Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Un Weckend distractiv ptr Intunecimea Sa Nelegiuita

In jos

Un Weckend distractiv ptr Intunecimea Sa Nelegiuita Empty Un Weckend distractiv ptr Intunecimea Sa Nelegiuita

Mesaj  Ghita_Bizonu' Sam Iul 04, 2015 7:37 am

Un Weckend distractiv ptr Intunecimea Sa Nelegiuita

Ptr Satana sambata asta incepe bine ..
De ce? Pai cica ca cand saracu da de pomana bogatului se bucura Dracu'!
Si iata niste stiri ptr veselirea lui :

Fonduri publice pentru ajutorarea expansiunii bogatilor in tarile sarace :

http://www.economica.net/expansiunea-lidl-si-kaufland-din-romania-au-fost-finantate-de-banca-mondiala_103478.html

"Atât Banca Mondială cât şi BERD, ambele instituţii publice finanţate prin contribuţiile cetăţenilor, au fost create cu scopul de a ajuta la dezvoltarea statelor nevoiaşe. Mai mult, printre atribuţiile Băncii Mondiale se numără şi aceea de a reduce sărăcia din lume. Ce au toate acestea de-a face cu expansiunea unui gigant al comerţului alimentar şi cu una dintre cele mai bogate familii din lume?

Oficialii Băncii Mondiale şi ai BERD şi-au explicat decizia, potrivit The Guardian, prin faptul că dezvoltarea lor în statele mai puţin dezvoltate ar duce la crearea de noi locuri de muncă, la noi pieţe desfacere pentru producătorii locali, dar şi la creşterea accesului persoanelor sărace la mâncare bună şi accesibilă.

http://www.economica.net/expansiunea-lidl-si-kaufland-din-romania-au-fost-finantate-de-banca-mondiala_103478.html#ixzz3etOhHbKe"


Liberalismul de opozitie sau la dracu cu princiili traiasca ciolanu! Si cIolannis!!

http://adevarulfinanciar.ro/articol/afacerea-cu-tva-ce-se-afla-de-fapt-in-spatele-consumului-in-crestere/
De sa se afle? Pai ce sutn liberalii de naiba mai stie cand!

"Compania de cercetare Nilsen a publicat un studiu din care reiese că în primele săptămâni de după scăderea TVA la alimente consumul a crescut cu 17%. Potrivit cercetării, alimentele care au captat atenția cumpărătorilor au fost carnea, brânza, băuturile non-alcoolice şi snacksurile.

Din perspectiva producătorilor, nu consumul crescut ar fi principalul efect al ieftinirilor, ci o reacție firească a cumpărătorilor care s-au mutat de pe piața neagră pe cea fiscalizată.
"

iLiberalii la oi s-ar duce ! Da nu le place barzna dulce si nici oaia ca pute! Nu el plac taxeel da nici altii scad taxele.

http://www.capital.ro/au-scazut-taxele-economia-rasufla-usurata-dar-atentie-la-efectele-ascunse.html

""Grecia este un exemplu de ce se poate întâmpla într-o ţară unde se iau decizii politice comuniste, în lipsa unei viziuni consecvente, pe termen lung", a spus Gilda Lazăr.

"Aşa se poate întâmpla în orice ţară unde Guvernul ia astfel de decizii pe care toată lumea le va plăti la un moment dat. Sunt bucuroasă că voi plăti mai mult la magazin, dar când văd că în acelaşi timp cresc ajutoarele sociale, salariul minim, pensile, apar pensii noi, mă gândesc şi la scadenţă. Irlanda a fost aproape de ce e Grecia azi, dar printr-un program de austeritate şi-a revenit. De asemenea, Spania şi Portugalia îşi revin"
, a adăugat oficialul JTI.
Adica scad taxele da cresc preturile madam Lazar?!

Curs de propstologeala la
http://cursdeguvernare.ro/de-ce-nu-se-redreseaza-grecia-evolutia-din-ultimii-zece-ani-prin-comparatie-cu-romania-si-alte-state-europene.html

"Primul, Grecia este una dintre cele două țări ale UE ( alături de Italia) în care productivitatea reală a muncii pe persoană angajată a scăzut între 2004 și 2014 și singura în care productivitatea reală a muncii pe ora lucrată s-a diminuat, rămânând sub nivelul de referință din 2010.
Un Weckend distractiv ptr Intunecimea Sa Nelegiuita Tabel-4
Al doilea, Grecia este țara din UE în care remunerarea salariaților ca pondere în PIB este cea mai scăzută cu excepția (notabilă) a României. Or asta înseamnă fie muncă la negru sal la gri într-o proporție semnificativă, fie un efect suplimentar pe scăderea nivelului de trai, atât direct, prin plata mai redusă a muncii cât și indirect, prin impozitele insuficiente colectate pentru plata pensiilor.

Concluziile se impun de la sine.
Da ca astia de la curs sunt PROSTI!!!
Ca ar mai fi o deosebire maricica intre Grecia si Romania ... Dacia.. Ford .. plus nu mai stiu cate uzine si fabrici.
Ca geaba pupa el fundu' babuinului aplaudand zalhanuaua sociala din 2010-2011 ca adevarul este ca Grecia este o tara nitel prea mare ca sa traisca doar din turism ..... si alte servicii gen dus tava, plimbat catelu sau banci.

ANRE si modelu adevarului dupa ba'Secu: "jur ca nu ma dat cu pumnu in copil ... " eu as adauga ca nu i-a dat nici cu sutu, nici cu ciocanu in cap, nici cu toporu nici nu l-a gazat.

"Afirmatia ca ‘traderii exporta energie ieftina din Romania, subventionata prin certificate verzi  dupa care o reimporta la pret dublu’, este un nonsens. Conform art. 28 din Legea 123/2012, producatorii de energie electrica din Romania nu pot exporta direct energie electrica.  Ca urmare, ei nu pot vinde in afara PZU decat pe alte platforme OPCOM, de unde poate fi achizitionata doar de furnizori si traderi inregistrati in Romania, sau direct consumatorilor finali. In consecinta, energia produsa de centrale din surse regenerabile nu poate fi exportata direct si, ca urmare, nici reimportata. Aceasta energie poate fi intr-adevar revanduta pe PZU la un pret mai mare decat cel cu care a fost achizitionata initial, dar acest lucru face parte din mecanismul de piata si nu are legatura cu exportul sau importul si se intampla si in lipsa cuplarii pietelor.

Totodata, in conformitate cu prevederile art. 10 alin. (3) din Legea nr. 220/2008, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare (Lege), in situatia in care tintele nationale de energie electrica din surse regenerabile de energie sunt indeplinite, energia electrica din surse regenerabile care beneficiaza de sistemul de promovare instituit prin Lege poate fi exportata. Mentionam faptul ca la nivelul anului 2014, ponderea energiei electrice produse din surse regenerabile de energie in totalul consumului final brut de energie electrica al Romaniei a fost de 44%, fata de 35% cat este prevazut la nivelul anului 2015.

In concluzie, asa cum am aratat, exportul/importul depinde doar de pret si de capacitatea de schimb disponibila pe granita,  iar prin mecanismul de cuplare se exporta/importa  in mod implicit doar pana la egalizarea preturilor sau atingerea limitei de capacitate.
Un Weckend distractiv ptr Intunecimea Sa Nelegiuita Linii-electrice
ANRE are in vedere rezervarea unei capacitati pentru alocarea prin mecanismul de cuplare a PZU si a solicitat OTS sa realizeze o consultare publica in acest sens. In urma acestei consultari publice si luand in considerare avantajele alocarii implicite prin mecanismul de cuplare s-a solicitat Transelectrica sa inceapa negocierile cu partea ungara in vederea rezervarii de capacitate pentru alocarea implicita intr-o proportie de circa 30%.  Mentionam ca negocierile sunt in curs de desfasurare
"
http://energy-center.ro/piata-energiei-din-romania/anre-clarifica-disputele-privind-exportul-de-energie-electrica-dupa-cuplarea-pietelor-pentru-ziua-urmatoare/
Insa ce-i drept este drept - i-a dat un dos de laba peste bot copilului, despre asta era vorba!!
Asa si ANRE .. se face ca ploua cand totu se invarte in jurul pretuluii subventionat-masiv!!!- al electicitatii "regenerabile" tratat peferential . Ca este investitori straini pe banii mei!!!
Adica ca cum ziceam sa il bucur pe Printul Astei Lumi ...
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum