Impartirea Ucrainei sau tot raul spre bine?!

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect

In jos

Impartirea Ucrainei sau tot raul spre bine?! Empty Impartirea Ucrainei sau tot raul spre bine?!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Mar 21, 2014 11:09 pm

Mare stire mare .. spre miunuscula. UE a semnat nu stiu ce hartzoaga cu Ucraina. Ucrioana care tocmai a pierdut Crimeea (si acu se “descopera” ca pierde si niste bani ca Crimea nu era doar o gaura neagra agatata de bugetu’ Kievean!!).
Insa problema,  problema imediata este ce va face Rusia ?! Rusia care a anexat Crimmea (cam in  liniste.. )  Rusia care are in fata o Ucraina ajuns – s epare la falimnet – care nu isi poa plati armata, politaii sa nu zic restu’ si care datoreaza bani grei Rusiei.. cu un guevrn de facto care nu se tie cat de sprijit este de popor..(chair daca ceva mai mult desct uschitu’ Ianucovicvi totusi … A da se pare ca boboru ucrinaean nu a izbucnit in  lacrimi de fericire ca Iulia Timoshencko e iar libera)
Deci ce va face Rusia ?!

Sa va zica mandel  -  cat timp nu va avea nici o opozite serioasa (macar 3 echipaje de politie rutiera spumegand catre o coloana de tanchisti: “davaii carnet huligan!”)  .. Ruia va inainta!! Asa cum a facit in 1940 cad a anexat si 2/3 din judetul Dorohoi, pana cand un ofiter a ordonat despunera in aparare ..

Insa ce sa vezi si sa nu crezi ?

Opiniile şefului CIA sunt împărtăşite şi de  secretarul Consiliului Naţional de Securitate şi Apărare a Ucrainei, Andrei Parubii, transmite şi presa centrală de la Kiev.
Potrivit acestuia, trupele ruseşti pot ataca oricând regiunile Lugansk, Doneţk, Herson şi Odesa.
El a adăugat că autorităţile ucrainene au reuşit până acum să localizeze tendinţele separatiste din sud-estul ţării, încurajate de grupuri de agitatori ruşi.
Oficialul de la Kiev susţine că Ucraina are un plan de rezervă în cazul unui conflict deschis cu Rusia.
“Nu pot furniza detalii suplimentare, dar acest plan a fost elaborat cu minuţiozitate şi, dacă este nevoie, poate fi pus în aplicare foarte rapid. Este vorba nu doar despre evacuare” , a concluzionat Parubii.
http://www.ziuaveche.ro/international/externe/cia-o-invazie-a-trupelor-rusesti-in-ucraina-este-foarte-posibila-220285.html/
Ce plan oare? Ca daca ce am citat este cat de cat adevarat (ziaristii nostrii fiind asa cum sunt!) cestia cu "au reuşit până acum să localizeze tendinţele separatiste din sud-estul ţării, încurajate de grupuri de agitatori ruşi"  ma face sa ma gandesc ca se accepta partajarea Ucrainnei . Ca S-E Ar fi regiunea Odesa (Odesa si Buceagul)  . Dar  nimic in regiunele estice pr zise? In Harvcov? Dnipropetrovsk? Donetsk?!  GRU si FSB manca painea staului rus degeaba si lucreaza la stat degeaba?!
Mira-m-as .
Asta mie imi zice ca de fapt Apusul (SUA, UE si Kievul) accepta partajul : regiunile estice (cu o populatie majoritar sau cvasi) ruseasca sa merga la Rusia care se va abtine                      sa revendice Odesa (ca sa nu sufoce economic Ucraina –care poate muri natural de foame!) si nu se va apropia de gurile Dunarii .. (mersoa are deja canalul Bastroe facut! Numa bun ptr Mistral!) .
Insa depinde de fermitatea aratata ca totusi Kremlinul ne arata Putin pisicile : trupe ruse fac manevre in Transnistria!! Trupe care art fi trebuit retrase de ani de zile … Deci se gaba prsiune dubla – pe Ucraina si pe Moldova.  A da . Trannistria este extrem de aproape de Odesa si dupa cate tin minte controleaza si linia ferata … Bun asa!
Impartirea Ucrainei sau tot raul spre bine?! 1395412943truppp
Dragute pisicute nu?

Da  nu va impacientati prea mult : tot raul spre bine!!
SUA au inceput sa construiasca in Polonia baza in care vor fi instalate 24 de rachete SM-3 din sistemul Aegis. Guvernul polonez s-a angajat, in plus, sa investeasca 30 de miliarde de euro pentru realizarea unui sistem antiracheta propriu (cu tehnologie americana – o veste buna pentru complexul militaro-industrial din SUA).  http://www.cotidianul.ro/criza-din-ucraina-ocazie-pentru-armata-sua-de-a-se-instala-in-estul-europei-234431/
Buna veste .. pentru cine trebe !! Vreo 35-40 mld $$$$ !!! Wall Streetu va aprecia !!!
Ura si la balamuc!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 910
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect
 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum