Semne proaste Hellvig are

In jos

Semne proaste Hellvig are Empty Semne proaste Hellvig are

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Feb 20, 2015 2:54 pm

Nu ma refer neaparat la numele sau (ca Hell e iad doar in engleza in doiceasca Hell este luminos .. ha! Asta imi aduce aminte de Blaga : De unde-şi are raiul -
lumina? - Ştiu: Îl luminează iadul
cu flăcările lui!
A dracului perversi englezii astia!!) ci la biografia sa..

Deci : Eduard Raul Hellvig (n. 27 octombrie 1974, Zalău) a absolvit Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj în anul 1997.
Pai ce o fi absolvit ? Administratie? (care oricum cam la noi este .. sa zicem ca daca ar fi doar corupta ar fi inca bine) Sau "stiinte politice" ca si ala care in Contributors scrie (despre accordul Minsk 2) n planul teoriei relaţiilor internaţionale, consecinţa pe termen lung poate fi prăbuşirea paradigmei promiţătoare a constructivismului social (Wendt, 1999) şi a conceputului parfumat de „soft power” (Nye, 2004), pe care le tot predăm studenţilor noştri de ani buni, şi întoarcerea la consecinţa evaluării cinice a şcolii realiste: tot ceea ce contează cu adevărat într-o confruntare directă este superioritatea militară a statelor (hard power). Ca si asta, Naumescu pre numele lui, este doctor în ştiinţe politice, conferenţiar la Facultatea de Studii Europene de la Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Studii Americane. Si observati el (si altii de aceisi tZeapa) predau niste , scuze tampenii si apoi stau si se mira ...ca este unii care gandesc ca in mezozoic  "eu am bata mai mare" si apoi te umplu de cucuie ... Care Naumescu credea ca interceptorii ce v or fi instalti al Deveselu ar putea intecepat o racheta AA folosita la 300-500 km distanta (in speta presupusul BUK care ar fi doborat un avion malaesian in Ucraina). Adica unu care isi da cu presupusu' despre efecte fara a se intersa de capacitatea mijloacelor folosite ... Sau si mai bine tot stiinte politice ca si unu Serban Cioculescu care plin de entuziasm visa cum la-r tranti el la examen pe nepriceputu de George Friedman.

Promitator "background" nu?!

Sa nu mai zic ca in timpul studiilor universitare a obținut o bursă a Fundației Soros pentru o Societate Deschisă pentru proiectul “Cine guvernează sau cine deține puterea în România?
Cine detine puterea nme-a explicat Blonda Nationala : cel care anfane catusle si ca DNA este cam la porunca SRI.
Insa nu cred ca unu scolit de Fundatia Soros este chioar cel mai indicat sa fie seful SRI ... Ca R este de la Romanesc nu de la unguResc.

În perioada 1998-2000 a fost, pe rând, consilier politic al fostului vice-președinte PNL Horia Rusu (ala care gasea greu sa predice liberalismu ca romani beau prea multa votca si el Rusu cognac) și al Ministrului de Interne Constantin Dudu Ionescu, precum și consilier al candidatului la președinția României Mugur Isărescu.
Adica cum a terminat facultatea de "sttinte politice" a devenit mare consigliere .. No commnet.
Dar asa intre 2 consilieri   a participat la școala de vară (1999)  organizată de Centrul de Studii Post-Comuniste a Universității Maryland, College Park. Da Volodea Tismaneanu care are un dix cu natiomal-comunismu la Dej si Ceasca "uitand" cu amabiliatte perioada 1948-57.

În perioada 2001-2003 Eduard Hellvig a ocupat poziția de Director General al Institutului de Studii Sociale, iar în 2004 a devenit Directorul Executiv Sintezis România.
Ca asa este unii .. sortiti sa inceapa unde se sfarseste glorios cariera altora (consilieri) si apoi s acontinue ca directori .. ca deh vorba aia "Aux âmes bien nées, la valeur n'attend pas le nombre des années" cu conditia sa stii fundu si mana de pupat - si sa nu iti fie scarba . Sau sa fii "vectorizat" - oare de cine?!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum