Victorele nici nu stii ce corupt incepi sa fii!!

In jos

Victorele nici nu stii ce corupt incepi sa fii!! Empty Victorele nici nu stii ce corupt incepi sa fii!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Joi Mar 05, 2015 6:38 pm

Mama premierului a fost chemata la DNA Ploiesti ca martor .. Cica taota presa din Prahiva a fist auntata “pe surse” ca sa nu “rateze” momentul in care mama premierului apare la DNA… asta face parte din “roadele” coabitarii ..

Acu ar trebui sa se inteleaga – majoritatea oamenilor nu isi bat capu cu “fleacuri”  si deci esti chemat la DNA esti corupt! Deci “plagiatorul”  nu s-a  multumit sa fure pagini de la altii .. el insusi este corupt ! Cumnat-su este un corupt deci Ponta este vinovat . Si mama premierului este o corupta deci fi-su este de vina! Unu care se ascunde dupa fusta mamei - dezgustator!!
Sa nu mai zic de Sova .. de ala cu Rin hotel Negoita ..
Nu, nu nu astea ar fi parerile mele.. Ci ale altora. Acu o sa mi se zica “niste prosti” Prosti da multi si stiti cum e cu dimacratia, da?  Intri in turul 2 ca “favorit” cu 40,44 si pierzi ca alalt a strans 54,43%. Acu cine o fi fost prostu?!

Asa se risca si acum … DNA alerarga dupa Udre dezvlauie coruptia stansa in anii de dinainte de 2012 si corupt o sa iasa Ponta … ca de axcu se stie Udrea a discutat niste cestii cu el ..

Ca deh imaginea si comunicarea este “baza” .
Apopso de imagine si comunicare.  Prtughezii trimit 4 aparate F 16 sa faca politie aeriana in Romania . Ca noi nu mai avem cu ce … De vina o sa fie Ponta fiindca el a facut contractu cu avioanele F16 ..
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum