţiunea statului român , să nu facă retrocedări parţiale,  de genul 20%, 30%, , cum au făcut alte state,, ci mergem pe principiul «restitutio in integrum»,  şi vă asigur că este un proces pe care fiecare român îl suportă,  şi o vom face până la capăt"
, a declarat Traian Băsescu care a explicat că, dacă s-au pierdut terenuri, acolo va începe să se retrocedeze din terenurile aparţinând statului, către moştenitori, iar dacă se refuză acest lucru se va face restituirea în bani.

Deci “Statul” –adica nu prea stiu cine – a “decis” ca eu sa suport.
Si daca mai tineti  minte la prajitura se imbulzeste si unu Costanda, si un netot de a lui Jiji Becalli el Ciobandante, si nu stiu ce Forum German ce se revendica urmas la nazistului Grup Etnic German , si “optanti” deja despagubuti gros prin anii 30 .. (secolul trecut!) ba am creat si un Fond Propretatea ca sa aiba ce manca si unii Templeton sau Guitzastein ala care si-a cumparat prostu de ambasador SUA in Bucale!!!

Da ramand strict la relatiile romano-israeliene acu’ gasiti si  iecsplicatia galagiei cu Holoco$$$$$$$tu  si  transformarea permisunii (unice!! in fostu spatiu   sovietic) de a emigra in “emigratie fortata” . Foarte multi $$$$$$$$ care ne vor co$$$$ta enorm si va duce la transferuri banesti importante.
Restu e poezie – ca Wiesel , ca antisemitismul (in Ungaria este mai important INSA fiindca Ungaria nu a permis emigrarile e cam greu sa explici unui evreu ungur ca le trebe sa stranga cureau ca sa fie «restitutio in integrum» in favoarea sa zicem a lu Soros ca imediat si-ar aduce aminte “unele amnanunte”cam neplacute ptr Gicu ala)

Ma rog noi am avut o optiune “morala”. Ca “moral” inseamnma bani  co$$$$$$t nu inseamna decat că ca de obicei morala e imorala!!
Adica unii cu revolutia si jertfa altii cu $$$$$$$!!! Aia cu $$$$$$$ e si noi cu scuzele căci desi chiar si Nuztu zice ca 'singura ţară unde nu există o mişcare organizată sau un partid care să fie îndreptat împotriva evreilor şi a minorităţilor'. si 'Sunt mândru de această situaţie pentru că arată toleranţa poporului român faţă de evrei de-a lungul anilor, până în zilele noastre'  “adevarul” este ca suntem cei mai spoiti ca antisemiti . Ca cica ungurii au salvat juma din evrei lor pe cand romani au ucis jumatate din evrei ei..
Ma rog zilili astea pare-se ca se rupe lantu de iubire dintre “evrei” si Ungaria si “evreii” “descopera” ca Ungaria ar fi responsabila de moartea a ca 600.000 evrei in cel de-al Doilea Razboi Mondial (http://www.cotidianul.ro/principala-organizatie-a-evreilor-din-ungaria-va-boicota-comemorarile-holocaustului-231845/ v si http://www.cotidianul.ro/masuri-speciale-de-securitate-la-budapesta-pentru-congresul-mondial-evreiesc-212840/)

Insa inainte de a ma acuza ca sunt anti, vreau cu Rusia si Chian , drapelul rosu samd nu uitati , România este , singura ţară, rămâne opţiunea statului român , să nu facă retrocedări parţiale,  de genul 20%, 30%, , cum au făcut alte state!!
Adica sa nu facem ca Cehia, Germania, Polonia sau Ungaria .. care cica e mai provest decat npoi si e catolice nu …….

Deschid [Paranteza.
Dinati noi am avut o lege care plafona si dadea un termen.
Apooi a venit Zodia Tzapuluyi Devil si CDR a cam in integrum. Apoi iar termen nou iar si a ajuns o NEBUNIE!! numa buna ca cei care ar putea sa invoce o mostenire pe bune sa fie suntati in favoarea nu stiu cui., De ex in cazu Nana suntai in favoarea lu Nutzu el Presidente
Inchid]Paranteza
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum