Reactie din lanul de papusoi

In jos

Reactie din lanul de papusoi  Empty Reactie din lanul de papusoi

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Mar Feb 03, 2015 2:36 pm

Moto "Toti marii barbati politici ai tarii s-au ascuns pe sub mese" Noutzy cea abandonata DNA ului

Prima reactie a fostului presedinte Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI a venit luni seara, la solicitarea ziarului Libertatea, insa fostul sef al statului a refuzat sa se implice in acest caz si sa faca vreun comentariu: "Asa cum stiti, din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei",a aratat Traian Basescu intr-un email trimis la solicitarea ziarului Libertatea.

Reactie din lanul de papusoi  Udrea-basescu

C'est fini!
Nous n'irons plus jamais, où tu m'as dit je t'aime
Nous n'irons plus jamais comme les autres années.
Parfois je voudrais bien te dire recommençons
Mais je perds le courage, sachant tu diras non.


Insa daca memoria nu ma insala de la  21.12.2014 incoa FOSTUl (sef de stat si Barbat Adevarat) a facut o declaratie publica sau asa ceva :
Fostul preşedinte Traian Băsescu a trimis Guvernului o plângere administrativă prealabilă în care avertizează că se va adresa instanţei judecătoreşti dacă nu i se acordă o locuinţă ca reşedinţă şi un cabinet de lucru Sursa :http://www.dcnews.ro/basescu-da-guvernul-in-judecata-pentru-vila-de-protocol_465715.html#sthash.kXjq7p3A.dpuf
da cum se pare ca Tontzelu s-a-nmuiat ca a iesit soarele
Guvernul îi pregăteşte fostului preşedinte Traian Băsescu vila 1B de la Snagov.

Vila are 330 de metri pătraţi construiţi, o curte de peste un hectar şi a fost renovată anul trecut.


Vila 1B de la Snagov a trecut de la RA-APPS la SPP.

La sfârşitul anului trecut, Regia Autonomă Administraţia Protocolului de Stat (RA-APPS) i-a propus lui Traian Băsescu şapte imobile care ar putea fi folosite de fostul şef al statului ca locuinţe de protocol.

Cinci imobile se află în Bucureşti şi au suprafeţe cuprinse între 273,90 de metri pătraţi şi 440,65 metri pătraţi. Celelalte două imobile sunt în Snagov şi au suprafeţe utile de 2.189,39 de metri pătraţi şi, respectiv, 472 de metri pătraţi.
Sursa : http://www.antena3.ro/politica/ce-vila-ii-pregateste-guvernul-lui-traian-basescu-281193.html la data de  27 Ian 2015  
da cum ziceam  se pare ca va primi vila la Snagov aplica tactica alauia ascuns in papusoi adica extrem de curajos si viril alege sa taca ca un anume vertebrat in pasuosi adica  mai precis sa minta ca  din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Ca vorba aia .. blondina blondina da vila-i pe bani (din buget! nu de la el!!!)

Da sa fie atent CACI
"Mînia Cerului mai mare nu-i ca dragostea în ură preschimbată
Nici Iadul n-are o furie mai mare ca o femeie ignorată
".
asa ca poa o sa aibe parte de taraiusul sarpelui
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum