Cu intarziere : Blanculescu americanii si rusii sau Antonescu, Bodu , Dragnea = baba si NATO

In jos

Cu intarziere : Blanculescu americanii si rusii sau Antonescu, Bodu ,  Dragnea =  baba si NATO Empty Cu intarziere : Blanculescu americanii si rusii sau Antonescu, Bodu , Dragnea = baba si NATO

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Mai 16, 2014 6:00 am

Unu Blanculescu , consilier al premierului , a declarat :
"Scutul antiracheta de la Deveselu si, acum, escaladarea inarmarii tarii noastre, prin prezenta manevra americana, nu fac altceva decat sa contribuie la desavarsirea calitatii de tinta perfecta pentru Romania", si
"Am constatat ca un sentiment de fericire a cuprins patria, la anuntul acestei vesti, de parca SUA ar fi anuntat ca in Romania vor fi desfasurate 600 de noi proiecte economice, generatoare de locuri de munca si prosperitate, asezonate de echipamentele industriale aferente. Cred ca ar trebui sa fim mai responsabili, chiar daca acceptam aceasta noua desfasurare de forte militare, macar sa o facem in liniste si cu regretul aferent escaladarii cursei inarmarii in zona si nu a celei economice, datatoare de nivel de trai sporit"
( http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16964954-ionel-blanculescu-consilierul-premierului-ponta-scutul-antiracheta-deveselu-majorarea-numarului-soldati-americani-fac-din-romania-tinta-perfecta.htm)
Si imediat uni s-au  trezit sucariti .. ca  CE?!

Ca analistii politici romani, ca politicenii roamani, ca teleptualimea romana NU GANDESTE!
Gasca asta de trepadusi stie decat sa zica pe diverse tonuri (de la visator indragostit la zbiarat de batalie) “In America se traieste mai bine ca in Rusia” ca unic argument.

Adevarul nespus de nimeni este ca Blanculescu are dreptate.
Ca elementele scutului antiracheta sunt tinte prioritare a unui eventual conflict ruso-american. Ca Devesulu va fi lovit din prima (sau chiar de la ora H –15 minute!) cu rachete de croaziera sau tactice (balistice cu raza scurta) , Daca rachetele alea vor fi dotate cu focoase clasice sau “tactice” (adica nucleare de  mica capacitate cam doar de o Hiroshima!) e partea a 2a.
Paranteza [ Optiunea unor avioane decoland cam de pe la Odesa sau Ucraina si care sa loveasca la “vedere” Deveselu o resping. Nu de alta dar ar fi prea obscena incapacitatea noastra de membru NATO! Inchid Paranteza]

Asta (Deveselu tinta prioritara) ar trebui sa fie bine inteles de orice cetatean roman cu 8 clase primare …
Da trebe sa va spui ca acu 30 de ani Bucurestiul avea 3 arme nucleare dedicate : una de la Unchiu Sam, una de la tzata Veta v.2 cea Britona si una de la sora noastra Franta. In  caz ca URSS se hotara  sa atace brusc prin RGF noi eram miluiti automat – ca Bucrestiul era caputala a unei tari din  Pactul de la Varsovia!
Si se pare ca si Ploiesti avea o “dedicatie” americana .. Insa  nu cred ca sustinerea ca si Craiova era pe lista (uzina de avioane. Cica din cauza ca producea avioane cu motoare RR Viper)

Acu cestia cu sporirea efectivelor amerloce..
In teorie Blanculescu are dreptate. Sporirea efectivelor dintr-o  parte atrage  atentia celeilate parti si la o adica este “sanctionata”: BUUM!!. De obicei cealata parte se multumeste sa suplimenteze “masurile”
Practic cei 600 plus nu prea se stie cate avioane si ce tip nu ar fi de natura sa nelinisteasca Rusia. Eu cred c a nici macar mesajul “fiti atenti cum scuipati semintele” nu il transmite. Mai degraba transmite catre noi un mesaj de genu “sedeti listuniti nu va lasam” da tin minte ca nici in  46 ne ne-au “lasat”.

Ce a zis Blanculescu este purul adevar.
Insa reactia “politicienilor”  ma ingrijoreaza.
Ca ori dl Antonescu care se vrea presedinte (adica comadantul suprem al armatei) nu stie ori prefera sa nu stie. Si cu restu e cam la fel.
Ne arata ca “intelectualitatea” (ca Antonescu samd cam din sfera asta ar veni nu muncitori si tarani!) nu pricepe si ca este ramansa la poezioara lu sir Nae :
Hai sa ne unim popoare
Si sa facem din arme nucleare
Pluguri de arat ogoare

(desi sir Nae era parsiv rau, o fi zisa poezioare de gradinita insa baga bani in  industria de
armament!)
Ca teleptualimea asta inepta (adica si politcienii!!) nu pricepe ca a fi in NATO nu inseamna a nu te mai preopupa de apararea proprie .. si asa am  ajuns sa fim la curul gol in timp ce Ruisa se pare ca se extinde spre Vest..
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum