Salvgardarea libertăţilor câştigate cu multe sacrificii la Revoluţie

In jos

Salvgardarea libertăţilor câştigate cu multe sacrificii la Revoluţie Empty Salvgardarea libertăţilor câştigate cu multe sacrificii la Revoluţie

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Dum Apr 24, 2016 9:52 am

Tariceanu "condamnarea lui Liviu Dragnea în dosarul 'Referendumul' poate induce în mod pervers la o concluzie revoltătoare: la referendumul din 2012, românii NU l-au vrut demis pe Băsescu, pentru că în realitate Liviu Dragnea ar fi falsificat indirect rezultatele votului

Clar? Ca apa de izvor? Ca votca? Ca ginu?
Dar a mai zis ceva Aceste interpretări absolut originale sunt parte a unei acţiuni concertate, prin care în procesul alegerilor intervin instituţii de forţă ale statului care cenzurează 'de facto' puterea politică, în loc că lucrurile să stea invers. Am putea spune că, sub lozinca luptei anticorupţie, instituţii de forţă ale statului fac o preselecţie nemaiîntâlnită a candidaţilor şi viitorilor aleşi.

Hm ... imi aduc aminte cum in 2012 Codruta a INTERZIS procurorilor sa se prezinte in fata unei comisii parlamentare ... (În 24 mai 2007, Consiliul Superior al Magistraturii - când acest for era condus de judecătorul Anton Pandrea, de la instanţa supremă (întrre timp pensionat-n.r.) - a hotărât că procurorii nu pot fi citaţi şi obligaţi să se prezinte în calitate de martori în faţa comisiilor parlamentare, deoarece, conform normelor constituţionale, fac parte din autoritatea judecătorească. http://revista22.ro/17642/.html )

Mde si uite asa am ajuns ... ca functionari numiti sa se erijeze ca cenzoro ai , nu ai politicii ci, a democratiei!

Tariceanu " De multă vreme, am fost o voce singulară în a trage semnale de alarmă privind dezechilibrul puterilor în stat şi acapararea nedemocratică a puterii politice de către forţele oculte. La semnalele mele, în marea ei majoritate, clasa politică s-a mulţumit cu rolul de spectator. Cred că, indiferent de apartenenţa politică, a venit momentul când trebuie să acţionăm solidar pentru salvgardarea libertăţilor câştigate cu multe sacrificii la Revoluţie."
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 914
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum