Victorele nici nu stii ce corupt incepi sa fii!!

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect

In jos

Victorele nici nu stii ce corupt incepi sa fii!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Joi Mar 05, 2015 6:38 pm

Mama premierului a fost chemata la DNA Ploiesti ca martor .. Cica taota presa din Prahiva a fist auntata “pe surse” ca sa nu “rateze” momentul in care mama premierului apare la DNA… asta face parte din “roadele” coabitarii ..

Acu ar trebui sa se inteleaga – majoritatea oamenilor nu isi bat capu cu “fleacuri”  si deci esti chemat la DNA esti corupt! Deci “plagiatorul”  nu s-a  multumit sa fure pagini de la altii .. el insusi este corupt ! Cumnat-su este un corupt deci Ponta este vinovat . Si mama premierului este o corupta deci fi-su este de vina! Unu care se ascunde dupa fusta mamei - dezgustator!!
Sa nu mai zic de Sova .. de ala cu Rin hotel Negoita ..
Nu, nu nu astea ar fi parerile mele.. Ci ale altora. Acu o sa mi se zica “niste prosti” Prosti da multi si stiti cum e cu dimacratia, da?  Intri in turul 2 ca “favorit” cu 40,44 si pierzi ca alalt a strans 54,43%. Acu cine o fi fost prostu?!

Asa se risca si acum … DNA alerarga dupa Udre dezvlauie coruptia stansa in anii de dinainte de 2012 si corupt o sa iasa Ponta … ca de axcu se stie Udrea a discutat niste cestii cu el ..

Ca deh imaginea si comunicarea este “baza” .
Apopso de imagine si comunicare.  Prtughezii trimit 4 aparate F 16 sa faca politie aeriana in Romania . Ca noi nu mai avem cu ce … De vina o sa fie Ponta fiindca el a facut contractu cu avioanele F16 ..
avatar
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 880
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 65
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect
 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum