Stirea cara baga Iadu-n draci

In jos

Stirea cara baga Iadu-n draci  Empty Stirea cara baga Iadu-n draci

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Mar 11, 2016 5:11 pm

Ca Lucifer a urlat ca ii ia dracu’ daca nu se lamureste pronto despre ce vorbeste presu roman Klaus Wener Iohannis.
Care KW I a scris Soția mea Carmen și cu mine ne-am gândit de multe ori, în viața noastră anterioară, cum ar fi să venim la Ierusalim.

Care viata anterioara ba neispravitilor?! a tunata Adanc Intunecimea sa Luci…

Ca la prima vedere .. e ceva in neregula.
Ca in ultima viata precedenta  Johan Werner Korn, caporal in Afrika Kprps, decedat ca tancu a dat peste o mina AT .. a murit iniante de a fi casatorit.  De fapt era banuit de viciul german asa ca poa a avut bafta cu mina aia ..

Tot holtei , mai precis celibatar pe motive religioase era si Johan care a plecat in Cruciada Copiilor (de fapt nu chiar copii . ..) Asta a avut o soarta mai trista. Ca si multi altii a fost debarcat la Alexandria .. direct in piata de sclavi .. unde dupa operatia estetica obligatorie a murit  eunuc la Kaiuran.

Cat despre prima atestare a unei relatii intre KW I de azi si Ierusalim .. nu se pune. Pen’ca si asta era necastorit. SI mai ales ca a murit in Ierusalim. Unde a intrat odata cu trupele romane caci era auxiliar (german) cunoscut ca Joianis ori Jovianis,  numele barbar fiind se pare Porc-de-Lup , f apreciat ptr forta, obedienta (tampa), laconism, brutalitate si neinfranare (mai avea si poreclele de Brutus si Efrenatus sau Imoderatus)  Moartea sa deloc eroica a fost folosita  ca exemplu moralizator ca masura este recomandata si  in practicarea lucurilor placute!  Martori  mortii sale cam .. neasteptate si relativ "eroice"   erau de acord asupra ruperii unei vas de sange la cap nu insa nu si asupra motivului aplopexiei : cele 14 violuri “in linie” sau cele 2 amfore “uscate”?! Locul mortii : Ierusalim!

Asa ca cum va zic in Iad acu trei sferturi din draci alearga in draci sa docummenteze vietile anterioare a dnei Carmen ca sa se lamureaca enigma “cand?”

Cat despre diavolili vinovati de aceasta omisiune …2 episcopi din aia ce iubesc baetii din cor au fost invitati sa produca destula agheasma ptr o buna “imbaiere”a vinovatilor!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum