Mandru ca sunt Roman!

In jos

Mandru ca sunt Roman! Empty Mandru ca sunt Roman!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Apr 22, 2016 6:29 am

Invazaia de ieri a a ANAF in petele Tg Jiului m-a umplut de mandire paftriotica : uite dom'le ce tari suntem! Uite cum lupat ANAF de sub conducerea inteleapta a tehnocratului Julien impotriva alaora care fenteaza fiscul prin Panama!
Sigur cva septuagenara care a avut nevooe de salvare NU are conturi in Panama dar ne impiedicam noi de fleacuri? C acum a zis ala de la finante
„Vorbim de toleranță zero la evaziune - asta se face nu prin tratarea efectelor, ci prin identificarea cauzelor ce generează evaziunea”
Nu poate fi tolerată neplata impozitelor și taxelor, indiferent de motiv”
Ai vânat, ai săpat după rădăcini? Cum ai putut să trăiești șase luni fără să câștigi nimic? Nu cumva vorbim nu de faptul că nu ai câștigat, ci de faptul că nu ai declarat?
ca cum a zis secretarul de stat din Ministerul Finanțelor, Gabriel Biriș
Asa ca so ANAF pa babele care vand stevie si marar!

Pai sa nu te simti mandru de atata vigilenta? SI de fa[tau ca confirma ca suntem patria aburdului ca nu am auzit sa fie facuta ceva vamuire printre marii importatori de legume-fructe..

Ma simt mandru si de desele interventii a lui Isarescu Mugurel in favoarea bancilor Mai ales ca cand citesc
In cazul a 18 bănci din 23, pentru un depozit de 1.000 de lei pe un an deponentul înregistrează pierdere la scadență (Finzoom) – AGERPRES

Ma simt mandru si de justitia noastra. Mai ales ca cand aresteaza o mama care si-a "rapit" prorpoil copil si a fugit din Canada veneind in Romania.
Tampita credea ca ca fi aparata in Romania!! Doar ptr ca este romanca!
Ma mai simt mandru de justitia noastra l-a inhatat pe coruptii Ponta si Șova care printr-un contract daks (?!) de prestari servicii au diminuat (cica ) impoztele slatite de Șova (par platite de Ponta) da care nu are nici o neplacere la hemoroizi ca mari firme fac exact acelasi lucru folosindu-se de diverse off shores ...
Si mai mandru ma simt ca cel de la finate este el insusi implicat in cestii cu off shores.
Adica este un tehnocrat in evaziune fiscala!!!

Cum sa nu fii mandru ca esti roman si nu mai esti in tara ta stapan?!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum