Deci Dan Diaconescu in Direct la Directia Nationala de Amatori nu se stie ptr ce ...
3 participanți
Pagina 1 din 1
Deci Dan Diaconescu in Direct la Directia Nationala de Amatori nu se stie ptr ce ...
Din Ziare.Com inteleg ca Diconescu este cam legat de unu Parv sau asa ceva , cica clarvazator .
Deci un ins cam escroc (dupa mine cam asta este un "clarvazator") este acuzat de trafic de influenta (ma rog eu l-as acuza de inselatoirie numa pe baza "calrvizuinii" sale) cestie ce ar fi mai degrab de competenta parchetului nu a ditai DNA ( e ca si cum ai trimite Crima Organizata sa ancheteze cine a manglit motata lu tanati Floarea)..
Insa ce este de-a dreptul ciudat motivu invinuirii :"intrucat ar fi cerut unui primar dintr-o localitate din judetul Arad suma de 100.000 de euro ca sa nu vorbeasca despre modul in care in care primarul s-a facut averea."
Pai asta ma nefartatilor nu este trafic de influenta !
Trafic de influenta este daca primesc bani fiindca m-am laudat ca pot "pune" o vorba la O'Laba sa dea licenta de export rachete in Iran , sau ca o "conving" pe Noutzy Vuiton sa "dea" un contract baban gen un camion de hartie igienica la 10 euro/sulul ...
Ce se reproseaza aluia s-ar putea incadra la :
1) santaj
2) tainurie
3) favorizarea infractorului.
Si mai misto, este ca Directia Nationala a Amatorilor se pare ca nu se ocupa de don' primar carele se pare ca ar intra in domeniul de competenta a DNA ( adica un piculet de coruptie!!). Daca se ocupa atunci este vina aluia care a dat stirea si a omis esentialu...
Deci un ins cam escroc (dupa mine cam asta este un "clarvazator") este acuzat de trafic de influenta (ma rog eu l-as acuza de inselatoirie numa pe baza "calrvizuinii" sale) cestie ce ar fi mai degrab de competenta parchetului nu a ditai DNA ( e ca si cum ai trimite Crima Organizata sa ancheteze cine a manglit motata lu tanati Floarea)..
Insa ce este de-a dreptul ciudat motivu invinuirii :"intrucat ar fi cerut unui primar dintr-o localitate din judetul Arad suma de 100.000 de euro ca sa nu vorbeasca despre modul in care in care primarul s-a facut averea."
Pai asta ma nefartatilor nu este trafic de influenta !
Trafic de influenta este daca primesc bani fiindca m-am laudat ca pot "pune" o vorba la O'Laba sa dea licenta de export rachete in Iran , sau ca o "conving" pe Noutzy Vuiton sa "dea" un contract baban gen un camion de hartie igienica la 10 euro/sulul ...
Ce se reproseaza aluia s-ar putea incadra la :
1) santaj
2) tainurie
3) favorizarea infractorului.
Si mai misto, este ca Directia Nationala a Amatorilor se pare ca nu se ocupa de don' primar carele se pare ca ar intra in domeniul de competenta a DNA ( adica un piculet de coruptie!!). Daca se ocupa atunci este vina aluia care a dat stirea si a omis esentialu...
Ghita_Bizonu'- Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 72
Localizare : Bucuresti
Pst , Ghita ! Pst !...
Cea ca se cauta o caseta . O caseta cu nescaiva inregistrari cu Nicolae Popa , ala cu Vintu ... Acuma ramiine de vazut ce ar putea fi pe caseta respectiva . Ori il baga la apa pe Vintu , ori ceva despre Baselu , n'asa? Ca altminteri , cum dracu ca premaru de la Dilga Bai sa puie pe jaratec intregul DNA si corpul mascatilor sa deie buzna la tevereu poporului in casa cind mai e si pretin cu Baselu ?!...
Sa asteptam , scandalul ie abia la inceputuri .
Sa asteptam , scandalul ie abia la inceputuri .
gili- Mesaje : 66
Data de inscriere : 14/04/2010
Re: Deci Dan Diaconescu in Direct la Directia Nationala de Amatori nu se stie ptr ce ...
'Aide bre, chiar nu v-aţi lămurit că-i vorba de o fumigenă? Vom mai vedea multe alte ştiri "bombă" zilele, săptămânile şi lunile astea, ca să mai uităm de salarii şi pensii.
Că presa a pus botu' mi se pare normal. Da' s-o facem şi noi...? Posibil, da' doar dacă suntem iremediabil tâmpiţi.
Că presa a pus botu' mi se pare normal. Da' s-o facem şi noi...? Posibil, da' doar dacă suntem iremediabil tâmpiţi.
Cârcotaşu- Mesaje : 117
Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 74
Localizare : Bucureşti
Dragilor pe mine ma intereseaza mai mult aspectu "tehnic"
Adica ca cum "trafic de influenta" cand nu se potriveste ? E ca si cum matale muti masina din curte in garaj ( in curtea lu matale sa presupunem ca o ai cat a lu Casuneanu) si esti afumat bine. SI vin eu si te areatez ptr conducere in stare de ebrietate pe drum public !! Aiurea!
Si e dragutz cum s-a ajuns la santaj. Sa ameninti cu denuntu nu prea este santaj . Devine tainurie Am asa o oftica particolera - cum naiba astoa practica dreptu si io nu?!
Daca este vorba despre dedesubturi .. imi dau si io cu parerea :
1) Dragi mogului , nu mai dati stiri despre case de lux si vacante bastane si masini de lux ca aveti si voi . Va "aruncam" in gura publicului !!
2) Dragi ziaristi ce ne "punem" noi deoparte este al nost si nu impartim ! Cicocu mic !
3) Dragi ziaristi orice dezvaluire despre modu cum noi ne ingrasam (cand solicitam boborului sacrifitz si solidaritate) se cheama santaj !
Si e dragutz cum s-a ajuns la santaj. Sa ameninti cu denuntu nu prea este santaj . Devine tainurie Am asa o oftica particolera - cum naiba astoa practica dreptu si io nu?!
Daca este vorba despre dedesubturi .. imi dau si io cu parerea :
1) Dragi mogului , nu mai dati stiri despre case de lux si vacante bastane si masini de lux ca aveti si voi . Va "aruncam" in gura publicului !!
2) Dragi ziaristi ce ne "punem" noi deoparte este al nost si nu impartim ! Cicocu mic !
3) Dragi ziaristi orice dezvaluire despre modu cum noi ne ingrasam (cand solicitam boborului sacrifitz si solidaritate) se cheama santaj !
PS daca io faceam ca porcurorii astia
la examenu de penal zicand "trafic de inflenta" ..... cadeam !
Subiecte similare
» Antonescu in direct sustine ca e al dracului de PROST!!!
» Babuinismul, noua doctrina nationala
» Zi Nationala
» Dreapta noastra cea iresponsabila
» Ziua Nationala a Romaniei
» Babuinismul, noua doctrina nationala
» Zi Nationala
» Dreapta noastra cea iresponsabila
» Ziua Nationala a Romaniei
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum