Cand Diavolul citeaza din Evanghelii

In jos

Cand Diavolul citeaza din Evanghelii Empty Cand Diavolul citeaza din Evanghelii

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Lun Mai 16, 2016 4:41 pm


Justiția trebuie apărată de cei care fac injustiție în justiție !
Dacă spui că purtarea inculpaţilor cu cătuşe prin faţa DNA-ului, cu toate televiziunile invitate pentru transmisiuni în direct, nu respectă drepturi garantate de Constituţie, dreptul la apărare, sau prezumţia de nevinovăţie, divizia de lichele din presă trâmbițează la ordin, către popor, că eşti împotriva luptei anticorupţie.
Dacă îndrăzneşti să spui că abuzul în serviciu este greşit și arbitrar definit în noul cod penal în condiţiile în care România a ratificat Convenția Națiunilor Unite Împotriva Corupției prin L 365/2004 (vezi art. 19) și care conform Constituției prevalează, divizia de lichele din presă trâmbițează la ordin, către popor, că eşti împotriva luptei anticorupţie.
Dacă îndrăzneşti să ai o replică la un comunicat incorect al SRI sau la o declaraţie incorectă a doamnei Koveşi, divizia de lichele din presă te va acuza la ordin că eşti împotriva luptei împotriva corupţiei.
Convingerea mea este că suntem într-un moment în care trebuie să apărăm justiţia chiar de unii oameni care sunt parte a justiţiei sau a unora care vor să folosească justiția pentru a tranșa obiective politice sau personale. Şi spun acest lucru cu dreptul moral pe care îl am ca om politic ce s-a bătut 10 ani cu o clasă politică înverşunată împotrivă-i, care a trecut prin două suspendări pentru ca justiţia să progreseze.
Orice ziarist are dreptul să-mi contrazică punctele de vedere, mai ales dacă din întâmplare a citit Constituția sau Legea 365/2004. Am putea polemiza, iar publicul și democrația ar avea de câștigat.
Dar când văd o întreagă divizie de jurnaliști care la comandă și în cor mă acuză incorect, plasându-mă în tagma celor care luptă împotriva justiției, chiar că îmi vine să spun public: penibilă această divizie de lichele din presă.
Justiția trebuie apărată de cei care fac injustiție în justiție.
Tare nu?!

Cand Diavolul citeaza din Evanghelii Rise-of-the-planet-of-the-apes-caesar_611x341


în achitările din dosarele DNA de anul acesta, peste 100 de oameni au fost achitaţi. Aceştia au făcut peste 3000 zile de arest preventiv. Cred că procurorii care au cerut arestarea preventivă pentru aceşti oameni ar trebui să fie imediat acuzaţi pentru abuz de putere sau pentru abuz în serviciu, pentru că au falsificat probe. Ei trebuie anchetaţi imediat alături de judecătorii care au încuviinţat arestarea. Aşa ar fi drept pentru că au distrus destine şi cariere pentru că aşa au vrut ei să apară la televizor ca fiind luptători anticorupţie. Ne trebuie mai mult ca oricînd o lege a răspunderii magistraţilor. ERATĂ-în textul iniţial, în loc de "anchetaţi" a apărut în mod greşit "arestaţi" şi din păcate am observat abia acum o oră.
Cin sa die cin sa fie ?
Ponta care se pregateste  ptr "cu executare"?
Curlăţean oare?
Tariceanu cel Viteaz?

Ntz . Baselu' cel patat! Si stiti ce mai zice ?


Când am preluat primul mandat, riscul major pentru justiţie era legat de controlul politc. Acum acest risc nu mai există, dar există riscul major ca justiţia să fie pusă sub controlul unor bugetari.
Daca a fost control apai a fost ca il proteja Mistreţocedarul de mana legii ca deh dimcaratia ei de viata!

Insa in timpu madatului sau El, Nutzu cel Bisnitzar, Zeus.ro a pau briciu in mana maimutei.
Cand Diavolul citeaza din Evanghelii Latest?cb=20100716035040
Azi maimuta agita briciul in preajma famigliei lui. Si el nu mai poate controla maimuţa!

Mai mult Basescu il critica pe Klem!
Basescu care tacea cand Gâţiimă-sii isi baga picioarele "Ar fi un lucru foarte bun (prelungirea mandatului lui Daniel Morar la sefia DNA). Nu stiu daca se poate, daca nu trebuie amendata legea. Dar, cu cat il tineti pe Daniel Morar in functie mai mult timp cu atat va fi mai bine" (http://www.ziare.com/politica/ambasador/gandurile-unui-american-despre-romania-stat-de-drept-1138653)
Preacinstitul Gâţiimă-sii la fel de ambasador ca si Klemă ca care a ramas in România staba bine platit la Fondul Propeietatea...

PS. Daniel Morar a petrecut in functia edde sef DNA 7 ani. 3*2 cf  lrgii, 2*6 luni prin "delegare" ... Ca asta e legea la noi - curva celui puternic !

Si iata cum am ajuns noi sa pasim pe drumul demcoratiei :

Cand Diavolul citeaza din Evanghelii Asafe-465x390 Romani pe drumul intregarii atlantice
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum