Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!!

In jos

Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! Empty Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Feb 12, 2016 10:25 pm

un nou scandal zguduie tarisoara ....

"O construcție la care românii au cotizat ani de-a rândul nu aparține statului român, ci unei persoane fizice. Imaginea Parlamentului a fost înregistrată și aparține unei persoane fizice și moștenitorilor săi pentru că statul român, în acest moment, are o problemă pe care nu a rezolvat-o de foarte mult timp. Dacă vrei să faci o fotografie cu Parlamentul României, atunci familia respectivă vă dă în judecată și trebuie să îi dați drepturi. Este vorba de cabinetul de arhitectură al fostei doamnă deputat Anca Petrescu. Sunt chestiuni pe care le-am ridicat în diverse întâlniri și care niciodată nu au avut aderență necesară. Suntem singurul Parlament din Europa și din lume care nu putem să facem produse pentru a le vinde fără acordul persoanei care deține aceste chestiuni", a zis Valeriu Zgonea de la DC News.
Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! Image-2008-12-2-5209113-70-casa-poporului
"Acum am fost sesizat de către instituție și ni se cer daune pentru ultimii trei ani. Este o chestiune extrem de delicată și complicată. Am început procesul prin care înregistrăm cadastral această construcție a statului român. Este un proces complicat; cadastrul ne costă foarte multe resurse financiare etc. Eu sunt președintele Camerei Deputaților și am sesizat în ultimii trei ani această chestiune", a mai zis Valeriu Zgonea.
Sursa :  http://www.dcnews.ro/zgonea-casa-poporului-apar-ine-unei-persoane-fizice-se-cer-daune-pentru-ultimii-ani_496990.html#sthash.xsItPsnU.dpuf

Cand madam aia , Petreasca (cunoscuta si ca rusinea scolii de arhitectura din Romania .. )  "proecta" Casa Popoului era angajata dracu la stie ce intreprindere de stat.
Conform legii drepturilor de autor, asa cum am avut placerea sa o invat prin 1981 , intr-un astfel de caz, drepturile de autor apartineau angajatorului (intreprinderii , institutiei ) care platea salariul proectantului , inventatorului, inovatorului.

Ma rog s-ar putea zice ca madam aia ar fi revenit la proiectare prin" Anca House SRL"

Insa, e un insa : imaginea aia monstruasa a Casei Popului a ramas aceiasi din 1989:
Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! 071210581893948659
Șantierul de construcție al Casei Republicii (Casa Poporului) — 31 octombrie 1989
Foto: (c) Virgil PAVEL / AGERPRES ARHIVĂ

Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! Graham-Perolls-ianuarie-90
Graham Perolls la București, în ianuarie 1990, împărtășește bucuria libertății cu doi soldați de gardă în fața Casei Poporului
Foto: hospicesofhope.co.uk/history

(sursa http://selectnews.ro/eutanasia-durerii-britanic-inimos-ajuta-de-22-de-ani-zeci-de-mii-de-romani-si-statul-ii-pune-piedici/)

Schimbarile de imagine provesc cestii de amanunt gen alei, ceva staruri de flori si altele asemenea . plus ca au fost amenajate spatiile interioare

Insa chiar daca am "accepta" o astfel de argumentaie tot cadem in zona stupidului intersectata cu ridicolului.. Adica propietarul nu poate sa isi pozeze proprietatea? Ca se supara cine ?!

Hai pe bune .. in lume sunt cladiri celebrie pentrui eleganta si frumusetea lor. Insa nici Sanarien, nici Nyemaier nu stiu sa fi cerut apobari pentru a le fi fotografiate operelele,.Care chiar sunt capodopere.
Nu am auzit de asa ceva nici in  ce priveste Casa de pe Cascada a lui Frank Lloyd Wright Ia priviti aici :
Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! 800px-Fallingwater_-_DSC05639
Si la Wiki scrie :Photography of the exterior was permitted without restriction.. Si este rezidenta particulara.

Sau sa zicem creatiil ecelbrisimilor carosieri italieni : Pininfarina , Bertone  si Ghia (sa zic asa "sfanta treime" a anilor 60) .... propretatea "imaginii" - si imaginea inseamna MULT! - apartine firmei constructoare.
De exemplu daca vrei sa copiezi pe asta :
Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! 15505LeftFront
vei avea de-a face cu Ferrari nu cu Pinifarina (Farina a desenat capodopera)

Ce vreau sa zic ?
Ca atunci cand "vinzi"  o cladire, o masina, o nava  vinzi si imaginea ...
Asa ca de fapt pretengtiile calamitatii aleia sunt de 2 ori false...

Ins acum zic la noi se intalnesc hoti cu prostii.
Asa ca se pare ca careva la OSIM (hot , prost sau si hot si prost) a "inregistrat" "drepturile" asupra imaginii Casei Popoului.
Ca la tara (Romania) merge!!!!

Ar trebui sa se verifice daca la OSIM nu au mai fost inregistrate drepturi asupra :
- numelui Romania! Cuma r fi s aajungem sa platim cuiva ca sa scriem Romania?!
- stemei de Stat
- drapelului national
- numele Bucuresti, Pliesti, Iasi samd
- imaginea hartii Romaniei Imaginea simpla doar ...

Si nu ziceti ca exagerez ... fiindca atunci cand lacomia se combina cu nesimtirea si hotii se intanesc cu prostiii  ...

A da. Am aflat de la A3. Pe acolo o individa raoscata  cu fular  de slaninuta si coafata in stil gorgonic o ardea juridic ca desi legea de acu (din 96) nu se stie daca legea de dinainte. va zic eu : NU!! Da aia se pare ca aplauda intalnirea ;prostilor cu hotii .. cica din motove "legalist-miraliste" adica "anticomuniste"

Si inca.. Se pare ca azi unii incep sa aprecize "merite" Petreascai. Ea a fost "promovata" nu ptr ca ar fi fost f buna.. nu! Pentu obedienta la inaltele sugestii "stilistice" . "Imaginea" cladirii aleia este creatia lu Ceasca si a lu' madama Co Doi (Co2) asa ca dpv stilistic cam seamana cu o balega de elefant. Adica unicu merit este ca e MARE!
in rest .. de un prost gust parvenito-tzoparlanesc submahalagesc. Da de acu incep sa crez ca era si pe gustu Petreascai ...
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! Empty Re: Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!!

Mesaj  Mikael la data de Sam Feb 13, 2016 4:23 pm

Am postat pe facebook. Sunt curios de ce nu s-au sesizat organele in drept. Ma gandesc ca fiind preocupate de lupta impotriva coruptiei nu mai au timp sa vada si efectele acestei lupte. Mi se face greata si un dor nebun de a emigra.

Mikael
Vizitator


Sus In jos

Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! Empty Re: Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!!

Mesaj  Mikael la data de Sam Feb 13, 2016 4:31 pm

.osim.ro/publicatii/marci/bopi_2013/cereri_depuse11062013_publicate18062013.pdf
7 cereri pentru marca Arhitect Anca Petrescu

Mikael
Vizitator


Sus In jos

Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! Empty Organili nu se sesizeaza pen'ca e e "anticomuniste"

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Mar Feb 16, 2016 10:38 am

si pen. ca la noi s=ua intalnit hotii cu prostii!!!


"Melodia" zileo a ramas cea lansata de Bacania Libertina in primavara lui 90 : nu exista tara bigata fara oaneni bogati! Si de aici prostii au tras concluzia "trebe sa ajutam pe unii sa se imogateasca ca asa vom fi cu totii mai bogati!".
Si a aurmat "sprijinirea" .. adica i-am "dotat"  din avutul public, i-am lasat sa ia crediet preferntiale de la bancorez, sa puna mana pe 2 bani pe capcitatoi indutriale care numai ca fier vecbi valorau sute de mii, milioane de $$$$$$rei samd etc. Na ..in Miliari era ganrica de lapte ..o suprafat imensa , instalatii de stie, poa mii d etone de otel inox (scump! fopate scump!!). Un ... "antrepenor" a fost "ajutat" a pus mana a inchis, a vandi utilajele la kil (prsupun ca otelarilor turcesti) , a pastrat terenurile si acum este un Cora, ub KFC si dracu mai stie ce!
Uite aici harta :
https://www.google.ro/maps/@44.4328907,26.0356603,451m/data=!3m1!1e3
si daca vrei ceva texte :
https://www.google.ro/search?q=fabrica+de+lapte+militaru&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=adbCVuy9EIaeU-jlhPgB#q=fabrica+de+lapte+militari

Si "ei" ne-au rasplatit : bani in banci straine, cuipati intre felinarele noastre, lux, luxura, vile la Monaco samd.

Apopos stii care sunt primele 2 fraidatizari de marca ale Romaniei post ce-o-fi-fost?!
Editura Jumanitas si Romania Libera!
Deci... fusese o Editira Politica care pblica cuvantarile tov sir Nae Pingelica DR mai publica colectoa diei contemporane
https://www.google.ro/search?q=Idei+contemporane&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiu3_nF6vvKAhWHwBQKHVuFAjQQ_AUIBygB&biw=853&bih=529
care unoeri avea titluri de sprageau piata si erau senzatia semetrului sau a anului (le citeau titi si le discutam toti! De exemplu Socul viitorului de Alvin Tofller). Mia publica si carti mai mult sau  mai putinde istorie "stiintifica" oarecum (gen mari decizii ale celui de-al doilea razboi mondial)  atunci cand nu erau pur si simplu la margine aventurii (ca lectura) .. Carti extrem de bine vandute precum Un razboi ultrasecret sau Adio Intuneric, Armele l;ui Krupp, Moartea unui presedinte sau O judeata pripita (ultimlele 2 in legatura cu asasinarea lui JFK) .. Ba mia mult desi se zice ca nu era "politic" dipa 85 au piblicat vreio 3 cuklegeri de povestiri SF .. Adica totusi i editira cu mult succes finaciar (volumele cu Pongelica .. erau platite de restul !!) . Si a venit la editira Licheleanu. lebiscitata de angajatii editurii..
Si prin aprile ... Editura, devenita Humanitas este privatizata catre Hachette! Locheleanu pimrste 1% si posti de director "pe viata"..
Umreaza Romania Libera... ziar mare , importamt care avea si mica publicitate (chioar daca pe urma mai aprusera si unele tiparituri exlcisiv axate numa pe anunturi de publiictate.. daca iti murea o ruda cel mai sigir era sa dai anuntu la RL. O fo macabru dar era banos)  S-au sttans cate 10, au facut o "mica intrepindere" si apoi sefii celor 10 s-ua sttrans in"intrepinderea mica" Romania Libera care a preluat ziarul : fonduri banesti, titlu, abionati , dever samd. Fara sa deaun leu la stat! (proprtar de drept invirtitra cod covil de la 1864 cf careaia mostenirea fara urmasi se face venit la stat)

Deci dragul meu ... privatizarea in Romania incepe democratic cu frauda comisa de corifeii 'democratiei" si a cointinuta prin Gigi Kent , Tneder,Grank Timis si o mutime de altii azi uitati - chiar si de mine!!!

Na uin lat capitol uitat :
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ilie-alexandru-patronul-dallas-ului-de-la-slobozia-a-murit.html
(cred ca nu il stii.. Pari prea tanar)

Ei bine poa o sa iti vina cheful sa ma intrebi " bine ba nene tu nu pari prost .. ce ai facut?"
Pai nefiind prost si nici hot (adica nefind hot sunt cretin la cub!) mi-am f****t norocu zicand ce gandeam.
Fiindca dragul meu .. ca cum sa iti spun :

Împotriva prostiei zeii înșiși luptă în zadar
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! Empty Re: Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!!

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum