Titus Corlăţean a dat de D(racu)NA

In jos

Titus Corlăţean a dat de D(racu)NA Empty Titus Corlăţean a dat de D(racu)NA

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Lun Mai 16, 2016 4:07 pm

Stire de ultima ora  DNA cere Santului încuviinţarea începerii urmăririi penale a fostului ministru Titus Corlăţean.
Pentru coruptie ca asta este domniul DNA, nu? Si cand o haituaiu pe Rarinca , si cand arestau pe Isaura  si cand nu se ocupa de Mircica Baselu' si cand dadea indicacatii pretioase Parlamentului ce  sa nu faca. cum sa voteasca samd.

Zisul Titus s-ar face vinovat de  
- abuz în serviciu, cu obținere de foloase necuvenite pentru altul,
- împiedicarea exercitării drepturilor electorale

fapte pe care le-ar fi comis îndeplinind funcţia ministerială.

"În contextul organizării alegerilor prezidenţiale din anul 2014, în calitate de ministru al afacerilor externe, Corlăţean Titus, prin încălcarea procedurilor legale şi prin acte de dispoziţie, a organizat discreţionar secţiile de votare din străinătate, obţinând astfel un folos necuvenit pentru candidatul propus şi susţinut de partidul din care făcea şi el parte. Folosul necuvenit pentru altul a constat în limitarea numărului de cetăţeni români care şi-au putut exercita dreptul de vot în străinătate"
Iar .. votul ca folos necuvenit. Atunci ca cand este dat cui nu "trebuie" .. si pentru asta dosarul  cu documente şi mărturii ale celor implicaţi are 19 volume !!!

Abuzul ar fi constat in
- nesocotirea unora dintre propunerile misiunilor diplomatice de organizare a unor secții de votare în localități în care s-ar fi putut asigura exercitarea dreptului la vot de către un număr superior de persoane si

- organizarea, fără vreo documentare ori justificare, de secții de votare în localități care nu au fost propuse de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României.

"Pe mine nu m-a informat nicio instituţie. Sunt surprins să aflu dn presă despre această sesizare. Nu comentez" a declarat Titus Curlăţean .
Care Curlăţean  nu stiu de ce mira ca  a fost audiat, luni 5 octombrie 2015, timp de patru ore, la Direcţia Naţională Anticorupţie, când că a dat declaraţii în dosarul privind votul din diaspora, da nici atunci nu a avut nica de comentat
"Ceea ce am avut ca şi conduită aproape un an de zile, necomentând public şi respectând regulile şi procedurile, câtă vreme există o anchetă în curs in rem, voi face şi de acum înainte până la soluţia procurorului", ( Gandul 5 octombrie 2015). Ma rog nici broasca nu comenteaza nimic in fara sarpelui ...

De fapt nici liviu Dragnea nu intelege nica :

"O să discutăm. Informaţia e foarte proaspătă. Recunosc că nu mă aşteptam la asta, dar o să stabilim ce facem", a declarat Dragnea.
ntrebat dacă ancheta ar putea ajuns şi la Victor Ponta, preşedintele PSD a răspuns: "Nu cred că poate să ajungă la Victor Ponta. Nu ar avea de ce. Victor Ponta a fost candidat. Dar nu suntem procurori şi nu ştim ce e acolo. Nu înţeleg de ce a ajuns la Titus, dar sigur nu avem toate informaţiile."
http://www.stiripesurse.ro/dragnea-reactie-la-ancheta-dna-in-cazul-corlatean-pozitia-psd-si-trimiteri-la-ponta_995119.html
Ce dracu' informatii i-or mai trebui ?!
Si ce o sa stabileasca sa faca? Cam ce faxce si broasca in fata sarpelui ... O sa voteze majoritar pentru retinere si arestare asat o sa faca!
Si va ruma cu executare .. Si ptr  Curlăţean si ptr Tonta!

Da stiti ce e hazliu ?! Amndoi s-au curlăţit pe scaunul de Sinistru al (in)Justitiei . Mai bine Titus si-a s-a curlăţit pe fotelu  (in)Justitiei intre 7 mai 2012 – 6 august 2012 , perioada in care ar fi putut propune un procuror sef la DNA! Ca Morar era interimar in prelungiri . Ma rog asa putea face si Ponta daca nu era tont. Dar au fost sub nivelu' lu' Prostanaku' ..  Joi, 02 august 2012,  Curlăţean declara Nu fac nicio numire la sefia DNA in timpul interimatului prezidential ca zicea "Exista o recomandare foarte ferma din partea Comisiei Europene cu privire la nerealizarea unei propuneri de nominalizare de procuror sef DNA in perioada de interimat prezidential in Romania. Deci nu este o surpriza ca nu fac nicio propunere in aceasta perioada de interimat". Atunci de ce dracu se arata surprons, ASTAZI?! A da recomandarea cat de ferma o fi ea daca nu esti patruped copitat de ferma , este doar o recomandare. Ca si Comisia tufa de la Venitia zice ca cum referendumu nu trebe sa iaba cvoarum INSA in 2012 noi de ce am avut?

A doua zi vineri,04 august 2012,  Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a semnat  la ora 07.00, ordinul de prelungire a mandatului lui Daniel Morar la sefia DNA, pentru inca sase luni.
Intrebare in ce calitate a semnat Kodrutza? Dipa capul meu cel prost o astfel de decizie nu o poate lua decat cel care are dreptul de a numi/propune.

Deci procepoti voi? In 2012 vara trebuia numit altcineva pe scaunu de sef la DNA . Daca era numit altcineva scaunu era ocupat pana in augist 2015!!

Acu insa au toate sansele sa ii doara la hemorizi ...

Insa stiti ce este cel mai mischteaux?
Ca desi este vorba despre "dosarul Diaspora" ca cum ei este impoedicati sa voteasca findca eu voteste dupoa cum ii place Kodrutzei ....

În prima lună de la debutul înscrierilor, în Registrul electoral, figurează 314 cereri din partea cetăţenilor români cu domiciliul sau reședința în străinătate care doresc să voteze la viitoarele alegeri parlamentare de la sfârşitul acestui an. 264 dintre aceste cereri vizează votul prin corespondenţă, iar 50 vizează organizarea de secţii speciale în apropierea domiciliului/reşedinţei.

MAE încurajează cetăţenii români să se înscrie în Registrul Electoral subliniind că este important ca alegătorii să folosească tot intervalul pus la dispoziție pentru înscriere, evitându-se astfel aglomerarea spre finalul perioadei. Etapa de înscriere în Registrul Electoral a debutat la 1 aprilie şi se va încheia aproximativ cu trei luni înainte de data alegerilor, care urmează să fie stabilită, conform legii, prin hotărâre de Guvern.

Înscrierea alegătorilor în Registrul Electoral este obligatorie pentru cetăţenii care doresc să voteze prin corespondenţă sau la o secţie special înfiinţată în apropierea domiciliului/reşedinţei acestora. Alegătorii care nu se înscriu în Registrul Electoral cu una dintre aceste două opţiuni vor putea vota la alegerile pentru Parlamentul României de la finalul acestui an doar la secţiile de votare organizate la sediile ambasadelor, consulatelor sau institutelor culturale româneşti.
Sursa https://www.mae.ro/node/36930

314 cereri intr-o luna!
Adica nu au nici o jena la hemoroizi de dreptul lor de a vota!!!


PS - a aparut un liberaloid pedelizat, Boicu pre numele lui,  care "indirecteaza" catre Ponta!
Nu cred ca li inVictor ar fi cazul sa i se mai ureze la multi ani nici la 20 septembrie.
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum