Tehnocratia distrusalveaza Romania?!!

In jos

Tehnocratia distrusalveaza Romania?!! Empty Tehnocratia distrusalveaza Romania?!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Mar Iun 28, 2016 10:14 pm

Tehnocratul Marius Bostan parasutat la Ministerul Comunicațiilor în cadrul unei conferințe a arata ca nu a auzit ca gira bate curul. Sau obrazu .. Zisa- Bostanu:

"Eu văd părinții la școală. Eu sunt părinte. Jumătate dintre ei nu se interesează, nu cer calitate profesorului. Profesorii au salarii mici. Nici în partea cealaltă nu se cere calitate. Unii profesori pur și simplu își bat joc de meseria lor și spun că au salarii mici. Domnule, mergi acasă, dă-ți demisia. Dar nu să îți bați joc de viitorul copilului. Justificarea că "am salariu mic" e o imbecilitate. Am salariu mic, îmi dau demisia, mă apuc de altă muncă dacă nu îmi place meseria asta. Vorbele mele poate sunt brutale. Dacă fiecare părinte ar plăti 100 de lei pe lună, nu mult, ceva simbolic, dar să simtă că nu e gratis."
"Mentalitatea comunistă a fost așa: să primesc gratis educație. Atunci nu cer în partea cealaltă la ghișeu calitate. Să primesc gratis curent, de exemplu. Nu m-ar deranja foarte mult că s-ar opri curentul la ora 12,00. După părerea mea, orice serviciu trebuie plătit într-o formă sau alta. Pentru foarte mulți părinți dacă ar simți că în fiecare lună dau ceva, o sumă, ar conștientiza că nimic nu e gratis. La noi, în mentalul colectiv, a intrat prea adânc gratuitatea. Atunci nimeni nu mai înțelege cum funcționează statul de fapt. Ar trebui făcute seminarii despre funcționarea statului. Atunci nu ar mai veni cu cereri care sunt de neîmplinit sau de nerezolvat. Spunem tot timpul "să se dea". Nu avem în partea cealaltă "de unde". Părerea mea este că e o reminiscență a celor 50 de ani de comunism"

De aocred ca ne-a intrat in naravuri prea mult gartuitatea. ALtfel Bostanu nu se trea vorbind in mod gratuit!
Ca ia sa vedem cine este acest tehnocrat : s-a născut pe 18 mai 1970, în comuna Rugineşti din judetul Vrancea, a terminat Liceul Alexandru Ioan Cuza din Focsani (1984-1988), fiind ulterior licentiat in matematica , specializarea informatică, la Universitatea Bucuresti (1989-1994). Dupa care face cursuri master de zi, curriculă echivalent MBA , si (deja inevitabila) SNSPA, Bucureşti.
Studii facute comunist pe gratis! In timpu asta o ardea anticomunist prin Liga Studentilor si a fost presedintele Tineretului National Universitar Taranesc , cestie extrenm de emprotantamai ales ca ajuns in apropierea unui fost vicepresedinte si senator al PNTCD- Ioan Barbus.
Asa ca in indormatica nu l-a pasionat prea mult .. A fots profesor asociat de informatica la Liceul Teoretic Ion Luca Caragiale București si in acelasi timp Lector asociat - Catedra Matematică II la UPB .. Un ans 1995-1996 ca dupa asta incepe sa fie TEHNOCRAT .
In 1997 - 1998 se muta la guvern , in calitate de "Expert guvernamental" ca Asistent Ministrul Reformei Ulm Spineanu unde se deda la evaluarea companiilor cu pierderi, participare discuții cu marile companii, elaborarea note fundamentare, participare elaborare politici de restructurare, elaborare documente pentru organisme internaționale - FMI, Banca Mondială (cv ul dansului ) Hm .. il ajuta oare experinata s aprofesionala, studiile, MBA ul sau acgtivitatea politico-ideologica in PNTcd?
Anul urmator junele deja TEHNOCRAT se muta la Departamentul pentru Administraţie Publică Locală ca Director - DAPL, Program Officer Phare RO 9707 unde se ocuopa de Administrație publică, reforma administrației publice locale.
1999 - 2000 TEHNOCRATU merituos devine la 29 de ani Director General al Direcţiei Generală de Management, Strategie şi Implementare Programe din Ministerul Funcţiei Publice .

Dar find un june atat de TEHNOCRAT in 1998 - 1999 devine Membru al Consiliului de Administraţie la Centrul Naţional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală ins asi mai bine in 1998-2000 Membru al Consiliului de Administraţie al Aversa , unde in vortutea vastei sale experente de o viata intreaga (huo!neocomunismu! Jos Ilici!) se va ocupa de "Inițierea proceduri clare in companii, reducere costuri, rezistența în situații de criză, reduceri de personal, restructurări" adica sa dea afara oameni si puna Aversa pe chituci .. ca taranistii nu aveau nevoie de pompe ptr irigatii!
tot in 1998 devine si Membru al Consiliului Director, reprezentant al DAPL la Fondul Român de Dezvoltare Socială - Proiect al Băncii Mondiale..
A urmat o perioada e consilii diverse ibtre care Caritas Mitropolitan Blaj ... (greco-catolic) si in fine avazut din nou lumina! 2009 : Membru al Consiliului Director la Poșta Română! Insa [atrca stralicutele sale calitati TEHNOCRATICE nu prea au stralucit in serviciul postei .. nu?! S epare ca mai ajuat si azi (nu se stice cine pe cine .. el Posta sau invers?)
Si inca una BUUUNA ! Membru al Consiliului Director la Romtelecom!!!

Cum sa va zic - mie mise pare un traseu de politric tipic. Si o nesimtire taranista* de prima mana .
Asta care .. la 28 de ai devine director care .. mai revedti si voi zice ca Am salariu mic, îmi dau demisia, mă apuc de altă muncă dacă nu îmi place meseria asta. el care are o singura meserie : anticomunist si stab! Un taranush parvenit care se crde din neamul lu Dinu Paturica ! Cand nici de Scatiu nu prea este bun ...
A da.. A mai fost la Membru al Consiliului de Administraţie al SC LOMB SA ... care a avut afaceri cu sotul andreeii Paul Vass si Clujul lu Boc.
Si in timp ce inca se ocupa de refroma administratiei infiinta si VMB Partners SA Bucureşti, care printre altele se ocupa si de "Oferire de asistență și soluții de dezvoltare economică locală pentru peste 30 municipii, orașe și comune. Obținerea unor finanțări cu costuri reduse pentru clienți."

* in anii 30-40 ai mei erau mai apropiati de liberali .. ma rog aveau si rude tzopralaniste da care famelie nu are si .. oi negre?!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum