Teh - no - cra - tia sal - vea - za Romania ?!!

In jos

Teh - no - cra - tia sal - vea - za Romania ?!! Empty Teh - no - cra - tia sal - vea - za Romania ?!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Sam Mai 21, 2016 9:50 pm

Craaaaa!!!!

2 stiri de ultima ora, proaspete ca painea calda :

Prima
Unu Valeriu Nicolae ajuns nu se stie cum (nici el! Poa Ciolanis da nu garantez ca tin minte cine a recomandat dobitocu' ) Consilierul de stat scrie in "Dilema veche"  despre unii functionari din externe

O treime dintre ataşaţii noştri din străinătate vorbesc limba engleză cu fluenţa domnului Iliescu, iar cîţiva bănuiesc că au scris „engleza“ în résumé pentru că sînt capabili să recunoască cînd cineva bate la uşa în engleză.
Hm ... Minunata fulenta avea premieru ala care zicera "aviara gripa" sau prezidelu care zicea "Sulaina cianel" nu astia boscorodeau corect engleza si musiu Valeriu ii slavea ...
Tot intelectualu asta mai scrie ca :

e-ai scos, Ciolane! Este cea de-a 21‑a adresă oficială primită într-o singură zi de la direcţiile proprii sau ale altor ministere. Toate sînt scrise într-o limbă năucitoare şi, bineînţeles, semnate şi ştampilate de trei ori, în dublu exemplar. Adresele sînt venite cu poşta militară, pentru că e-mail-ul este inventat de nenorociţii ăia de americani capitalişti. Neavînd ştampilă, nefiind sfinţit de Preafericit şi nici blagoslovit de servicii, e-mail-ul este periculos şi e lucrul diavolului.
Pare glumă, dar după ce a trebuit să explicăm cîtorva dintre ataşaţii noştri din străinătate (un fel de elite ale funcţionarilor publici) ce este şi cum funcţionează Skype-ul
Intelectualu (nu pot zice "boul" fiindca as insulta nemeritata o fiinta utila!) pesemne nu se intreaba care este sursa documentelor  WikiLeaks - sigir nu Posta Militara! (Se primeste cu semnatura "maa sigilata" se preda cu semnatura "mapa sigilata" si in ambele PV bervale se specifica "sigilii intacte" sau ... sau "cineva" se va intreba "cine a 'alterat' sigiliile"  si cum sa va zic Armata are o vorba "fiscu te invita, justia te cheama, NOI DAM ORDINE!!!!! NUMAI NOI DAM ORDINE!!!!" asa ca nu va bazati pe amabilitatea lu "cineva" chiar daca este bine crescut!! IN fata lui we recomdabil sa zici "ordonati!")
Da ma rog inteleg ca domnul este ONGist si de prpfesie "minoritar" (rom) [http://www.dela0.ro/triunghiul-minciunii-cum-se-pacalesc-ong-urile-statul-si-comisia-europeana-ca-fac-integrarea-romilor] si oricum are o figura de intelectual :

Teh - no - cra - tia sal - vea - za Romania ?!! Valeriu_Nicolae_FOTO_Marian_Iliescu_2_41

Parca il dor concomintent burta si maselele, are si ceva barba deci teleptual nu? Oricum da masura intelectului sau (subovin si sigur sub al unei ciori)

Clasa noastră politică este cinstită, etică şi reprezintă interesul public în tot ceea ce face. La fel ca noi, cetăţenii de rînd, care sîntem implicaţi şi responsabili. Desigur, cu excepţia momentelor în care nu sîntem aşa.
Nu stiu cat de "implicat şi responsabil" este individu  insa sigur sta prost cu inteligenta. Consiler de Stat este functie politica. Cand ai acceptat-o esti politician!

E si acu fin du fin , la crème de la crème -  stirea a

Doua
guvernu tenocratic - dincare face parte si romu de esenta bestica ala ca care stie ca e mailu  nu este opera diavolului si preferabil postei militare (ca ce avem de ascuns?!) . givernu Ciolannis care a terminat toate trebile imprtanate ale tario a gotarat ca se schimba regulile pentru inmormantari!!!

- Se INTERZICE fotografierea mortului, cu exceptia procedurilor judiciare (si daca X vrea sa isi fotografieze fratele in cosciug?  Cu ce este asta mai blamabil decat curismul? Ma rog gustu e discutabul da stiti cum se zice de gustibus adica pe romaneste nu poti sa te caci in gusturile omului ci cel mult in gura sa !) Orircum de acu inaint sa nu mai aud de "multiculturalitate"!
- cosciugele, trebuie sa aiba certificate de conformitate, adica trebuie sa fie rezistente la socuri mecanice, sa fie inchise etans etc. Ca junu care si-a inmormnata tatal, mama, o matusa, un unchi, doi afini va garantez ca nici un regretat  nu a dat din coate punand la incercare  rezistenta sicriului). Promit ca si eu ma voi abtine Cat despre inchisu etans .. sub 1,50 metri de pamant nu mai are importanta!
Si de fapt la slujba de inmormantare se zice "până te vei întoarce în pământul din care eşti luat; căci pământ eşti şi în pământ te vei întoarce" deci un sicriu de bronz .. nu prea e conforma cu tarditia (nici criptele de beton invare odihneste famelia mea.

Asta da Teh - no - cra - tie!!!
Grantata ERROR si ORROR peana!

Una atenta la cosciuge! As mai avea propuneri la fel de eurpene": conexiune WI Fi gratis in cimitire!Cosciuge cu bluetoch inclus!!! Sa nu se plictiseasca regretatii...

Dar am o nelamurire : acerste prevederi vor fi obligatorii si pentru cultu' mozaic?
Ii voe amenda intre 500 si 20.00o ptr lipsa de cosciug ?!

Ma rog ar mai fi cestia ca nefiind cosciug nu trebuiesc fespectate regulile de etansietate si rezistenta!!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum