Ă? Îâ?! Îaâă!!

In jos

Ă?  Îâ?!  Îaâă!! Empty Ă? Îâ?! Îaâă!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Joi Oct 02, 2014 6:33 pm

Curios .. cica ancheta in cazul  9 exministri + Microsoft ar fi inceput in rem (adica au fost fapte) dar comunicatele suint in personam (adica se aduc acuzatii persoanelor care atr fi savarsit faptele a caror veridicitate se cerceteaza)
Si in site ul bashit Ziare ce se citeste ?http://www.ziare.com/dosar-licente-microsoft/dna/noi-dezvaluiri-din-dosarul-microsoft-ponta-adrian-nastase-si-dorin-cocos-ar-fi-implicati-1324992?utm_source=Newsletter__Ultimele_24h&utm_medium=yahoo.com&utm_campaign=newsletter_178731

- Ecaterina Andronescu cica este suspectata ca, in perioada 2001-2009, a cerut si primit de la compania Siveco bani si calculatoare, in scopul de a le asigura contracte cu ministerul pe care il conduce (astea arf i potrivit Romania Libera) .. Dupa cate tin minte Anmdroneasca a fost sinistra a (dez)Invatamantului in timpu' guvernului Nastase .. si chiar daca dna zisa Abramburica nu tinea minte ca nu mai e sinistra aia care dadeau stiau prea bine ca dansa nu mai avea nici un "drept" sa primeasca "dreptul" .. Auxiliar ar fi de intrebat ptr ce mama lu procest verbal avea dna Cati nevoie de atatea calculatoare (unu acasa in bucatarie, unu in sufragerie, unu in baie , unu la sediul catedrei .. si mai unde? Nu era mai bine sa isi schimbe masina?! Cu um BMW vu vreo 7 procesoare .. ca se zice ca are o masina prapadita de nu zici ca a fots ministra!!!). Oricum dna exsinsitra nu putea avea "dreptu" decat in perioadele 28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003 si 22 decembrie 2008 – 1 octombrie 2009 nu si in 2004-2008. Curios ca nu a vrut si ea un Ipad sau asa ceva dupa 2 iulie 2012 de cand a revenit ... Cam curios ca o persoana atata de ahitiata dupa calculatoare sa nu si le schimbe dupa revenire , nu?!

- Victor Ponta este - sa o zicem pe bune - acuzat (de unu Claudiu Florica) ca  ar fi spijimit afacerea din pozitia  functia de sef al Corpului de Control al premierului Adrian Nastase  e  pentru ca sediul Tineretului Social Democrat (TSD) sa fie dotata cu comptere. Da de cate confutere avea nevoie TSD?! Ce erau confuzati complet sa se multumeasca cu atata de putin ? Si in ce consta acuzatia ? Ca "Claudiu Florica s-a intalnit cu Victor Ponta care avea la acea vreme functia de sef al Corpului de Control al premierului Adrian Nastase si a incercat sa-l determine pe Victor Ponta" Ete na. Si eu personal l-am mituit pe Obama cu un pachet de Kent!!


- Adrian Nastase : "la data de 4 septembrie 2003  aprobat un memorandum privind "Parteneriatul strategic intre Guvernul Romaniei si Microsoft", potrivit referatului DNA citat de Romania Libera".  Sa zic asa prevad ca dl Nastase se va reintoarce zu Haus .. ca martorul zice ca "Persoanele implicate in trafic de influenta si luare de mita in acest contract sunt Adrian Nastase, prim - ministru in perioada 2000 - 2004, Alexandru Bittner care intermedia plata mitelor catre Adrian Nastase in acea perioada, Remus Truica, seful Cancelariei Primului - ministru in acea perioada, Victor Ponta, seful Corpului de Control al Premierului in acea perioada, si naspa Remus ala are un domeniu cam impresionat...

Insa ce sa vezi ? Zice careva ca Remus Truica cel flamboyant , Bittner "seful mafiei personale a lu AN" ori Dorin Cocos sunt intrebati ceva? Ca Totodata, Realitatea TV relateaza ca omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, ar fi primit mita 8-9 milioane de euro, in timp ce Gheorghe Stefan, primarul din Piatra Neamt zis "Pinalti", si fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu ar fi luat cate trei milioane de euro fiecare. Curios nu cum astia despre care DNA stie ca ar fi primit nu sunt intrebati dar se anchteaza direct sinistrii ?!
Insa nu inteleg :  daca din mita de 20 milioane Cocos maritat Udrea , Pinalti si Gabi Sandu si-au tras 14-15 milioane de unde a avut Remus bani de domeniu la Snagov? Si ce a mai ramas lu' dna Cati?! Si restul au participat asa pe gratis?!
A da.. Si fosta dna Gaina (femeia  unui Cocos se numeste Gaina)  Nu este intrebata de unde atatea milioane? Sau Blonda Nationala se bucura si ea de imunitate pestinetiala ?! Sau e cumva ca papa adica infailibila?!(asta a fosr scrisa inainte de vizta de curtuazie asa ca sa ii ajute sa inchida dosarul. Nu mintz - ia vedeti ora : http://decablogulmuschetarilor.wordpress.com/2014/09/28/imunitatea-lui-renato-din-focsani/#comment-33358)

A da ..  a se vedea si http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/exclusiv--adrian-nastase-a-aprobat-memorandumul-privind-parteneriatul-cu-microsoft---repartizarea--milioanelor-de-dolari--rolul-lui-dan-nica-351612
Mai mult, în arhiva SC Microsoft România SRL nu au fost identificate cele două oferte comune Fujitsu Siemens Computers    - Microsoft, singurul document identificat fiind un document scanat (ataşat unei corespondenţe electronice) ce a fost transmis de către un reprezentant de la Fujitsu Siemens Computers. Această corespondenţă denotă că documentul a fost creat de reprezentanţii Fujitsu Siemens Computers şi a fost semnat de Hotăran Silviu contrar atribuţiilor ce îi reveneau
Ă?  Îâ?!
Deci fostul meu coleg Hotăran Silviu a facut ceva "contrar atribuţiilor ce îi reveneau"  ceva care cam seamana a fals intelctual (ca d'aia bacania libertina l-a boldit!)
Si mai citim ca
ANDRONESCU a procedat la aprobarea bugetului pentru derularea Programului „Sistem Educaţional Informatizat” şi pentru proiectul ce a vizat licenţierea Microsoft; a iniţiat şi avizat proiecte de Hotărâri de Guvern prin care a urmărit favorizarea firmelor Compaq şi Siveco, respectiv firmele colaboratoare ale acestora (Memorandumul din data de 31.08.2001, Memorandumul cu privire la începere a „Proiectului naţional de implementare a învăţământului alternativ de educaţie asistată pe calculator” încheiat între MEC, SIVECO, HP, IBM., mai multe hotărâri de guvern); a stabilit printr-un Memorandum firmele care să participe la realizarea proiectului atestând în mod nereal că acestea fac parte dint-un consorţiu; a stabilit procente de participare la proiect în favoarea anumitor firme; a acceptat cesiunea contractului de către SIVECO deşi invocase necesitatea achiziţiei de la aceeaşi sursă; a înlesnit firmei SIVECO şi colaboratorilor săi încheierea contractului în condiţiile lipsei de competiţie , încheind contractul în condiţii oneroase pentru Minister, toate acestea având drept consecinţă prejudicierea bugetului de stat ca urmare a achiziţiei de servicii şi produse la preţuri peste valoarea de piaţă: licenţe cu circa 30 – 40% mai scumpe, calculatoare şi produse software la preţuri cu până la 50% mai mari decât cele pentru aceleaşi produse sau produse similare de pe piaţă.

- în perioada 2001 -2009 a pretins şi primit de la firma SIVECO şi firmele colaboratoare foloase necuvenite constând în sume de bani sau calculatoare, pentru sine sau pentru altul, în scopul de a le asigura derularea unor proiecte cu Ministerul.

Hm.. si cica Irina Socol ar fi fost cercetata DOAR pentru niste "neregului" fiscale in legatura cu niste tigani care vindeau facturi in alb ..

Dar ia sa mai vedem : "In decembrie 2004, dupa schimbarea partidului de guvernamant ca urmare a alegerilor ce au avut loc, Claudiu Florica fiind in relatii personale directe cu diversi membri ai Partidului Democrat, cum ar fi Romeo Raicu, Mihai Stanisoara, Victor Blaga, Rasvan Toader si-a reluat campania de atac la adresa firmei Siveco si a solicitat si noilor ministri reincluderea firmelor FSC, Net Consulting si Softwin, firme pe care le controla in mod indirect, in acest proiect, dar fara succes", a mai dezvaluit acesta(nm: acesta=  Claudiu Florica)
Ă?  Îâ?! Ăîaă!!(ziare.com primu link) Deci ceva in neregula ar fi si cu firmele Net Consulting si Softwin ..Îaâă!!

Deci aveam asa : Siveco, Softwin (ala cu Bitdefenderu) , Net Consulting .. Si Microsoft Romania care cu Silviu Hotăran in frunte a ajuns sa ocupe un loc important in Europa (sau ma rog era "sediul" din Balcani)

Doi iepuri dintr-o lovitura .. se incearca "rezolvarea"  alegerilor prezidentiale si se da una peste gioalele industriei IT din Romania... Nu m-as mira daca unele firme romanensti de IT vor fi achizitionate de niste .. rusi! Chiar daca  
Net Consulting a fost preluta de niste polonezi (sau tocmai d'aia!)
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Ă?  Îâ?!  Îaâă!! Empty Re: Ă? Îâ?! Îaâă!!

Mesaj  Crew1 la data de Vin Oct 03, 2014 6:26 pm

La final da-mi voie te rog s ate contrazic...despre Siveco s-a auzit nu de azi de ieri ci de mult timp ca au oameni cu state vechi, prin asta insemnind oameni cu relatii, conexiuni in ministere si ca primeau contracte preferentiale si fara licitatie citeodata
Oricum stiu de la cineva care a lucrat pe acolo ca ii cam stresau pe angajati (pe aia mici care nu aveau functii de conducere sau de proiect) de abia asteptau aia sa vina weekendul si sa plece la munte sa uite de necazuri
Oricum chestia cu tranzactii software cu tiganii a pus capac...asta dovedeste inca odata cit de balcanici raminem , dar acum sa fim corecti , de ce numai conducerea Siveco a fost luata in colimator si tiganii nu ? Pe aia care conduc masini de lux si au numai 4 clase primare sau poate nici pe alea nimeni nu se intreaba cum conduc sau de unde au palatele si casoaiele alea ? ca doar nu din bani munciti cinstit ..asta e tara asta si pina nu vine un Tepes sau Antonescu sa faca treaba , ne pierdem timpul aiurea pe aici cu politicieni de 2 lei , toti o apa si-un pamint , nici unul pt tara si pt al ei viitor

Crew1
Vizitator


Sus In jos

Ă?  Îâ?!  Îaâă!! Empty Noemnal ca au conexiuni

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Sam Oct 04, 2014 11:28 am

ICI a fots Intitutul de Conducere si Informatica .. infiintat prin 60-70 cu atributii de conducere a centrelor de calcul .. DIn prima cu "conexiuni"  la nivelul "de sus" .
Si in institutii ca asta "nucleul de baza" sa zic asa "oamenii care conteaza" sau poa "vechea Mafie a colegilor"  era restrans la primii 30-60 din 1970. DUpa cate stiu astia au fost si Softwinul
Si ca ii stresau pe aia mici .. Ce nu ai auzit ca dpv ierarhic omanii sunt sefi, sefuti si sa-i futi?!

Cat despre tigani .. posbilitai multiple:
1)nu erau bagati in cestia asta
2)cotizeaza unde trebe
3)sunt utili
4)nu intereseaza tiganii si invartelile lor .. se "vrea" Siveco!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Ă?  Îâ?!  Îaâă!! Empty Re: Ă? Îâ?! Îaâă!!

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum