Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! (II)

In jos

Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! (II) Empty Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! (II)

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Mar Feb 16, 2016 3:43 pm

Un nou scandal zguduie tarisoara : evacuarea Antenelor... ca sa poa (in fine!) sa fie recuperat prejudicul creat de Varan. Ca cica  pana acum Statul român a reuşit să recupereze doar 1 la sută din valoarea întregului prejudiciu!
1% ?! In conditiile confiscarii terenului care a(ar) fi facut obectul prejudiciului? In plus a confiscarii junor altor constructii (imobile) care au fots inchiriate pe bani buni?!

E ceva de necrezut!

Ce urmeaza este extras din articolul Tot Voiculescu încasează chiria pe sediul Antenei 3. Detaliul care a blocat recuperarea prejudiciului de peste 60 de milioane de euro aparut la data de 23.01 2016 in siteul Romania Curat(- murdar)ă .
Ce citim acolo ?
Ca „În calitatea sa de nou proprietar de la data de 08.08.2014 şi până în prezent, Statul Român nu a acceptat (prelungit) niciun contract de închiriere cu vechii chiriaşi asupra bunurilor confiscate şi, pe cale de consecinţă, în calitatea sa de proprietar, nu a încasat nicio chirie din data de 08.08.2014 până în prezent.” comunicatul  catre instanţa a lu' Administraţia Sectorului 1 a Finanţelor Publice a la data de 8 decembrie 2015 .

Deci niste functionari ai Statului Român ( si nu  Statul Român ca Statu e o abstractiune ce nu te poate sterge nici la bot macar cu un dos de palma si are nevoie de un zbir) au hotarat   sa nu încaseze nici o chirie din data de 08.08.2014 timp de un an jumate!!!
Din aceiasi sursa din închirierea către Romtelecom a blocului turn de pe malul lacului Băneasa de către Grivco, compania lui Voiculescu. Numai între 2003 şi 2006 – când Voiculescu şi-a donat acţiunile fiicelor sale – chiria a fost de peste 3,5 milioane de euro. 2003 si 2006 au fost, prib excelenta,  ani ai "vacilor slabe" par excellence.... Dar chiar si in anii aia chiria a fost de minim 1,2 milioane euro anual.
Deci, funtionari Statului au hotarat cu de la sine putere ca sa produca un prejudiciu de minim 1,8 milioane euro!!! numai prin refuzul de a incasa chiria pe o singira cladire.
Oare cat de mare este de fapt prejudiciul rezultat din refuzul contractelor de inchiriere?! Fiindca ar fi trebuit sa ia chirie si de la Antene. Si de pe alte cladiri....

Insa fiindca Romania este locul de predilectie a intalniri hotilor cu prostii ... agitatoa continua spre noi orizinturi de .. hotie !


Surpriza abia vine. Anul trecut, ANAF s-a pregătit pentru vânzarea imobilelor confiscate de la Voiculescu. Pe 21 octombrie 2015, Fiscul a evaluat blocul turn de pe malul lacului Băneasa, sediul Antenelor şi terenurile aferente la aproape 146 de milioane de lei, adică peste 32 de milioane de euro. ANAF se pregătea să le scoată la licitaţie.

O dată însă cu recunoaşterea dreptului de folosinţă şi a valabilităţii contractului de închiriere, Antenele au cerut instanţelor civile şi recunoaşterea dreptul de preemţiune al chiriaşilor la cumpărarea de la Fisc a imobilelor confiscate şi pe care statul vrea să le scoată la vânzare..
Ca care drept de peemtiune vezi doamne ar duce la blocarea oricari licitatii ca vezi Drace :


Într-un interviu acordat Europa FM pe 20 ianuarie, şeful Fiscului, Gelu Ştefan Diaconu, a dat şi el vina „pe hibele sistemului judiciar”:

Foştii sau actualii proprietari au un drept consfinţit prin lege de a apela la justiţie. Ori bunurile care fac obiectul valorificării şi pe care noi le-am evaluat şi am urmat întru totul procedura legală sunt astăzi înregistrate cu sarcini la Agenţia de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, sunt hotărâri ale unor instanţe care, chiar dacă nu sunt definitive, consacră un drept de preemţiune în sarcina actualilor proprietari şi dacă noi mâine le-am scoate la valorificare, probabil nimeni nu se prezintă pentru a prelua un bun care este înregistrat cu sarcini şi am fi pe procedură nevoiţi ca în paşi succesivi să reducem cu 25% la fiecare pas valoarea acestuia“.

Ce mama lu' Satan o fi "preemtiunea" aia caere impiedica recuperarea pagubei ?!
Pai goagăl searci si iaata ce gasesc :

Dreptul de preempţiune conferă preferinţă unei persoane numită preemptor la cumpărarea unui bun, la preţ egal, atunci când proprietarul acestuia îl vinde'. De exemplu, dreptul de preempţiune al chiriaşului la cumpărarea apartamentului pe care l-a închiriat.

Dreptul de preempţiune este un mecanism juridic care de regulă reprezintă o voinţă legală (ce depăşeşte interesele părţilor contractante, dar care, în principiu, operează cu respectarea condiţiilor contractuale)''.

Deşi prin instituirea unui drept de preempţiune este afectată, în general, libertatea contractuală a persoanei, existenţa lui nu transformă vânzarea într-una forţată, deoarece nu este substituită voinţa vânzătorului de a înstrăina, ci se îngrădeşte numai libertatea acestuia de a-şi alege persoana cumpărătorului.

Sursa:  http://legeaz.net/dictionar-juridic/dreptul-de-preemptiune
In aceasi sens supra din  Romania Curat(- murdar)ă

Bunurile imobile intrate în proprietatea privată a statului, pentru care la data intrării în proprietatea privată a statului exista un contract de închiriere în vigoare, pot fi valorificate prin vânzare directă către chiriaşi, dacă oferă cel puţin preţul stabilit de comisia de evaluare pe baza raportului de expertiză tehnică sau de evaluare, în termen de 30 de zile de la data notificării în acest sens către organele de valorificare şi achită integral suma în termen de 60 de zile de la data depunerii ofertei de cumpărare”, se arată într-o adresă ANAF trimisă la Curtea de apel.

Deci afirmatia lu' Gelu Ştefan Diaconu ca cum "probabil nimeni nu se prezintă pentru a prelua un bun care este înregistrat cu sarcini şi am fi pe procedură nevoiţi ca în paşi succesivi să reducem cu 25% la fiecare pas valoarea acestuiaeste riguros INEXACTA!!!
Daca sa zicem ca io as avea banu' si as reusi sa ma duc la licitatie (adica sa stiu unde si ca cand se tine) si as da cu 100 de eirpio mai mult deact Antenele .. sediul ar fi al meu! Si as avea un chirias bun platnic, cu mardel bun si la oa dica mici benficii colaterale - alea care privesc orgoliul personal si aroganta (asta am cam in exces).. adica IN PLUS AS PUTEA APAREA PE SETCLA SA IMI DAU CU PAREREA  si sa fac ca Seculara sa fie citita si comentata pe nspe bloguri , portaluri samd si chiar ca micile mele rautati sa fie citate...

INSA ati retinut, nu? "Deşi prin instituirea unui drept de preempţiune este afectată, în general, libertatea contractuală a persoanei, existenţa lui nu transformă vânzarea într-una forţată, deoarece nu este substituită voinţa vânzătorului de a înstrăina, ci se îngrădeşte numai libertatea acestuia de a-şi alege persoana cumpărătorului."

Scopul intregului scandal este de fapt nu "recuperarea prejudicului"  ci ... scoaterea din emisie a Antenlor (chiar daca prejudiciem Statu). A se vedea si multele reactii basciste de pe toaNte forumurile si ziarili.

Si fiindca repetio mater studiorum reiau :
- prin incalcarea sarcinilor de serviciu  si refuzarea actelor de locatiune si nediligenta organilor comtenete  Statul a fost lipsit de suma de 1,8 milioane euroi numa ptr blcul gturn inchiriat Romtelecom.  Nu se stie cu cat a fots prejudcita bugetul pentru chiria datiorata de Antene si restu de cladiro
- lipsa culpabila de diligenta a ziselor organe . Citez Pe 21 octombrie 2015, Fiscul a evaluat blocul turn de pe malul lacului Băneasa, sediul Antenelor şi terenurile aferente ... Voiculescu a fots condamnat definitv pe data de 8 august 2014 . Un an , 3 luni si 18 zile a durat  evaluarea?! Si se mai plag unii ca doar 1%?!
Este cam eronata daca nu falsa in intentie

O concluzie. Surse judiciare care urmăresc procesul de recuperare au explicat că, practic, Voiculescu încearcă să repete schema prin care a pus mâna fraudulos pe patrimoniul ICA ca să împiedice executarea sentinţei de confiscare: se foloseşte de dreptul de preemţiune al chiriaşului.
Si asta fiindca procesul de recuperare nu inseama obligaoriu vanzarea imobilelor confiscate.  INSA, DACA (If then else ca la programare) se ajunge la vanzare si Voiculescu sau memrii ai familiei sale ar cumpara (chiar folsind preemtiunea) imobilele nu ar "împiedica executarea sentinţei de confiscare" .... caci imobilwele ajung sa fie vabdute la licitatie tocmai datorita sentintei de confiscare!
Insa din economia textului rezulta ca ce se doreste de fapt nu este recupwerarea unui prejudiciu material (bani) ci pedepsirea Antenlor si a familiei  Voiculescu pentru alte motive. Fanii "bascisti" o zic clar atunci cand scriu că este „o binecuvântare divină asupra României"  (unu care se crede elita intecuala a Romaniei .. dar care nu prea vrea sa stie ca elita aia de o plange a fots distrusa si prin contributia gamiliei sale ca deh cum zicea un alt ins de aceoasi teapa "stalinism ptr eternitate" )

Cele de mai sus sunt texte de prostit prostii. Extrem de multi! Mai ales de cand titi tampitii fac si liceu si urmeaza facultati particulare ...

Insa cum stam cu .. hotii ?
Bine! Sunt "pe teava" (nu va ganditi la obsceniati. te teava precum glontul!) si pe Vine! Si vor veni mai iute ca "baiatu" ...
Stam bine..
Ia sa vedem cum a desurs recuperarea celor 1% din prejudicul creat de Varan :


Apartamentul de pe Şoseaua Kiseleff al omului de afaceri Dan Voiculescu s-a vândut. Femeia declarată adjudecatară la prima licitaţie organizată de ANAF a virat astăzi 1,56 milioane de lei, au declarat pentru „Adevărul“ surse guvernamentale. Mâine ar fi trebuit să fie reluată prima licitaţie, întrucât adjudecatara nu a virat banii în termen de cinci zile.

.......................................
Apartamentul scos la licitaţie aparţinând omului de afaceri Dan Voiculescu este situat pe Şoseaua Kiseleff, numărul 22, apartament 6, etaj 2, a fost construit în anul 1961 şi este compus din patru camere şi dependinţe, având o suprafaţă utilă de 206,5 metri pătraţi.

Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! (II) 627x0

Firma familiei Voiculescu, descalificată de la prima licitaţie

La prima licitaţie, organizată la 28 mai, au participat două persoane juridice şi trei persoane fizice, adjudecatară fiind o femeie (persoană fizică), care a oferit un preţ de 1,903 milioane de lei (427.000 de euro), cu aproape 500.000 de lei peste preţul de pornire, potrivit surselor citate de „Adevărul“. Numele persoanei care a câştigat licitaţia nu a fost făcut public.

Participanţii la licitaţie au plătit, conform regulamentului, o taxă de participare reprezentând 10% din preţul de pornire – 141.000 de lei (31.700 de euro).

Pentru că adjudecatara nu a virat banii în termen de cinci zile, ANAF a demarat procedurile pentru reluarea licitaţiei. Însă aceasta avea posibilitatea de a vira suma promisă până în ziua în care se organizează o nouă licitaţie. Astfel că a virat suma cu o zi înainte.

La licitaţie a participat şi Intact Publishing, companie care editează „Jurnalul Naţional“ şi care este condusă de Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu. Aceasta a fost însă descalificată. „Intact Publishing a fost respinsă pentru că a fost considerată de ANAF ca fiind persoană interpusă. Camelia Voiculescu nu a participat la licitaţie ca persoană fizică, doar prin Intact Publishing. Grivco nu a participat la licitaţie“, au spus sursele citate.


Potrivit datelor valabile la 10 septembrie 2014, compania Intact Publishing este deţinută de Intact Production, care, la rândul său, este deţinută de Grivco (29%), Corina Mirela Voiculescu (35,5%) şi Camelia Rodica Voiculescu (35,5%) – fiicele omului de afaceri.


Potrivit Codului de Procedură Civilă, articolul 767 – Participanţii la licitaţie, „debitorul urmărit nu va putea fi adjudecatar, nici personal, nici prin persoană interpusă“.

Sursa: adev.ro/nq3bz7

Ma rog pe undeva CCP are ceva dreptate .. insa aici chiar o fi vorba despre .. "debitor"? Adica strict debitir unu care a luat credit?
"Ceva" imi zice ca Intact Publishing ar fi dat ceva mia mult .. pen ca vaea motive subective!


A dar mai este ceva delicios:

Fostul apartament al lui Voiculescu a rămas cu datorii la întreţinere
Apartamentul are însă şi cele mai mari datorii din bloc. Cu ultima factură lunară de 1.073 de lei, noul proprietar va avea de acoperit rapid 10.402 lei, cât s-a acumulat la întreţinere după punerea sechestrului. Restanţele mari au fost, de altfel, motivul pentru care RADET i-a anunţat recent pe foştii vecini ai lui Voiculescu din Kiseleff, că, dacă nu plătesc până la finalul lunii, vor rămâne fără apă caldă. Singurul restanţier este apartamentul 6, intrat în administrarea statului după ce instanţa a decis în august condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare.

Citeste mai mult: adev.ro/np2nas

Delicios! Deci ineptii funtionari lenesi ai lu' Statu(-n cur degeaba) au confiscat, au intabulat au dromit pe ei pana in mai 2015 NU AU ACHITA INTRETINEREA , au vandut (cum a dnei ma-sa vagin?!**) desi ptr bazare propretarul trebe sa arate hartie  ca e cu datoriile la zi (adica cu intretinera platita!) , au acumulat "diligent" o datorie de lei 10.402 (daca nu stiti .. ptr suma asta poti fi excecuta prin vanzare silita!) iar proretari corecti trebe sa plateasca? Am si eu in bloc o incurcatura cu o propetate AFI .. peste 30.000 lei nu se prea baga nici un advocat .
Deci .. recuperand prejudicii dnii agenti produc prejudicii !!!!

Hm.. am asa o "impresie" ca miza nu este doar incetarea emisie Antenelor ci si ceva milioane. Ca in cazul in care Antenele ar aparea la licitatie ar fi foarte interesate sa plateasca din gros caci  deranjul cauzat de relocare ar costa cca 4,5 milioane euroi

Evacuarea din spaţiul închiriat ar determina cheltuieli de evacuare şi relocare ce se ridică la suma de 20.079.600 lei, precum şi exercitarea unor proceduri de anulare a unor acte administrative şi de repunere a părţilor în situaţia anterioara”, s-a plans Antena 3 la Tribunal
Deci pebtru orice suma "rezonabila" de Ţ  milioane Antenele ar fi tenatte sa dea cateva milioane in plus  ( Rezonabila  la 21 octombrie 2015 totatul prpretailor a fots evauat la 32 milioane euroi. Ori sediul Antenelor
Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! (II) 2014_08_14_sediulantena4_rsz_crp
este destul de jigodios cf standardelor actuale, nitel prea la strada (cam mult zgomot .. mai ales de la motociclete) si deci pretul nu ar fi chiar cine stie ce. Insa cum am zis Antenele ar avea de castigat plusand chiar milioane ca deranjul le-ar costa 4,5 milioane!
A ca am scris jigodios iata turnu  INTACT :
Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! (II) Intact-media-group-620x400
si sediul Grivco :
Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! (II) RTEmagicC_Untitled-13_3db968.jpg
Titan Ice! Alta viata!! Pai se compara? NU!)

A da, dreptul statului asupra sediului A 3 a fost intabulat pe numele Ministerului de Finanţe cel putin de la 08.10.2014 . Si prin grija agentilor lu Statu' nu a produs nici un leu!!!

A se mai vedea si http://www.jurnalistii.ro/planurile-fostului-premier-cu-sediul-antenelor-au-fost-spulberate/ .Planurile erau trecerea sediile Antenelor și al Grivcospre folosința Ministerului de interne. Asa ca pesmene ca civea se pregateste sa le ia ieftin!


Ca deh Romania este locul  in care s-au intalnit hotii cu prostii!!!

Si o imagine de ansamblu :
Romania - locul in care s-au intalnit hotii cu prostii!!! (II) 14-grivco-rzv

De urmarit cine va (re)privatiza ICA!!

** Daca vreti sa va indignati ziceti ceva televziunilor! Ca is satul de reclamele lor vaginale!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum